İlişkiden sıkılmak

Selamlar, ben yaklaşık 4 aydır çok sevildiğim bir ilişkinin içindeyim. Yani en azından öyle hissettim hep. Bir süre birbirimizi görmeden flörtleştik sonrasında bir süre beraberdik. Beraberken her şey harika gidiyor. Her an yanımda olmak istiyor beni asla kırmıyor beraber olduğumuz sürece bana hep saygı duyuyor ve bunu hissettiriyor. Aslında beraberken ben de onu çok sevdiğime inanıyorum. Sevgiyi hissetmiyorum diyemem asla fakat içimde oturtamadığım bir şeyler var. Baya uzun bir süre sonra birbirimizden uzak kaldık bu hafta ve benim kafamda ayrılık düşünceleri dönüp durmaya başladı. Bir sebep yok, her şey harika gidiyor. Hayatımdaki yeri gittikçe büyüyor fakat sanırım ben onu bir türlü tam olarak beğenemiyorum, aşık olamıyorum. Zamanla olacağını düşündüm aslında zamanla artan şeyler var fakat ben bir türlü emin olamıyorum. Hayatımda yapmak istediğim bazı değişiklikler var ve sanki o bunların hepsine engel olurmuş gibi hissediyorum (beni her zaman desteklediğini hep söylemesine rağmen). Diğer yandan onsuz çok büyük yalnızlık çekeceğimin farkındayım çünkü hem yakın arkadaş hem sevgili olduk. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık.
Sevgilinize haksızlık yapıyorsunuz.

Selamlar, bundan 1 ay önce birisiyle tanıştım. Arkadaş ortamından tanıştık ama aynı ünideyiz o 3. sınıfa geçecek. Çok tatlı çok ilgili biri. Ben geçen yıl hazırlıktaydım o yüzden okulun ortamına biraz hakimim ve çevrem var ama bu dönem ilk ders yılım. İster istemez stresliyim ama yeni bir ortam normal olarak. Şimdi ilk dersime benimle girmek, götümem gereken evrakları beraber götürmek gibi talepleri var. Aslında aramızdaki şey bu şekilde giderse birlikte zaman geçirmek istemekte haklı. Elle tutulur bir sorun yok tam tersine çok iyi gidiyor ama ben açıkçası ya daha çok kafama yatan birisiyle tanışırsam veya okul açılınca aramızdaki bağ bana yük olursa düşüncesindeyim. Diğer yandan aşırı sevgi dolu bana karşı zaten tanışmayı o çok istemişti görseniz böyle aşırı el üstünde tutuyor beni ileride pişman olur muyum düşüncem de var. Birinin zaman ayırmaya değer biri olduğunu nasıl anladınız veya daha iyi ihtimaller çıkabilir düşüncesinden nasıl kurtuldunuz?
Ağustosta açtığın konu yukarıda
Merhaba daha önce şu an yaşadığım ilişkiyle alakalı bir konu açmıştım. Şu an başka ihtimalleri düşünmüyorum. Okula başladık ve sürekli beraberiz. Bütün zamanını bana ayırıyor. Dersi olmasa bile beni beklemek için okula geliyor. Hatta benim çok stres olduğum bir gün kendi dersini bırakıp benimle derse geldi. Yani görseniz 20 dakika ders arasında beni görmek için 1 saatten fazla yol geldiği oldu. Bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı beni. Bana böyle uzun uzun bakıp ben ne kadar şanslıyım çok güzelsin diyor o da yetmiyor arkadaşlarımın bile sorunlarıyla ilgileniyor. Daha fazla ayrıntı vermeyeyim ama bildiğiniz bebek gibi ilgileniyor benimle. Yanlış anlaşılmak istemem bunları anlattım çünkü daha önce hayatımda bu kadar ilgi gördüğüm bir ilişkinin içinde olmadım. Aslında etrafımda da görmedim. Ben de ona çok değer veriyorum artık. Yanımdayken çok mutlu hissediyorum ama şöyle bir sorun oldu biz sürekli beraber olduğumuz için ben hiç arkadaşlarımla görüşemiyorum. Onlardan baya uzaklaştım. Bide onlarlayken sürekli bu çocuk çok çirkin biz senin yanına yakıştırmıyoruz deyip duruyorlar. Bu durum beni de etkilemeye başladı. Yanındayken dedikleri aklıma geliyor canım sıkılıyor sebepsiz. Yani açıkçası bende başta görüntüsünden pek etkilenmemiştim ama şimdi önemli değil diyordum. Sizce kafamdaki bu düşünce ciddi bir sorun mu dış görünüş ne kadar önemli? Arkadaş sevgili dengesi nasıl kurulur?
Eylülde açtığın konu ise bu.

Yazdan beri çocukla istemeyerek birlikteymişsin zaten . Haliyle herkes sana
" ayrıl" demiş ayrılmamışsın. Ne bekliyorsun? Bizim cümbür cemaat gelip sizi ayırmamızı mı?

Sevmeden sevgili olanları ve seven tarafa yazık edenleri asla anlamayacağım, anlamak dahi istemiyorum. Bu hikâyede çocuğa çok üzüldüm. Belli ki bu ilişkinin tek seveni o.

sen neden 22 yaşında hayatındaki kişiden "emin" olmak istiyorsun ki
hemen evlenecek misin? mesela 1 sene içinde evlilik planın mı var
veya bu çocuktan başka sevgilim olmayacak gibi bir dünya mı yarattın kendine
bu son ilişki şansın da o yüzden mi emin olmak istiyorsun
emin olmaktan kastın ve emin olmak isteme sebebini öğrenmek isterim açıkçası
daha çok gençsin. bu yaşlar gezip tozma ve anı yaşama yaşlarıdır

adam sana kendini iyi hissettiriyorsa, ilişki genel anlamda güzelse, sende pozitif duygular varsa yaşa gitsin
aşık olma durumuna takılı kalma
buna aşık olmazsın sonra gelecekteki başka bir sevgiline aşık olursun ne olacak
hayattaki tek duygu aşk değil ki?
ha evleneceğiz ama ben hiç aşık değilim deseydin o zaman sana aşık olmadığın biriyle evlenme, çekilmez derdim
ama bu alt tarafı sevgililik
sevgililik konusunu aşırı ciddiye alıyor bizim kızlarımız
nasıl olsa hayatına daha sonra başkaları da gidecek, onlardan birine aşık olursun sonra
bununla kendini iyi hissediyorsan yaşa gitsin

ha sen burada, olumsuz tarafları var bir de zaten aşık değilim deseydin o zaman ayrıl boşver derdim
ama iyi hissettiren bir insanı sırf aşık değilim gerekçesi ile bırakmak bana saçma geliyor

X