eksikleriyle 3 aylık yeni gelin evimmm :)

Maşallah :) Her şey çok güzel.. Allah hayırlı geçim versin, huzurla oturmayı nasip etsin

Güle güle sağlıklı huzurlu oturun çok hoş olmuş eviniz ,yatak odasında ki halının aynısını bende oturma odamda kullanıyorum Çok kullanışlı bir halı..

evinde eşyalarında çok güzel maşaallahh...güle güle sağlıkla huzurla otur inşallahhh...

Maşallah :) Her şey çok güzel.. Allah hayırlı geçim versin, huzurla oturmayı nasip etsin
çok teşekkür ederim tatlımmm
Güle güle sağlıklı huzurlu oturun çok hoş olmuş eviniz ,yatak odasında ki halının aynısını bende oturma odamda kullanıyorum Çok kullanışlı bir halı..
evet kullanışlı hiç kiir toz belli etmiyo ama geçen küpemin arkasını düşürdümiçine allahımmmm eşimle yarım saat aradık bulmak çok zor oluyo
evinde eşyalarında çok güzel maşaallahh...güle güle sağlıkla huzurla otur inşallahhh...

çok teşekkür ederim tatlım

çok güzel tonlar.
Benim zevklerle eşit gibi:)
Mutlulukla oturun.
çok teşekkür ederimm
aynen bende çoğu zaman kaldırıyorum 3 ayda 1 kere yıkamaya gitti 3 kerede sildimm cinnet geldi artık

kuzummmm çok güzelmiş evin eşyaların güle güle otur ayrıcaaa nası güzelsin öyle maşallah sana ve eşine Rabbim bi ömür mutlu mesut olun inşallah huzurla sağlıcakla çok sevdimmmmmmmmmm
sağol gevezeeeemm o senin güzel bakışlarınnnn çok teşekkür ederimmm

çok teşekkür ederim tatlımmm
güle güle oturun ,güzel bir ev .yalnız televizyonu niye duvara asmadınız ,bence daha iyi dururdu. boş kalan yere de küçük küçük aksesuarlar koyardınız

evet dediğiniz gibi duvara asmak güzel olabilir biz taş döşetmek istiyoduk arkasına düğün masrafları fln derken kaldı eger döşetirsek duvara asabilirimmm teşekkür ederimmm

:16: maaşALLAH çok zevkli.Rabbim önce o evde huzur,sağlık,mutluluk versin ve olmayanlarda kısmet etsin:26:

yeni gelin evlerine bakmaya bayılıyorummmmm... hepsi çok çok hoş .. ayrıca evin çok ferah, insanın içini açıyor.. kocaman bir maaşallahh Allah güle güle oturmayı nasip etsin.. ağzınızın tadı hiiç bozulmasın inşallahhh

:16: maaşALLAH çok zevkli.Rabbim önce o evde huzur,sağlık,mutluluk versin ve olmayanlarda kısmet etsin:26:
çok teşekkür ederim tatlımm
aynen tatlım Allah'ım isteyen herkese 10 kat daha iyilerini nasip etsinn

aminn tatlım teşekkür ederimm nişanlısınız sanırımm allah sizede daha güzellerini nasip etsinn

çok teşekkür ederim tatlımm
aynen tatlım Allah'ım isteyen herkese 10 kat daha iyilerini nasip etsinn

aminn tatlım teşekkür ederimm nişanlısınız sanırımm allah sizede daha güzellerini nasip etsinn

evet canım nişanlıyım nasip olursa mayısta evleneceğim.. çok sağol tatlım

hem şık hem sade hem kullanışlı hem temiz. maşallah allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. süsleyeceğim diye evi ayrıntıya , aksesuara boğmamanız çok iyi. bazı evlere bakarken bile gözüm yoruluyor. ama sizin evinizdeki sadelik harika.

ayy canım evin çok güzel çok beğendim iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallah

Allah agiz tadiyla yasamayi nasip etsin cok sik ve duzenli olmus. Yemek masamiz ve sandalyelerimiz ayni renk ve model. Sadece benim sandalyelerim daha ince konsolun modelini goremedim ama renkler ayni cok severek kullaniyorum modasi da gecmez.

çok teşekkür ederim tatlımm az eşya olunca temizliğide kolay oluyo
çok beğendim, güle güle huzurla oturun inş.
çok teşekkür ederimm tatlım

ayy canım evin çok güzel çok beğendim iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallah
amin tatlımmm çok teşekkür ederimm

Allah agiz tadiyla yasamayi nasip etsin cok sik ve duzenli olmus. Yemek masamiz ve sandalyelerimiz ayni renk ve model. Sadece benim sandalyelerim daha ince konsolun modelini goremedim ama renkler ayni cok severek kullaniyorum modasi da gecmez.

konsolumm acayip sade dümdüz bi model evet bende seviyorum masamı sandalyelerimi masam biraz küçük gelmişti ama açılınca baya büyüyo memnunum bende teşekkür ederim tatlım aminn :26:

Evinizi bence çok güzel döşemişsiniz tam benim de istediğim tarz aslında hem şık ama bir o kadar da yaşanılası ,ferah konforlu bir ev gereksiz detaylarla incik cıncıkla doldurulmamış. Mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerde oturun inşallah.

Güle güle oturun.Çok güzel seçimler,yerleştikçe daha da güzel olacak mutlaka.

Güle güle oturun.Çok güzel seçimler,yerleştikçe daha da güzel olacak mutlaka.

çok çok teşekkür ederimm ikinizedee

Canımm evin çok güzelmiş Allah içinde mutlu huzurlu sağlıkla yaşamayı nasip etsin.
çok sade şık ve ferah bir hemde pırıl pırıl :)

salona bayıldım cok zevklisin söyleyecek bi kusur bi eksik yok..

yatak odası mobilyan da hoş ama perdelerini sevmedim çizgili olmasını ...

mutfakta siyah beyaza kırmızı kombin artık herkes yapıyor kırmızı yerine mor veya turkuaz aksesuar baharatlık olsa daha hoş olur ama senin halıda da sanıyorım kırmızı var artık mecbur kırmızıdan gidicen...mutfak da sade ve güzel tertemiz..

güle güle otur huzurla canım huzur ve sevgi kalsın da gerisi boş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…