- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
-
- Konu Sahibi Ckolatakahve
Hayır sormadık canım. Çok muhabbetimiz olmadığı için eşim sormak istemedi hicIsıtma olarak klimayı sürekli çalıştırdığınız için o kadar gelmiş olabilir... komşularınıza sordunuz mu? Onlara ne kadar geliyormuş
Faturanız 3 zamanlımı tek mi 3 zamanlı ise zaten en yüksek puant saatine denk gelen kısım yüksek olur 24 saat açık klimada az para yakmaz,eğer faturanız 3 zamanlı ise tek tarifeye geçin derim birim fiyatı aynı olur 3 zamanlıda birim fiyatı farklı oluyor.Canım, iki ay falan soba kullandık. Çocuk doktorumuz klima kullanmayın demişti. O zamanda 200 falan geldi
Doğalgaz için normal olabilir. Her odayı isitmiyor mu? O kadar fiyatı hep duyuyoruz zatenBenim de bebeğim var ,İstanbul’da yasıyorum .ısınmak için doğalgaza geçen ay 350tl ödedik ,elektrik de 120 civarı geldi .Siz ısınma ile birlikte ödedik diyorsunuz ,bence gayet normal .
Fethiyede oturuyoruz. Açmasak evin içerisi 21 22 derece oluyor. Kendini sessize alıyor genelde.Bana açıkcası normal geldi kış ayı klimayla ısınan bi ev için 100 lira gelecek hali yok bebek var kapatmıyosunuz sanırım normal yani
Bitcoin madenciliği falan yapıyorlardır ya da evde marihuanna yetiştiriyorlardır başka ihtimal gelmedi aklımaGecen ay bizim üst katta yasayan iki cocuklu polis aileye 800tl geldi elektrik faturaları yani yedi yirmidört tv klima acık olsa bile gelirmi o kadar bilemedim
Valla biz iki kişiyiz aksamdan aksama eve giriyoruz haftasonları evde durmuyoruz hatta ayda en az dört gün evde hic yokuz ama ne hikmet 120liradan asagı gelmiyor elektrikAy şaka gibi ya... su faturam ve elektrik faturam hiç 100’ü geçmedi... nasıl napıyo bu insanlar çok şaşkınım...
Peki iki ay arasındaki fark? Hep bir şey diyorum kbakmayin ama iki ay arasındaki farka deli oluyorumYa şöyle bebekli ev için bu mevsimde aylık 200 fatura en masumu. 100 de elektrik desek 300. Siz elektrikle her iki ihtiyacı giderdiğiniz için 300 küsur normal işte
HahahBitcoin madenciliği falan yapıyorlardır ya da evde marihuanna yetiştiriyorlardır başka ihtimal gelmedi aklıma
Hahah
Sıradan bi kadın ve kücük iki cocuk duruyorlar ama bilemedim
Bizde klima yok fırın yok ütü yok (yapmam çamaşıra çok nadir)Hayır canım fethiye de oturuyoruz. Ilçede
Zamlansa bile bu kadar olması normal mi bilmiyorum
İyi bize yetiyor birkac tane takabilirsiniz. Insaallah duser faturanizBosch inverter A++ canım. Sadece bir ampul kullanıyoruz. Amerikan mutfak bayağı büyük olduğu için en iyi ışık vereni kullanıyoruz. Yoksa iyi aydınlatmıyor.
Tasarruflu lambalar biraz daha az ışıklı değiller mi? Yoksa çok isiklilari var mi
"Evimiz klimayla çalışıyor ve hiç kapanmıyor. Firin, buzdolabı, aydınlatma, çamaşır makinesi haricinde birşey calistirmiyoruz" zaten çalıştıracak başka da bir şey kalmamış
Acikcasi elektrik olarak düşününce çok gelmiş fakat ısınma da içinde değil mi? Biz mesela ısınma için de ayrı para oduyoruz ve evimiz hiç isinmadigi gelde birkaç ay önce 450 lira doğalgaz faturası geldi.elektrik faturasını söylemiyorum bile ki evde klima yok.fırın da haftada bir ancaaak calisiyodur.
Bizim evde klima çalışmasa derece 22 falan oluyor. Klima anca 24 yapıp duruyor. Pek bi farkı yok yani.
Benim sikintim iki ay arasındaki fark. Birisi 120 diğeri 340
Valla yedi yirmidört acsanda naısl gelir bilemedim dogalgaz faturalarını görmedim hiç onu görsem cözecektim olayıO zaman fırını ısınma aracı olarak kulanıyolla
Odun sobası kullandık kuzumKömür sobası mı