eksikleriyle 3 aylık yeni gelin evimmm :)

Canım evin çok güzelmiş allah nazarlardan korusun :)
sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşayın.. bebişlerinizi büyütün :)
mutfaktaki beyaz halına bebek maması dökülsün, koltukların bebek kusmuğu olsun inşallah :) Bedduanın böylesi hahahaha
Şaka bir yanada helikopteride gördüm senin puzzle nerde canım :)

bayiiiildim esyalarin sade ve sik ozellikle salonu cok begendim huzurla mutlulukla oturun

Çok beğendim evinizi ve zevkinizi. Ben de koltuklarınızın markasını merak ettim...

salonunuzu ve mutfak halınızı çok beğendim güle güle mutlulukla oturun :)

evin çok sade canım çok hoş, ağız tadıyla oturun inşallah. sen de mutfak tezgahını boş sevenlerdensin sanırım :)

Zevkli ve şık,ferah ve iç açıcı ve eksiksiz.
Ben eksik göremedim inanın çok beğendim .
Banyoyu merak ettim
Mutluluklar sizinle olsun .

Canımm evin çok güzelmiş Allah içinde mutlu huzurlu sağlıkla yaşamayı nasip etsin.
çok sade şık ve ferah bir hemde pırıl pırıl :)
tatlımmmm çok teşekkür ederimmmm allah herkese nasip etsinnn

çok teşekkür ederim tatlım evet kırmızı tencere kapağından yola çıkarak çoğu şeyi kırmızı aldım artık yavaş yavaş değişir sanırım sıkıldıkça

aminnnn tatlımmm puzzle bitti evin bi kenarında çerçeve bekliyo tatlım
bayıldım evine tam benim istediğim gibi sade ferah
çok teşekkür ederimmm
bayiiiildim esyalarin sade ve sik ozellikle salonu cok begendim huzurla mutlulukla oturun
çok çok teşekkür ederimm

Çok beğendim evinizi ve zevkinizi. Ben de koltuklarınızın markasını merak ettim...
koltuklarım telesetten venedik modeli fkat nedense internet sitesinde yok tatlım

eviniz gayet güzel...güle güle oturun
çok teşekkür ederimm
salonunuzu ve mutfak halınızı çok beğendim güle güle mutlulukla oturun :)
eşekkürler
çok güzel kendi eviniz mi kira mı
teşekkürler, kendi evimiz tatlım
evin çok sade canım çok hoş, ağız tadıyla oturun inşallah. sen de mutfak tezgahını boş sevenlerdensin sanırım :)
aynen tatlım kalabalığa gelemiyorum
Zevkli ve şık,ferah ve iç açıcı ve eksiksiz.
Ben eksik göremedim inanın çok beğendim .
Banyoyu merak ettim
Mutluluklar sizinle olsun .

çok teşekkür ederimm en yakın zamanda ekleyeceğimm

Bayıldımmmmmm çok güzelll güle güle oturun :)

çok hoş canım evin gerçekten bayıldım, koltuklarının markasını ben de istiyorum, nedir markası?

Fotoğraflarda dahi eviniz çok huzurlu görünüyor, çok beğendim.
Eviniz ve eşyalarınız çok güzel. Maşallah diyorum, Allah huzurunuzu bozmasın, mutluluklar...

maşallah cnm herşeyin çok güzel eksikleri takma kafana herşey halloluyor ben mutfak masamı falan 3 ay sonra almıştımdaha ne eksiklerin çıkacak süs eşyası mutfak eşyası ağız tadıyla oturun evinizde

maşallah maşallah 41 kez maşallah..
ilk baktım.. RABBİM HUZUR VER BU GÜZEL EVE DEDİM..
huzurun en değerli şey olduğunun geç farkına varanlardandım belkide..
bence sevginiz yansımış eve.. inşalah hayırla sağlıkla huzurla oturursunuz
herşeyiniz mükemmel bi uyum içinde..

Bayıldımmmmmm çok güzelll güle güle oturun :)
çokk teşekkür ederim tatlım allah herkese nasip etsinn
çok hoş canım evin gerçekten bayıldım, koltuklarının markasını ben de istiyorum, nedir markası?
koltuklarım teleset tatlım venedik modeli yazıyodu ama ben internet sitesinde bu modeli göremedim belki showroom unda vardırr bu arada teşekkürler

Fotoğraflarda dahi eviniz çok huzurlu görünüyor, çok beğendim.
Eviniz ve eşyalarınız çok güzel. Maşallah diyorum, Allah huzurunuzu bozmasın, mutluluklar...
çok teşekkür ederimmm allah olmayanlara daha iyilerini nasip etsinnn

takmıyorum zaten tatlım buna da şüükürr amin canım teşekkür edermm

güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim tatlımm
aynen bencede en önemlisi huzur gerisi gerçekten boş...
allah herkese huzur versinn

bayıldım yaa ne kadar güzel, hele yatak odası ayrı bir hoş olmuş, mutfagın da cok güzelmiş :) göz yoran hiçbişey yok.. güle güle otur :)

ev cok duzenlı bende sımetrı hastalıgı var dıkkat ettım hersey cok ıyı dızayn edılmıs cok cok guzel bence gule gule otur

bayıldım yaa ne kadar güzel, hele yatak odası ayrı bir hoş olmuş, mutfagın da cok güzelmiş :) göz yoran hiçbişey yok.. güle güle otur :)

ev cok duzenlı bende sımetrı hastalıgı var dıkkat ettım hersey cok ıyı dızayn edılmıs cok cok guzel bence gule gule otur

ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederimmm beğenmenize sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…