Eliptik bisiklet ıcın arkadas arıyorum

Bütün Eliptikler aynı derecede yormuyor mu hanımlar. Ben bilemedim nasıl sadece 10 dk. Yapıp yoruldum diyorsunuz.
Ben 2 ayarında 1 & 1,5 saat yapıyorum. Siz yeni mi başladınız yoksa?
Evet yeni başladım ben yorulmuyorum ama ayaklarım titrer gibi oluyor bütün yük bindiği içim 86 kiloyum
Siz ilk başladığınızda ne kdrla basladınız

Evet yeni başladım ben yorulmuyorum ama ayaklarım titrer gibi oluyor bütün yük bindiği içim 86 kiloyum
Siz ilk başladığınızda ne kdrla basladınız
Ben 5 yıldır spor yapıyorum (evimde)
Motorsuz bir yürüyüş bandıyla başladım. Çok yordu, bacaklarımda kılcal damarlar oluştu. Spor bir işkenceydi adeta.
Nihayet çok istediğim eliptiğimi aldım (magnetik diyorlar galiba) ve spor keyfe dönüştü. Hiç yormuyor, sıkmıyor. Bacaklara da yük binmiyor. Yerçekimsiz bir ortamda dans etmek gibi birşey, müthiş!
5 yıl önce 73 'e dayandı kilom (hayatımda bir ilkti bu) aman allahım dedim.......sonuçta 20 ay önce 56' ya indim. Sonra farkına varmadan 6 kilo aldım.
Son olarak 1,5 yıldır kilom 60. 55'in altına düşmeyi arzu ettim. Bazı yöntemler denedim,olmadı!
Baharatlı yoğurt + greyfurt tükettim bu hafta ( sadece 2 gün) regl den kaynaklanan tüm şişliğim gitti. Pazartesi devam edeceğim(hafta sonu dikkat etmem de) yardımcı bir ürün de kullanıyorum ( 9 gün önce başladım)

Kızlar bir şey soracağım. Eliptik bisikletinizin bakımını yapıyor musunuz? Yani ben 1 yıldır hiç kullanmadım ve şimdi kullanmaya başlayacağım. Acaba bakım yapmam ya da yaptırmam gerekir mi? Dişlileri yağlamak gibi mesela. Bendeki Voit marka

Benim de voit. Alali 1 yil oldu. Bilmiyorum bakim yapmadim. Ilk basta zeminden kaynakli ses yapti yagladikno zaman ama pilates minderi serince altina kesildi ses

Dedigin gibi yapmak eglenceli ama vaktim olmuyor ya da canim istemiyorr. 68 kiloyum ben de 60-62 arasi olmak istiyorum ama cok istahliyim

Dedigin gibi yapmak eglenceli ama vaktim olmuyor ya da canim istemiyorr. 68 kiloyum ben de 60-62 arasi olmak istiyorum ama cok istahliyim
Ne yersen ye, yanında mutlaka baharatlı yoğurt ye canım. Bak göreceksin hemencecik doyuyorsun. Sağlıklı destekleyici ürünleri de deneyebilirsin

Ben spor esnasında sıkılmamak için tv karşısında Pedal çeviriyorum. Ya da kulaklığı takıp gözlerimi kapatıp dalıyorum anın büyüsüne.
Ya da telefonumla uğraşıyorum. Oyun oynuyorum mesela. 1 saat diyorum bir de bakıyorum 1 saati geçmiş. Zaman çarçabuk geçiveriyor. Diğer türlü 10 dk. Bile bitmek nedir bilmiyor. Tavsiye ederim canlar...

Bende bugün orucluydum o yüzden plates te elıptık te yapamadım ama aksam plates yapıp öyle yatıcam ebru şallı ile iki haftada 2 beden incelme garantili video 4 gündür yapıyorum bakalım

Benimde eliptik var yarindan itibaren gunluk 30 dakika ile bende baslayacam...aranizda banada yer var miiii)

Dün 40 dk leslie yaptım bugün tekrar elıptık yapıcam katılan yok mu

Normal bisiklet olur mu

Benimde eliptik var yarindan itibaren gunluk 30 dakika ile bende baslayacam...aranizda banada yer var miiii)

Ben de araniza kayilabilir miyim? :)

Selam kizlaarr
Ciddi anlamda yarin baslayalim mi hep beraber ?
Illa ki sürekli bir sohbete de gerek yok, gunluk girip ne kadar eliptik / spor yaptigimizi yazsak da olur bence.

Belki faydasi olur duzene gireriz. ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…