Merhaba kızlar;
Konuyu doğru yere açmışımdır umarim.
Saçma bulabilirsiniz ama benim derdim bu;
2,5 aylık kızım var. Eşim calisiyor, memur ama ben çalışmıyorum, işi biraktim. Kızıma bakacak kimse yok. Biraz da kendim ilgileneyim büyüteyim, yaninda durayım diye çalışmak istemedim. En azından atanana kadar kızıma bakmak istiyordum.
Geleyim derdime.
Evimiz klimayla çalışıyor ve hiç kapanmıyor. Firin, buzdolabı, aydınlatma, çamaşır makinesi haricinde birşey calistirmiyoruz.
Geçen sene şofben de kullandığımız halde 200 civarı elektrik faturası gelirdi. Günlükte 3 4 defa firin calistirirdim.
Baktık böyle olmayacak, maaş yetmiyor bizde şofbeni çıkardık. Fırını da çok nadir çalıştırır oldum. Ama faturalar düşmek yerine uçtu.
3 ay önce 250 geldi şok olduk. Gereken yerleri falan arayıp sorduk, kullanmışsınız deyip gecistirdiler. Neyse ödedik. Sonraki ay 120 civarı geldi. Daha iyi şükür dedik.
Bu gün eşim faturaları ödeyeyim diye baktı. Tam 340 tl gelmiş. Bi 5 dakika falan telefonun ekranına baktım kaldım. Inanamadim. Belki ne var bunda diyeceksiniz ama inanın cook dikkat ediyoruz
Önce hiç para hesabı yapmayan biz, şimdi 3 5 liranın hesabını yapıyoruz.
Sinirimi bozan da, böyle dikkat ettiğimiz halde bu kadar çok gelmesi.
Ne yapacagimi şaşırdım. Neyden nasıl kısmalıyım daha anlayamıyorum
İşe baslasam kizima kim bakacak, daha küçücük.
ki hemşire de almıyorlar. Küçük bir yerde oturuyoruz, az hastane çok eleman var. İş buldum diyelim, 500 tl falan yola vericem hastaneler uzak. Bakıcı tutsam çalıştığımın ne anlamı olacak.
Artık kafayı yiyecem.
Çok uzun oldu biliyorum. Özür dilerim. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Tavsiyeniz olmasa bile içimi az da olsa rahatlattim❤
Herkese iyi, mutlu, huzurlu aksamlar ❤