Eliptik bisiklet ıcın arkadas arıyorum

Eliptik bisiklet kullanan arkadaşlar ben 10 dakika zor dayanıyorum 1 saat nasıl yapıyorsunuz? Ne kadar sürede alıştınız acaba

Bende sıkılyodum daha sonra oturma odama getirdim artik tv izlerken bisiklet ceviriyorum zaten hemen geciyo vakit sizede öneririm yani güzel oluyo

Zorluk açısindan dediyseniz 10 dakika yi 15 e cıkarın daha sonra yavaşca yükseltin mesela.

Eliptik bisiklet kullanan arkadaşlar ben 10 dakika zor dayanıyorum 1 saat nasıl yapıyorsunuz? Ne kadar sürede alıştınız acaba

Ben bazen film açıyorum bazen de müzik, telefondan.. O zaman vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun keyifli hale geliyor. Minimum 30 dk yapıyorum zaten bence 15 dk dan sonra etkisi artıyor

Teşekkür ederim ben sıkıldığım için değil zorlandığım için sormuştum. Ne kadar zamanda alıştınız 45 dakika kadar aralıksız yapmaya acaba

Ben bir kaç haftada alıştım, önce 20 dk sonra yavaş yavaş 30 ile devam ettim, şimdi de her zaman 45 olmuyor , duruma göre 30-35 dk da bırakabiliyorum sonrasında bazen on on beş dk da sguat vs yapmaya çalışıyorum

Ben 2-3 gündür irem dericinin dur yavaş şarkısını dinleyerek yapıyorum. Acayip motive oldum. Uçuyorum adeta :KK55:
Oyun oynayarak Pedal çevirmeyi de seviyorum. Tavsiye ederim :super:

Arkadaslar spora devammi ben 3 gündur hiç fırsat bulamadım yarın devam insallah varmı benle devam edecek ?

Ya kızlar ben de son bir haftadır çok aksattım
Düzenli yapmayınca hiç bir anlamı olmuyor :KK43: tekrar gaza gelmemiz lazım, nası olacak bilmiyorum ama
Karşımıza fit vücutlu kadın fotoları falan mı koysak bilemedim :):):)
Evet yaa aynen bende oyle düsunuyorum :olamaz:

X