- 18 Kasım 2013
- 82
- 1
Resimlere bakınca iç geçirdim valla darısı bana ve tüm isteyenlere olur inşallah
Rabbim sağlıklı,musmutlu,upuzun yıllar geçirmeyi nasip etsin,bayıldımmmm
Herşeyin çok güzel canım özellikle mutfağına bayıldımmGüle güle oturun sağlıkla mutlulukla inşallah
Darısı başımıza artık
Buarada koltuk takımının markası ne öğrenebilir miyim?
yok tatlımm nerdeeeCok zevklisin gule gule kullan, o salon tulunden gorunen bir deniz manzarasi mi yoksamasallah diyim
ben eksik göremedim maşallah süper bir eviniz var güle güle oturun
mutfağın tam benim hayal ettiğim gibi ama siyah tezgah kullanışlı oluyormu ...su lekesi yada sıcak bir şey koyduğunda problem oluyormu ...bende istediğim için soruyorum...
canım çok zevkliymişsin tek kelimeyle evin süper eşyalar uyum harika allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
aminn tatlım allah herkese nasip etsinnnMaşallah eviniz çok güzel çok sade ve şık Allah güle güle oturmayı nasip etsin ben perdlerinizi merak ettim markası modelini hatırlıyormusunuz bende yaptırmak istiyodum.
Evin çok güzel,çok zevkli döşemişsiniz canım..Özellikle mutfağının ferahlığına bayıldım..
Eşin ve sen mutlu,huzurlu,sağlıklı günler geçirin evinizde inşaallah..
İstediğiniz zamanda Rabbim çocuk sesiyle şenlendirsin evinizi..
Eviniz çok güzelmiş gerçekten.[
Eşyalarınıza,uyumlarına bayıldım.Mutlulukla,huzurla oturmak nasip olsun
çok sade, zevkli ve ferah bir dekorasyon olmuş modern tarzda.
sanırım yemek takımı kelebekten. ben de ordan aldım, benzer bir model. belki aynısıdır da dikkatli bakmadım.
ben de böyle modern sade bir tarz uygulamak istiyorum henüz olmayan salonuma, ama ne kadar zormuş..
dekorasyondan anlamadığım için zorlanıyorum kafamda planlarken bile...
o açıdan sizi tebrik ediyorum, örnek olarak alabilirim.
Giriş antredeki halı benim odamda serili şuan beğenerek almıştık
Evin çok sade güzel amann diyim fazlalıklarla doldurma evini baş edemezsin
Mutfaktaki halı ve sandalyelere de bayıldım :109::109:
mutfağın tam benim hayal ettiğim gibi ama siyah tezgah kullanışlı oluyormu ...su lekesi yada sıcak bir şey koyduğunda problem oluyormu ...bende istediğim için soruyorum...
bu arada tatlım geçen sana güzel duruyo felan dedimama mutfağa gidiğimde aklıma geldi ben hemen lavabonun yanına yıkadıklarımı koyuyodum fakata bi süre snra oranın parlaklığı gitmeye başladı eğer uzun yıllar kullanayım çok da titiz değilim uğraşamam dersen bence kesinlikle alma
çünkü ben 3 ayda deforme ettiysem bu seneler sonra kim bilir ne olacaakk