- 8 Mayıs 2015
- 117
- 40
- 33
-
- Konu Sahibi Hedefzayifolmak
Evet yeni başladım ben yorulmuyorum ama ayaklarım titrer gibi oluyor bütün yük bindiği içim 86 kiloyumBütün Eliptikler aynı derecede yormuyor mu hanımlar. Ben bilemedim nasıl sadece 10 dk. Yapıp yoruldum diyorsunuz.
Ben 2 ayarında 1 & 1,5 saat yapıyorum. Siz yeni mi başladınız yoksa?
Ben 5 yıldır spor yapıyorum (evimde)Evet yeni başladım ben yorulmuyorum ama ayaklarım titrer gibi oluyor bütün yük bindiği içim 86 kiloyum
Siz ilk başladığınızda ne kdrla basladınız
Benim de voit. Alali 1 yil oldu. Bilmiyorum bakim yapmadim. Ilk basta zeminden kaynakli ses yapti yagladikno zaman ama pilates minderi serince altina kesildi sesKızlar bir şey soracağım. Eliptik bisikletinizin bakımını yapıyor musunuz? Yani ben 1 yıldır hiç kullanmadım ve şimdi kullanmaya başlayacağım. Acaba bakım yapmam ya da yaptırmam gerekir mi? Dişlileri yağlamak gibi mesela. Bendeki Voit marka
Dedigin gibi yapmak eglenceli ama vaktim olmuyor ya da canim istemiyorr. 68 kiloyum ben de 60-62 arasi olmak istiyorum ama cok istahliyimBen 5 yıldır spor yapıyorum (evimde)
Motorsuz bir yürüyüş bandıyla başladım. Çok yordu, bacaklarımda kılcal damarlar oluştu. Spor bir işkenceydi adeta.
Nihayet çok istediğim eliptiğimi aldım (magnetik diyorlar galiba) ve spor keyfe dönüştü. Hiç yormuyor, sıkmıyor. Bacaklara da yük binmiyor. Yerçekimsiz bir ortamda dans etmek gibi birşey, müthiş!
5 yıl önce 73 'e dayandı kilom (hayatımda bir ilkti bu) aman allahım dedim.......sonuçta 20 ay önce 56' ya indim. Sonra farkına varmadan 6 kilo aldım.
Son olarak 1,5 yıldır kilom 60. 55'in altına düşmeyi arzu ettim. Bazı yöntemler denedim,olmadı!
Baharatlı yoğurt + greyfurt tükettim bu hafta ( sadece 2 gün) regl den kaynaklanan tüm şişliğim gitti. Pazartesi devam edeceğim(hafta sonu dikkat etmem de) yardımcı bir ürün de kullanıyorum ( 9 gün önce başladım)
Ne yersen ye, yanında mutlaka baharatlı yoğurt ye canım. Bak göreceksin hemencecik doyuyorsun. Sağlıklı destekleyici ürünleri de deneyebilirsinDedigin gibi yapmak eglenceli ama vaktim olmuyor ya da canim istemiyorr. 68 kiloyum ben de 60-62 arasi olmak istiyorum ama cok istahliyim
Merhaba hala 86 kiloyum veremiyorum çünkü dikkat edemiyorum :) sporda yapamıyorum annem bende geziyoruz sürekli bir hafta sonra kaldığım yerden devamMerhaba :) 2 hafta olmus kilo verdiniz mi
Var var olmaz mı beraber başlayalım ben saldım iki kiloyu gerı aldım malesef toparlanmam lazımBenimde eliptik var yarindan itibaren gunluk 30 dakika ile bende baslayacam...aranizda banada yer var miiii)
Ben size eslik edebilirim cunku yillardir aski diye kulladigim tamda bu gunlerde tekrardan kullanmaya karar verdigim bir eliptik bisikletim var. Ben bikac gun once basladim en fazla 10 dk dayanabiliyorumbugun bende 15dkka ya zorlayacagim hadi yapalim o zaman birlikte
Ben de eliptikle yapıyorum sporumu. Öncesinde yakıcı kremimi sürüp streç film sarıyor son olarak ta sauna eşofmanımı giyiyor ve bismillah deyip başlıyorum. Şu an spordayım mesela.
Hep akşama doğru yapardım ama bugün itibariyle öğleden önce yapmaya karar verdim. Biraz şaşırsın vücudum.
Eliptikten sonra twist + dambıl + mekik = esneme hareketiyle bitiriyorum.
Kolay gelsin hepimize
Dün 40 dk leslie yaptım bugün tekrar elıptık yapıcam katılan yok mu
Dedigin gibi yapmak eglenceli ama vaktim olmuyor ya da canim istemiyorr. 68 kiloyum ben de 60-62 arasi olmak istiyorum ama cok istahliyim
Normal bisiklet olur mu
Benimde eliptik var yarindan itibaren gunluk 30 dakika ile bende baslayacam...aranizda banada yer var miiii)
Ben de araniza kayilabilir miyim? :)