- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- Konu Sahibi ELMALI turtam
sağolun arkadaşlar, bugün sanki daha sakin gibiyim arkadaşımın burada kalmasının da etkisi var sanırım. yine yazacağım size. yazdıklarınızı okuyorum. tek tek teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun arkadaşlar, bugün sanki daha sakin gibiyim arkadaşımın burada kalmasının da etkisi var sanırım. yine yazacağım size. yazdıklarınızı okuyorum. tek tek teşekkür ederim.
Sagolun. Ask degil tabiki de. Ask boyle bir sey degil cunku. Cocukla intikam alma diyenlere hak veriyorum. Haklisiniz, ne diyebilirim ki.
Peki benim umutlarim, gelecek planlarim, icinde ucumuzun oldugu hayallerim ne olacak... Ben evde yemek hazirlarken baba ogul parka gitmelerini, donerken de iki ekmek almalarini hayal ederdim. Izne ayrilacaktim. Babasi işe gittiginde aksama gelecegini bizim icin calistigini anlatacaktim yavruma. Babasini ozlemesini ve isten geldiginde yuzundeki mutlulugu izleyecektim.
Simdi hiç oldu hersey. Koca bir hiç.
Bu koca sehirde herseyim oydu. Simdi hicbir seyim oldu.