eksikleriyle 3 aylık yeni gelin evimmm :)

Resimlere bakınca iç geçirdim valla darısı bana ve tüm isteyenlere olur inşallah
Rabbim sağlıklı,musmutlu,upuzun yıllar geçirmeyi nasip etsin,bayıldımmmm

Herşeyin çok güzel canım özellikle mutfağına bayıldımm Güle güle oturun sağlıkla mutlulukla inşallah

Darısı başımıza artık

Buarada koltuk takımının markası ne öğrenebilir miyim?

ben eksik göremedim maşallah süper bir eviniz var güle güle oturun

Resimlere bakınca iç geçirdim valla darısı bana ve tüm isteyenlere olur inşallah
Rabbim sağlıklı,musmutlu,upuzun yıllar geçirmeyi nasip etsin,bayıldımmmm

tatlımmm güzel düşüncelerin için çookk teşekkür ederimmmm
bu arada sana ve tüm isteyenlere allahım 10kat daha iyisini versinn

çokçok teşekkür ederim tatlımmm
koltuk takımım teleset venedik modeli tatlım

Cok zevklisin gule gule kullan, o salon tulunden gorunen bir deniz manzarasi mi yoksamasallah diyim
yok tatlımm nerdeee bulunduğum ilde deniz yokki bu arada teşekkür ederim tatlımmm

ben eksik göremedim maşallah süper bir eviniz var güle güle oturun

çok çok teşekkürler tatlımmm

mutfağın tam benim hayal ettiğim gibi ama siyah tezgah kullanışlı oluyormu ...su lekesi yada sıcak bir şey koyduğunda problem oluyormu ...bende istediğim için soruyorum...

canım çok zevkliymişsin tek kelimeyle evin süper eşyalar uyum harika allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

mutfağın tam benim hayal ettiğim gibi ama siyah tezgah kullanışlı oluyormu ...su lekesi yada sıcak bir şey koyduğunda problem oluyormu ...bende istediğim için soruyorum...

ben memnunum tatlım siyah tezgah çok hoş duruyo kesinlikle evet biraz kullanımı zor çünkü su damlasa belli oluyo her bulaşık yemekten sonra mutlaka iyi bi temizlemen lazım ama harika görüntüsü temizliğini yaptıktan sonraa
canım çok zevkliymişsin tek kelimeyle evin süper eşyalar uyum harika allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

çok teşekkür ederim tatlımmm aminnn tatlımm allah herkese nasip etsinn

çok sade, zevkli ve ferah bir dekorasyon olmuş modern tarzda.
sanırım yemek takımı kelebekten. ben de ordan aldım, benzer bir model. belki aynısıdır da dikkatli bakmadım.
ben de böyle modern sade bir tarz uygulamak istiyorum henüz olmayan salonuma, ama ne kadar zormuş..
dekorasyondan anlamadığım için zorlanıyorum kafamda planlarken bile...
o açıdan sizi tebrik ediyorum, örnek olarak alabilirim.

Giriş antredeki halı benim odamda serili şuan beğenerek almıştık
Evin çok sade güzel amann diyim fazlalıklarla doldurma evini baş edemezsin
Mutfaktaki halı ve sandalyelere de bayıldım :109::109:

Maşallah eviniz çok güzel çok sade ve şık Allah güle güle oturmayı nasip etsin ben perdlerinizi merak ettim markası modelini hatırlıyormusunuz bende yaptırmak istiyodum.

Evin çok güzel,çok zevkli döşemişsiniz canım..Özellikle mutfağının ferahlığına bayıldım..
Eşin ve sen mutlu,huzurlu,sağlıklı günler geçirin evinizde inşaallah..
İstediğiniz zamanda Rabbim çocuk sesiyle şenlendirsin evinizi..

Eviniz çok güzelmiş gerçekten.[
Eşyalarınıza,uyumlarına bayıldım.Mutlulukla,huzurla oturmak nasip olsun

Son düzenleme:
Maşallah eviniz çok güzel çok sade ve şık Allah güle güle oturmayı nasip etsin ben perdlerinizi merak ettim markası modelini hatırlıyormusunuz bende yaptırmak istiyodum.
aminn tatlım allah herkese nasip etsinnn
valla tatlım modeli ne bilmiyorum perdeler ya taç ya brilliant ama onuda tam çıkaramıcam bu arada hangisini sordum bilemedim ama ben salon için cevap verdim ip perdem taç ondan kesin eminim de

çok teşekkür ederim tatlımmm allah herkese nasip etsinn
aminn zamanı gelldiğinde allahım bizede nasip etsinn
Eviniz çok güzelmiş gerçekten.[
Eşyalarınıza,uyumlarına bayıldım.Mutlulukla,huzurla oturmak nasip olsun

çok teşekkür ederim tatlımm

yok tatlımmarkası teleset çok düzbir yemek takımı alangiripek sevmiyorumm
bizde mobilyada çok zorlanmadık ama perde ve halı seçimi gerçekten bizi yordu allah ım sana daha iyilerini nasip etsin içine sindirsin inşallahh
Giriş antredeki halı benim odamda serili şuan beğenerek almıştık
Evin çok sade güzel amann diyim fazlalıklarla doldurma evini baş edemezsin
Mutfaktaki halı ve sandalyelere de bayıldım :109::109:

bende o girişteki halılardan çok memnunum ne kir ne pas harika
aynen bende fazlalığı pek sevmeyenlerdenim o yüzden gümüşlük felan almadım
bu arada teşekkür ederim tatlım

bu arada tatlım geçen sana güzel duruyo felan dedimama mutfağa gidiğimde aklıma geldi ben hemen lavabonun yanına yıkadıklarımı koyuyodum fakata bi süre snra oranın parlaklığı gitmeye başladı eğer uzun yıllar kullanayım çok da titiz değilim uğraşamam dersen bence kesinlikle alma
çünkü ben 3 ayda deforme ettiysem bu seneler sonra kim bilir ne olacaakk

Parlaklığın gitmesi sularınızın çok kireçli olmasıyla alakalı olabilir.
O yüzden kirece karşı etkili temizleyiciler deneyin ve mümkün olduğunca tezgahı çizecek süngerler kullanmayın.
Benim de tezgahım siyah granit, böyle yaparak korumaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…