- 29 Ekim 2013
- 313
- 53
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim tatlımmmMaşallah :) Her şey çok güzel.. Allah hayırlı geçim versin, huzurla oturmayı nasip etsin
evet kullanışlı hiç kiir toz belli etmiyo ama geçen küpemin arkasını düşürdümiçine allahımmmm eşimle yarım saat aradık bulmak çok zor oluyoGüle güle sağlıklı huzurlu oturun çok hoş olmuş eviniz ,yatak odasında ki halının aynısını bende oturma odamda kullanıyorum Çok kullanışlı bir halı..
evinde eşyalarında çok güzel maşaallahh...güle güle sağlıkla huzurla otur inşallahhh...
çok teşekkür ederimmçok güzel tonlar.
Benim zevklerle eşit gibi:)
Mutlulukla oturun.
aynen bende çoğu zaman kaldırıyorum 3 ayda 1 kere yıkamaya gitti 3 kerede sildimm cinnet geldi artıkgüle güle güzel günlerde oturun
benim de dikkatimi mutfak halın çekti
daha önceden açık renk kullanmış ve sonra onu koyu renge değiştirmiş biri olarak diyorum açık renk mutfak halısı kullanmak her yiğidin harcı değildir
sağol gevezeeeemm o senin güzel bakışlarınnnn çok teşekkür ederimmmkuzummmm çok güzelmiş evin eşyaların güle güle otur ayrıcaaa nası güzelsin öyle maşallah sana ve eşine Rabbim bi ömür mutlu mesut olun inşallah huzurla sağlıcakla çok sevdimmmmmmmmmm
çok teşekkür ederim tatlımmmTatlım evin çokkk güzel çok beğendim..Ayrıca eksiğin filan yok saçma sapan ayrıntılarla evini doldurcağına bu hali süper..Renkler,eşyalar çok hoş ferah ferah evin.Huzurla,mutlulukla oturun inşallah..Ben de mutfak ve antredeki halının şıklığını bahsetmeden geçemeyeceğim :)
güle güle oturun ,güzel bir ev .yalnız televizyonu niye duvara asmadınız ,bence daha iyi dururdu. boş kalan yere de küçük küçük aksesuarlar koyardınız
çok teşekkür ederim tatlımm:16: maaşALLAH çok zevkli.Rabbim önce o evde huzur,sağlık,mutluluk versin ve olmayanlarda kısmet etsin:26:
yeni gelin evlerine bakmaya bayılıyorummmmm... hepsi çok çok hoş .. ayrıca evin çok ferah, insanın içini açıyor.. kocaman bir maaşallahh Allah güle güle oturmayı nasip etsin.. ağzınızın tadı hiiç bozulmasın inşallahhh
çok teşekkür ederim tatlımm
aynen tatlım Allah'ım isteyen herkese 10 kat daha iyilerini nasip etsinn
aminn tatlım teşekkür ederimm nişanlısınız sanırımm allah sizede daha güzellerini nasip etsinn
çok teşekkür ederim tatlımm az eşya olunca temizliğide kolay oluyohem şık hem sade hem kullanışlı hem temiz. maşallah allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. süsleyeceğim diye evi ayrıntıya , aksesuara boğmamanız çok iyi. bazı evlere bakarken bile gözüm yoruluyor. ama sizin evinizdeki sadelik harika.
çok teşekkür ederimm tatlımçok beğendim, güle güle huzurla oturun inş.
amin tatlımmm çok teşekkür ederimmayy canım evin çok güzel çok beğendim iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallah
Allah agiz tadiyla yasamayi nasip etsin cok sik ve duzenli olmus. Yemek masamiz ve sandalyelerimiz ayni renk ve model. Sadece benim sandalyelerim daha ince konsolun modelini goremedim ama renkler ayni cok severek kullaniyorum modasi da gecmez.
Evinizi bence çok güzel döşemişsiniz tam benim de istediğim tarz aslında hem şık ama bir o kadar da yaşanılası ,ferah konforlu bir ev gereksiz detaylarla incik cıncıkla doldurulmamış. Mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerde oturun inşallah.
Güle güle oturun.Çok güzel seçimler,yerleştikçe daha da güzel olacak mutlaka.