Bıktım ya yardımcı olurmusunuz

Kızlar merhaba aşırı sinir oldum bi konuyu sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum eşimle aramız iyidir eglenırız guleriz sevgimizi gösteririz ama nedendir bilmiyorum şu son 1 haftadır sürekli büyük veya küçük bir konuda bana bi anda öfkelenip gerizekalı mal salak sen anlamazsın cahil cahil konusma tarzı cümleler kullanıyo uyarıyorum özür dilerim bir daha demicem diyo 1 gun sonra gene aynı tepkı gösterdımde ben senin eşin değilmiyim salak dediysem ne olmuş eşler söyler diyo bugun de ( cok basit bır olay ) eve su sipariş etmiştik o geldı yerıne gotururmusun dedım yok ılla burda kalacak dıye ısrar ettı ev dagınık kalmasın yenı ev aldık ınsanlar evımıze gelıyo dedım sen anlamazsın ne anlarsın sen dıyıp bagırmaya basladı sonra da cektı odaya gıttı uyumaya sımdı konusmuyorum sizce napmam gerek nasıl davranmam gerek
Öncesinde böyle değildi,1 haftadır böyle diyorsunuz.Ya sizin bilmediğiniz bir ruhsal hastalık nüksetti,ya şeker,troid benzeri bir sağlık sorunu var,ya da size anlatamadığı bir sorunu var kumar olur,başka kadın olur kaybetmekten korkmuyor demek ki ...

Sizi çok iyi anlıyorum sağlıkla huzurla mutlulukla oturun eşiniz 1 haftada böyle olduysa altında yatan nedeni bulmak lazım çok mu soyleniyorsunuz, borcu mu çok fazla mi gevşedi asla bunları kocanizi haklı cikarmak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın yaptiginin bahanesi olamaz ama diğer arkadaşlar gibi hemen aldatıyor başkasını bulmuş ahlaksız falan da demeyeceğim.

İnsanız ve bazen duygularımıza hakim olamiyoruz. Sizin kirildiginizi da çok çok iyi anlıyorum, insan 3 yıldır görmediği bir şeyi görünce ;"ne oluyor" diye hayal kırıklığı yaşıyor ama asarip keserimlik bir durum da yok bence tabi siz kocanizi daha iyi tanırsınız.
Teşekkür edıyorum guzel yorumunuz ıcın ınsanlar hemen 1 ufak seyde konuyu karı kıza getırıyo hepımız ani duygular yaşayabılıyoruz zaman zaman hepımızın sorunları var ben eşimin aldatma tarzı konularda ayagı oldunu dusunmuyorum daha cok ofke problemı ne dedını konustunu bılmedını dusunuyorum cunku bellı bı zaman sonra kendısını de cok pişman olup gonlumu almaya calısıyo benım problemim burda ben bunu nasıl çözümleyebilirim

Öncesinde böyle değildi,1 haftadır böyle diyorsunuz.Ya sizin bilmediğiniz bir ruhsal hastalık nüksetti,ya şeker,troid benzeri bir sağlık sorunu var,ya da size anlatamadığı bir sorunu var kumar olur,başka kadın olur kaybetmekten korkmuyor demek ki ...
Kaybetmekden korkmuyo degılde bır kez bosanma asamasına gidicektım asla bırakmadı ve bırakmak da ıstemez bılıyorum sadece ofke problemı oldunu dusunuyorum dedınız gıbı belkı seker vs acaba nasıl davranmalıyım tek problem bu eve geldınde her zaman guler yuzludur veya bırsey alınca zaman hep bana yapmak ıster bazı konularda aşırı dusuncelı hakkını yıyemem

Kaybetmekden korkmuyo degılde bır kez bosanma asamasına gidicektım asla bırakmadı ve bırakmak da ıstemez bılıyorum sadece ofke problemı oldunu dusunuyorum dedınız gıbı belkı seker vs acaba nasıl davranmalıyım tek problem bu eve geldınde her zaman guler yuzludur veya bırsey alınca zaman hep bana yapmak ıster bazı konularda aşırı dusuncelı hakkını yıyemem
Köprüleri yakmadan önce ikna etseniz bir doktora görünse tahlil yaptirsa iyi olur Kendimden biliyorum troid hastasıyım bir ara evde terör estiriyordum Gözüm kimseyi görmüyordu....

Teşekkür edıyorum guzel yorumunuz ıcın ınsanlar hemen 1 ufak seyde konuyu karı kıza getırıyo hepımız ani duygular yaşayabılıyoruz zaman zaman hepımızın sorunları var ben eşimin aldatma tarzı konularda ayagı oldunu dusunmuyorum daha cok ofke problemı ne dedını konustunu bılmedını dusunuyorum cunku bellı bı zaman sonra kendısını de cok pişman olup gonlumu almaya calısıyo benım problemim burda ben bunu nasıl çözümleyebilirim
Konuşarak. Bu durumu ben eşimle yasasaydim olay anında değil sakinleştikten sonra konuşarak hallederim. Eşini en iyi sen taniyorsun.

Mesela damacanayi geldigi gibi degil de 10 dk sonra ;" aşkım sana zahmet damacanayi yerine getirir misin ?" deseydin tepkisi nasıl olurdu ? Bunlar sadece örnek. Birisi bana zaten yapacagim işi soylediginde ben sinir oluyorum ya da aynı iş 10 dk sonra da halledilebilecek bir işse ve karşımdaki söyleniyorsa da daraliyorum..gibi gibi

Evet yaptı tam olarak bu ama hıc boyle degıldı bu son 1 haftadır boyle 3 senelık evlıyız hıc duymamıstım bunları
İlgisini başkasına yonlendiriyordur belki. "Ben sana mi kaldım beni kimler beğeniyor haberin yok vb." Gibi tavırlara giriyor gibi gözüküyor.

X