Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm beğendiğiniz içinn yalnız salonumda pembe mor var kırmızı görünmüş sanırım resimlerde yatak odamda pembe bedefcim dediğin gibi asayım canım fikir için teşekkkür ederim es_esxxx tatlım aynen ayna bende bakıyorum şuan orası çok boş kaldı evimde baya eksik var beğendikçe alıyoruz duyguska tatlım burdan yazmak belki yasaktır markasını ben sana özel mesaj atıyorum ordan bakarsınn
ayrıca yorumlara açığımm eleştirebilirsiniz ve fikir verebilirsiniz tablo avize aksesuar bunlar hakkında
canım evine bayıldım,güle güle otur .. Sadece yatak odanın perdeleri hos değil .. sade bir beyaz tül tercih ederim ben olsam.. sağlıcakla otur iyi günlerr dilerim mutluluklar ..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiim evimin eşyaları telesetten alındı. perdeler konusunda yatak odası perdelerimi çok beğenerek aldım aslında ama resimde biraz koyu çıkmış sanırım fuşya pembe. bide yatak örtüm öylesine örtülen bir yatak örtüsü önceliğim oraya düz renk fuşya yatak örtüsü almak tabii herkesin zevkii düşünceleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederimm allah herkese nasip etsinnn