- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
- Konu Sahibi Ckolatakahve
Ya şöyle bebekli ev için bu mevsimde aylık 200 fatura en masumu. 100 de elektrik desek 300. Siz elektrikle her iki ihtiyacı giderdiğiniz için 300 küsur normal işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, iki ay falan soba kullandık. Çocuk doktorumuz klima kullanmayın demişti. O zamanda 200 falan geldiİyide klima çalışıyor diyorsunuz normal yani zaten pahalı artık ucuz değil ki . Kullanım miktarı arttıkça da dağıtım bedeli artıyor fatura kabarıyor
Ocak20 /Subat 20 arası faturam 350 TL. Ustelik bu tarihler arasında 10 gun evde yoktuk340TLlik elektrikle ben fabrika isletirim billahi. Elektrik zamlandi mi acaba? Buyuksehirde misiniz?
Kömür sobası mıCanım, iki ay falan soba kullandık. Çocuk doktorumuz klima kullanmayın demişti. O zamanda 200 falan geldi
Öyle bir şey oluyor mu ki hiç bilmiyorum da ben
Ne bileyim yaa askeri ücretle geçinsek ne yapıcaz bilmiyorum.
Arada 120 falan gelmesi bizi şaşırtıyor. O zaman da klima full çalışıyor. Makineyi sabaha karşı calistiriyorum bende hep
Evet aynen çok normal bence de. Ben tek kaliyorum. Dogalgaz hep 30 derecede, bazen 40'a getiriyorum ona rağmen en dusuk 200 geliyor. Elektrik de sadece tv calistiriyorum ve bir oda aydinlatmasi sadece. Fırın bile kullanmiyorum. 70-75 civari geliyor.Benim de bebeğim var ,İstanbul’da yasıyorum .ısınmak için doğalgaza geçen ay 350tl ödedik ,elektrik de 120 civarı geldi .Siz ısınma ile birlikte ödedik diyorsunuz ,bence gayet normal .
Bosch inverter A++ canım. Sadece bir ampul kullanıyoruz. Amerikan mutfak bayağı büyük olduğu için en iyi ışık vereni kullanıyoruz. Yoksa iyi aydınlatmıyor.Klimadan mi acaba? Tasarruflu ampullerden kullanin. Firinla cam. Mak. İle olacak fatura degil olsa olsa klimadir herhalde
Ay şaka gibi ya... su faturam ve elektrik faturam hiç 100’ü geçmedi... nasıl napıyo bu insanlar çok şaşkınım...Gecen ay bizim üst katta yasayan iki cocuklu polis aileye 800tl geldi elektrik faturaları yani yedi yirmidört tv klima acık olsa bile gelirmi o kadar bilemedim
Affınıza sığınarak düzelteceğim askeri değil asgari.Ne bileyim yaa askeri ücretle geçinsek ne yapıcaz bilmiyorum.
Arada 120 falan gelmesi bizi şaşırtıyor. O zaman da klima full çalışıyor. Makineyi sabaha karşı calistiriyorum bende hep
Hiç ufo kullanmadık, hep çok yakar dendiği için. Klimayı iki aydır yakıyoruz.once soba kurmustukKlima çok elektrik harcar. Hiç kapatmıyoruz diyorsunuz. Ben hiç şaşıramadım o yüzden..
Onun yerine otomatik açılıp kapanan bir ufo alsaydınız daha ekonomik olurdu..
Haklisiniz belki de akışına bırakmak lazimYa çok ilginç ama bazen boşverince maddi konular daha çok yoluna giriyor. Hani umursamayınca verilen kiloların gitmesi gibi. Kafaya takmayınca bir türlü olmayan bebbeğe hamile kalmak gibi haha
Dagitim bedeli nedir? Bilmiyorumda?İyide klima çalışıyor diyorsunuz normal yani zaten pahalı artık ucuz değil ki . Kullanım miktarı arttıkça da dağıtım bedeli artıyor fatura kabarıyor
Vergi evinize elektrik hizmeti dağıtmak için alınan para galibaDagitim bedeli nedir? Bilmiyorumda?