Elektrik faturası şoku

Ispatim yok ama bana hep aralikta yuksek geliyor cevremde boyle soylediler kesin bilen varsa yazabilirse benim icinde iyi olur
Hic saat ve faturalari kontrol ettinizmi
Birim fiyat hesaplarsaniz zam varmi anlasilir
Hiç yapmadık öyle bisey ama teşekkür ederim eşime soylicem❤

bence faturanizi patlatan alet klima
camasir makinam hergun calisiyor bulasikda oyle camasir makinam bazen gunde 2 kez bile donuyor firin mikrodalga cok sik kullanirim kombi calisiyor haliyle gelen fatura 75 lira idi bu ay maksimum gordugum faturada 87 lira klimaya bir care bulun derim

Bencede klimadan ... ev isisi nasil? Gündüz 18 uyumak icinde 20 bebeginiz icin ideal acaba cok mu isitiyorsunuz? Hem klima cok kurutmaz mi ki?
Ilk başlarda ödün sobası kullandık, doktorumuz istedi. Sonra klimaya geçtik, temizleme sıkıntısı istemedim.
Klima calistirmasam gündüz ev ısısı 22 derece falan oluyor. Klima da 24 yapıyor. Kızımı tek kat giydiriyorum

Biz evde 2 kişi yasıyoruz çocuk da yok yani 250 kışın geliyor ki klima açmıyorum soba cok nadir bulunduğum şehir sıcak bir şehir zaten yazın evde kimse yok iki kişi çalışıyoruz yine 300 buluyor

450 500 arasi geliyor bizimde
Gece cocuk odasinda soba calisiyor ama
Gerci artik guduzleri pek klima ihtiyaci kalmadi burda evim de epey gunes aliyor
Umarim bu ay artik insan faturasi gelir

3 gibi falan calistiriyorum, 2 saat calisiyor canim. Teşekkür ederim bilgiler için

Tesekkur ederim ama birisi 120 birisi 340

Valla bunlari hic bilmiyorm. Teşekkürederim araştırıcam.
Zaten gelecek ay calistirmayiz. Gündüz 24 derece olacak haftaya. Fethiye de oturuyorum hava düzeliyor.

Bilmiyorum ki belki dogalgaz yerine elektrikle ısınıyorlardır beyaz esyaları tasarruflu değildir falan iki kere öyle uc fatura gördüm onlarda
İçinde ısınma varsa bizim doğalgaz + elektrik faturası gibi bir şeydir onların elektrik faturası

Tabii hiç bir şekilde normal değil ödediğimiz faturalar kullanım bedelinin kaç katı Yok şu vergisi yok bu vergisi

Aslinda bana normal geldi. Soylediginiz fiyatin icinde isinma da var. Biz isinmaya ayri elektrige de ayri oduyoruz mesela gecen ay d.gaz 600 elektrik 110 geldi siz ikisini de bu fiyata cikardiginiz icin sanslisiniz.
Ha yine de icinizde kalmasin sayaci kontrol ettirin belki arizalidir,bozuktur.

Coooook teşekkür ederim dediklerinizi yapicam çok sağolun

Klima calisiyormus bana cok normal geldi bu miktar. Baska secenek yok mu ya hem elektirik cok pahali hem sagliksiz klima bebekte varmis.

Bundan 1 sene önce elektirik faturamiz 65-70 geliyordu. Artık 75-90 aralığına çıktı. -.- Bu ay 88 gelmiş mesela.
Evde 2 kişiyiz her Allahin günü makinalar calismiyor. Fırın kullanmıyorum. Evde televizyon yok, en fazla oyun oynarım o da 24 saat değil. Akşam eşim bilgisayar kullanır filan.
Geçen sene yine doğalgaz bu aylarda 180filan geliyordu. Bu ay 224TL gelmiş :)

Haklisiniz valla bilemiyorum bu işleri ben. Kızım büyük olsa takmicam ama küçük daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…