tatlımmmm çok teşekkür ederimmmm allah herkese nasip etsinnnCanımm evin çok güzelmiş Allah içinde mutlu huzurlu sağlıkla yaşamayı nasip etsin.
çok sade şık ve ferah bir hemde pırıl pırıl :)
çok teşekkür ederim tatlım evet kırmızı tencere kapağından yola çıkarak çoğu şeyi kırmızı aldım artık yavaş yavaş değişir sanırım sıkıldıkçasalona bayıldım cok zevklisin söyleyecek bi kusur bi eksik yok..
yatak odası mobilyan da hoş ama perdelerini sevmedim çizgili olmasını ...
mutfakta siyah beyaza kırmızı kombin artık herkes yapıyor kırmızı yerine mor veya turkuaz aksesuar baharatlık olsa daha hoş olur ama senin halıda da sanıyorım kırmızı var artık mecbur kırmızıdan gidicen...mutfak da sade ve güzel tertemiz..
güle güle otur huzurla canım huzur ve sevgi kalsın da gerisi boş ..
aminnnn tatlımmm puzzle bitti evin bi kenarında çerçeve bekliyo tatlımCanım evin çok güzelmiş allah nazarlardan korusun :)
sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşayın.. bebişlerinizi büyütün :)
mutfaktaki beyaz halına bebek maması dökülsün, koltukların bebek kusmuğu olsun inşallah :) Bedduanın böylesi hahahaha
Şaka bir yanada helikopteride gördüm senin puzzle nerde canım :)
çok teşekkür ederimmmbayıldım evine tam benim istediğim gibi sade ferah
çok çok teşekkür ederimmbayiiiildim esyalarin sade ve sik ozellikle salonu cok begendim huzurla mutlulukla oturun
koltuklarım telesetten venedik modeli fkat nedense internet sitesinde yok tatlımÇok beğendim evinizi ve zevkinizi. Ben de koltuklarınızın markasını merak ettim...
çok teşekkür ederimmeviniz gayet güzel...güle güle oturun
eşekkürlersalonunuzu ve mutfak halınızı çok beğendim güle güle mutlulukla oturun :)
teşekkürler, kendi evimiz tatlımçok güzel kendi eviniz mi kira mı
aynen tatlım kalabalığa gelemiyorumevin çok sade canım çok hoş, ağız tadıyla oturun inşallah. sen de mutfak tezgahını boş sevenlerdensin sanırım :)
Zevkli ve şık,ferah ve iç açıcı ve eksiksiz.
Ben eksik göremedim inanın çok beğendim .
Banyoyu merak ettim
Mutluluklar sizinle olsun .
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm beğendiğiniz içinnyalnız salonumda pembe mor var kırmızı görünmüş sanırım resimlerde yatak odamda pembe bedefcim dediğin gibi asayım canım fikir için teşekkkür ederim
es_esxxx tatlım aynen ayna bende bakıyorum şuan orası çok boş kaldı evimde baya eksik var beğendikçe alıyoruz
duyguska tatlım burdan yazmak belki yasaktır markasını ben sana özel mesaj atıyorum ordan bakarsınn
ayrıca yorumlara açığımm eleştirebilirsiniz ve fikir verebilirsiniz tablo avize aksesuar bunlar hakkında
çokk teşekkür ederim tatlım allah herkese nasip etsinnBayıldımmmmmm çok güzelll güle güle oturun :)
koltuklarım teleset tatlım venedik modeli yazıyodu ama ben internet sitesinde bu modeli göremedim belki showroom unda vardırr bu arada teşekkürlerçok hoş canım evin gerçekten bayıldım, koltuklarının markasını ben de istiyorum, nedir markası?
çok teşekkür ederimmmFotoğraflarda dahi eviniz çok huzurlu görünüyor, çok beğendim.
Eviniz ve eşyalarınız çok güzel. Maşallah diyorum, Allah huzurunuzu bozmasın, mutluluklar...
maşallah cnm herşeyin çok güzel eksikleri takma kafana herşey halloluyor ben mutfak masamı falan 3 ay sonra almıştımdaha ne eksiklerin çıkacak süs eşyası mutfak eşyası ağız tadıyla oturun evinizde
maşallah maşallah 41 kez maşallah..
ilk baktım.. RABBİM HUZUR VER BU GÜZEL EVE DEDİM..
huzurun en değerli şey olduğunun geç farkına varanlardandım belkide..
bence sevginiz yansımış eve.. inşalah hayırla sağlıkla huzurla oturursunuz
herşeyiniz mükemmel bi uyum içinde..
bayıldım yaa ne kadar güzel, hele yatak odası ayrı bir hoş olmuş, mutfagın da cok güzelmiş :) göz yoran hiçbişey yok.. güle güle otur :)
ev cok duzenlı bende sımetrı hastalıgı var dıkkat ettım hersey cok ıyı dızayn edılmıs cok cok guzel bence gule gule otur