- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
-
- Konu Sahibi Ckolatakahve
Çok teşekkür ederim inşallah ❤İyi bize yetiyor birkac tane takabilirsiniz. Insaallah duser faturaniz
Geçen sene 3 4 defa calistiriyorum demistim. Bu sene haftada 2 veya 3 calistiriyorum
Geçen sene demistim anlatamadım galiba kusura bakmayın. Kek, kurabiye, yemek yapma delisiydimGünde 3-4 kez fırın ile neyapıyorsunuz onu merak ettim
Çok teşekkür ederim. Önümüzdeki ay çalışmaz. Fethiye sıcak oluyor. Seneye de kızım biraz buyur ve ödün sobasina devam ederiz galiba ❤bence faturanizi patlatan alet klima
camasir makinam hergun calisiyor bulasikda oyle camasir makinam bazen gunde 2 kez bile donuyor firin mikrodalga cok sik kullanirim kombi calisiyor haliyle gelen fatura 75 lira idi bu ay maksimum gordugum faturada 87 lira klimaya bir care bulun derim
Insallahh❤450 500 arasi geliyor bizimde
Gece cocuk odasinda soba calisiyor ama
Gerci artik guduzleri pek klima ihtiyaci kalmadi burda evim de epey gunes aliyor
Umarim bu ay artik insan faturasi gelir
2 kişiyiz, normalde 200 - 300 TL altına zor inerdik ama bu sefer 146 TL gelmiş. 79 TL kullanım bedeli var, ödenecek tutar 146 TL. Siz hesaplayın, vergi vergi vergi... Yasal olarak sömürülüyoruz bildiğin.340TLlik elektrikle ben fabrika isletirim billahi. Elektrik zamlandi mi acaba? Buyuksehirde misiniz?
Çok teşekkür ederim. Bize bi 120 bi 340 geldi anlayamadım o yüzden. Doğalgaz farklı tabiiki. Biz klima kullanmasakta pek fark olmuyor. Halbuki diğer evler öyle değil. Anlayamadım.Aslinda bana normal geldi. Soylediginiz fiyatin icinde isinma da var. Biz isinmaya ayri elektrige de ayri oduyoruz mesela gecen ay d.gaz 600 elektrik 110 geldi siz ikisini de bu fiyata cikardiginiz icin sanslisiniz.
Ha yine de icinizde kalmasin sayaci kontrol ettirin belki arizalidir,bozuktur.
Ilk başlarda soba kullandık doktor onerisiyle ama bebekle temizlemesi zor geldi. Odunlarımız bitince sökelim dedim eşime. O yüzden böyle olduKlima calisiyormus bana cok normal geldi bu miktar. Baska secenek yok mu ya hem elektirik cok pahali hem sagliksiz klima bebekte varmis.
120 geldigi ay belki tam gun dolmamisti o yuzden az gelmis olabilir. Ama iciniz rahat etsin sayaci kontrol ettirin yine de.Çok teşekkür ederim. Bize bi 120 bi 340 geldi anlayamadım o yüzden. Doğalgaz farklı tabiiki. Biz klima kullanmasakta pek fark olmuyor. Halbuki diğer evler öyle değil. Anlayamadım.
Gece derken, saat kaçta? Neden saatler arası fark var? Ben de öyle yapayım, zaten çalıştığım için eve gelince çalıştırmak zorunda kalıyordum daha çok dikkat ederim.Elektriğe çok zam geldi bu sene ama klimayla ısınan bir ev için anormal gelmedi bana faturalarınız. Bizim klima olmadığı halde 120-130 lira genelde. Son bir iki aydır makinaları gece çalıştırıyorum 20-30 lira fark ediyor. Tavsiye olarak deneyebilirsiniz ama bence normal faturanız.
Fazla tabikii ama ne yapalım?Bana aşırı geliyo, sizinkisi de fazla değil mi
Detayli karsilastirin , ben hıc anlamadim mesela size neden bu rakam , anneme neden o rakam , sizde klima hep acik diyorsunuz , annemlerinki hep acik bile degildir yani , iki faturadaki kw harcamasini birim fiyatini falan karsilastirin benceTesekkur ederim ama birisi 120 birisi 340
Iki kat giyidir ... burdaki doktorlar 16-20 derece tavsiye ediyorlar :) sende öyle yap :) hava sirkullasyonu cok önemli :) tekrar sobaya dönemezmisiniz? Öyle bi bir ay deneyin derim ... klima asiri elektrik harciyorIlk başlarda ödün sobası kullandık, doktorumuz istedi. Sonra klimaya geçtik, temizleme sıkıntısı istemedim.
Klima calistirmasam gündüz ev ısısı 22 derece falan oluyor. Klima da 24 yapıyor. Kızımı tek kat giydiriyorum
Ayyyy o konulara girersek hiç çıkamayız kuzum2 kişiyiz, normalde 200 - 300 TL altına zor inerdik ama bu sefer 146 TL gelmiş. 79 TL kullanım bedeli var, ödenecek tutar 146 TL. Siz hesaplayın, vergi vergi vergi... Yasal olarak sömürülüyoruz bildiğin.
Içimde neler birikiyo bi bilsenizHerseye zam geldi. Klima lüks bence. Soba kurun veya kirada iseniz dogalgazli eve çıkabilirsiniz. Sanirim siz dogalgaza vereceğimizi klimaya veririz diye dusunenlerdensiniz. Ben firin cok cok nadir kullandigim halde. Sadece b.makinasi c.makinasi ve dolap surekli kullanirim ve 150 tl geliyor fatura. Ki biz 60 dan fazla ödemezdik. Sok olduk o tutari gorunce,zam diyip susturuyorlar