eksikleriyle 3 aylık yeni gelin evimmm :)

Eviniz eşyalarınız çok güzel maşallah diyeyim
sağlıkla huzurla mutlulukla oturun :)

şu kahve ve mavi uyumuna bayılıyorum ya, çok hoş olmuş evin, güle güle otur cicim :)

Salon perdelerine bayıldımm.. yatak örtünde dikkatimi çekti renkleri çok cici.. mutfağında çok güzel olmuş ferah ferah.. güle güle mutlulukla oturun.. sevgilerr

Bayıldım gerçekten..
Burada açılan konular içinde her odasıyla beğendiğim tek ev..
Huzurla oturun inşallah.

Bir de koltuklara ayrıca bayıldım..
Markasını, modelini öğrenebilir miyim.. :)

duyguşka arkadaşım aynı düşüncedeyim katılıyorum sana.her odasıyla uyumuyla yatak odasının beyaz ve kırmızı uyumu çok çok çok güzell..canım sen bide giriş kapısına bi dua falan as ki nazara gelmeyin yeni gelin yeni ev çok nazar olur allah korusun...huzurla bir ömür oturun inşallah

KESİNLİKLE on numara cnm...salonda kahve tonları favorim hele içine kırmızı girince süper olmuş çok sade şık...salonda sadece bi ayna olabılır masa arkasına....yatakodası ayrı sade renler süper...ben çok sevdim sıcacık

Eviniz eşyalarınız çok güzel maşallah diyeyim
sağlıkla huzurla mutlulukla oturun :)

şu kahve ve mavi uyumuna bayılıyorum ya, çok hoş olmuş evin, güle güle otur cicim :)

Salon perdelerine bayıldımm.. yatak örtünde dikkatimi çekti renkleri çok cici.. mutfağında çok güzel olmuş ferah ferah.. güle güle mutlulukla oturun.. sevgilerr

Hayırlı uğurlu olsun eviniz çok hoş.Ferah ve pırıl pırıl.Güle güle oturun.

Bayıldım gerçekten..
Burada açılan konular içinde her odasıyla beğendiğim tek ev..
Huzurla oturun inşallah.

Bir de koltuklara ayrıca bayıldım..
Markasını, modelini öğrenebilir miyim.. :)

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Süper çok beğendim.Nazar değmesin.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm beğendiğiniz içinn yalnız salonumda pembe mor var kırmızı görünmüş sanırım resimlerde yatak odamda pembe bedefcim dediğin gibi asayım canım fikir için teşekkkür ederim
es_esxxx tatlım aynen ayna bende bakıyorum şuan orası çok boş kaldı evimde baya eksik var beğendikçe alıyoruz
duyguska tatlım burdan yazmak belki yasaktır markasını ben sana özel mesaj atıyorum ordan bakarsınn

ayrıca yorumlara açığımm eleştirebilirsiniz ve fikir verebilirsiniz tablo avize aksesuar bunlar hakkında

huzurla saglıkla oturun..sevdıklerınızle uzun yıllar ınşaallah..
gırıştekı halnızın markası lütfen:)..ve memnunıyetınız leke vs..ılerleyen günlerde kullandıkça yazarsınız olur mu:)

evınız cok guzel gule gule oturun salon mutfak ozellıkle cok begendım koltuklarınızı nerden aldınız sakıncası yoksa

Giristeki halim beni hic yormuyo ne kir ne toz belli etmiyo tatlim :) tek sikayetim mutfak halisi beyaz olmamalii :)) sanirim marka veermek yasak degil dinarsu markasi.:) bu arada begendigin icin tesekkur ederim
evınız cok guzel gule gule oturun salon mutfak ozellıkle cok begendım koltuklarınızı nerden aldınız sakıncası yoksa

Cok tesekkur ederim tatlim koltuklarim telesetten ams internet sitesinde yok nedense venedik modeli diye geciyo

güle güle güzel günlerde oturun
Giristeki halim beni hic yormuyo ne kir ne toz belli etmiyo tatlim :) tek sikayetim mutfak halisi beyaz olmamalii :)) sanirim marka veermek yasak degil dinarsu markasi.:) bu arada begendigin icin tesekkur ederim
benim de dikkatimi mutfak halın çekti
daha önceden açık renk kullanmış ve sonra onu koyu renge değiştirmiş biri olarak diyorum açık renk mutfak halısı kullanmak her yiğidin harcı değildir

kuzummmm çok güzelmiş evin eşyaların güle güle otur ayrıcaaa nası güzelsin öyle maşallah sana ve eşine Rabbim bi ömür mutlu mesut olun inşallah huzurla sağlıcakla çok sevdimmmmmmmmmm

Tatlım evin çokkk güzel çok beğendim..Ayrıca eksiğin filan yok saçma sapan ayrıntılarla evini doldurcağına bu hali süper..Renkler,eşyalar çok hoş ferah ferah evin.Huzurla,mutlulukla oturun inşallah..Ben de mutfak ve antredeki halının şıklığını bahsetmeden geçemeyeceğim :)

güle güle oturun ,güzel bir ev .yalnız televizyonu niye duvara asmadınız ,bence daha iyi dururdu. boş kalan yere de küçük küçük aksesuarlar koyardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…