Eşimi görür görmez sinirleniyorum

Kendini ezdirmemek anlamsız çıkışlar yapmak değil ki, bu şekilde karşınızdaki insanı soğutursunuz. Bir susar, iki görmezden gelir, üç alttan alır en sonunda bir bakarsınız bezmiş.
Daha sakin olmaya ve empati kurmaya çalışın

Arkadaşlar merhaba. 3 aylık evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz. Eşimi çok seviyorum ben işteyken ya da o işteyken çok özlüyorum. Ama eve gelince ya da bir araya gelince ne oluyor bilmiyorum hiç anlaşamıyorum her hareketi benim sinirime gidiyor, zıtlaşıyorum sürekli. Ve bu döngü bu şekilde devam ediyor. Hata sıkıntı kimde bilmiyorum ama bu durum beni çok üzüyor. Ne yapmamı önerirsiniz sizce sebep ne olabilir?🥺
Savaşmayın sevişin diyecem ama adam nefes alsa atmosferdeki oksijeni tükettin diyecek birini sezdim 🤔

Bunu sormak hiç haddim değil özür dilerim ama cinsel hayatınız iyi mi ? Yeni evlisiniz beklediğinizi bulamadıysanız da sinirli olursunuz. Duygularınız konusunda istediğiniz şeyi öfkenin arkasına saklıyorsunuz bunu yapmayın. İlgi istiyorsanız ilgi istiyorum deyin. Sanane banane ile yürümez. Misafiri de kafanızda büyütmeyin rahat olun yapar halledersiniz siz

Evime ilk kez gelecekler ve uzak şehirden. Eltim, eşi, görümcem kaynanam kayınbabam hepsi kaç saatlik yoldan gelecekler. Biz aramayız öyle diyorlar ama bi makarna da yapıp veremem ki. Eşim de ağır misafir şöyle böyle dedikçe iyice strese girdim. Ta nerden ablasını erkenden getirttiriyor yemeğe yardım et diye ben nasıl stres olmayım😣

Eşinize benden bir adet orta parmak emojisi.

Arkadaşlar merhaba. 3 aylık evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz. Eşimi çok seviyorum ben işteyken ya da o işteyken çok özlüyorum. Ama eve gelince ya da bir araya gelince ne oluyor bilmiyorum hiç anlaşamıyorum her hareketi benim sinirime gidiyor, zıtlaşıyorum sürekli. Ve bu döngü bu şekilde devam ediyor. Hata sıkıntı kimde bilmiyorum ama bu durum beni çok üzüyor. Ne yapmamı önerirsiniz sizce sebep ne olabilir?🥺

Eğer eşiniz bunlara sebep olacak birşey yapmıyorsa ya psikolojik sorunlarınız var ya şımarıksınız.
Evliliğinize devam etmek istiyorsanız terapi alın.
Adam sizi ömür boyu çekmeyecektir.

Siz bence sebebini biliyorsunuz içten içe ama kabullenmekte zorlandığınız için reddediyorsunuz. Bir insan durduk yere birine uyuz olmaz. Benim zıtlaştığım insanlar net sinir olduğum ve soğuduğum insanlardır. Eşinizin muhakkak bir hareketine uyuz oluyorsunuz içten içe, onu açığa çıkarmaktan çekindiğiniz için bu şekilde çıkarıyorsunuz. İyi düşünün bu konuyu.

Siz bence sebebini biliyorsunuz içten içe ama kabullenmekte zorlandığınız için reddediyorsunuz. Bir insan durduk yere birine uyuz olmaz. Benim zıtlaştığım insanlar net sinir olduğum ve soğuduğum insanlardır. Eşinizin muhakkak bir hareketine uyuz oluyorsunuz içten içe, onu açığa çıkarmaktan çekindiğiniz için bu şekilde çıkarıyorsunuz. İyi düşünün bu konuyu.
Şimdi diğer yorumlarınızı okudum. Evin bütün yükü sende. Misafir bilmem ne falan çalışan insana çok ağır şeyler bir kısmını eşin halletmiyorsa sinir,stres yüklenmen çoook normal.

Son düzenleme:
O da benim küçük şeylere takılıp büyüttüğümü güzel şeylere hiç odaklanmadığımı söylüyor.
O defaulttan, evli erkek cümlesi no 2.
Birincisi de gülümsemiyosudghklkmnbvkk, güler yüzlü kadın şöyle iyi böyle bilmem ne.
Bu garibanlara anaları hiç gülmemiş, faturası da karılarına çıkıyo.
Ben güler yüz fetişi olmayan erkek görmedim, milli travmaları bu, gülmeyince onaylanmamış hissediyolar, sanırsın ki ç.kün bamya gibi demişiz, öylesi bir içerleme.
Gülün annem, gülün guzum, vara yoğa ota b.ka sağa sola gülün.
Tamam.

Bilmiyorum ki valla dediğiniz gibi yorulmak da olabilir. Bu hafta sonu eltim görümcem kayınvalidemler falan toplanıp gelecek onun da stresi var. Cuma nöbetten çıkıp görümcemle akşama kadar yemek yapıcaz 😣
Evliliğe alışamamış olabilir misiniz, bir de sorumluluklariniz arttı, yoruluyorsunuz. İçten içe eşinizi mi sucluyorsunuz acaba sizinle evlendi diye 😊

Bunu sormak hiç haddim değil özür dilerim ama cinsel hayatınız iyi mi ? Yeni evlisiniz beklediğinizi bulamadıysanız da sinirli olursunuz. Duygularınız konusunda istediğiniz şeyi öfkenin arkasına saklıyorsunuz bunu yapmayın. İlgi istiyorsanız ilgi istiyorum deyin. Sanane banane ile yürümez. Misafiri de kafanızda büyütmeyin rahat olun yapar halledersiniz siz
Haftada 1-2 kere diyelim

Ev işini benim önemsediğim kadar önemsemiyor . Mesela çamaşırlar katlanmadan durabilir sorun değil onun için
Erkekler zaten böyle şeylerden rahatsız olmuyor ya takma kafana zamanla oturur düzenin 🥰
Haftada 1-2 kere diyelim
Biraz renk katmayı deneyin. Sosyal ortamınızda da farklı aktiviteler yapmaya çalışın bunalmışsınız ev işiyle

Geçen bi akraba şey yazmış. Görmeyince göresin, görünce öldüresin geliyorsa o kimdir? Cevap kocam🤣 sizinki de öyle olmuş

Yani gözüme çok sinir bozucu görünüyor. O da bazen alttan alıyor bazen alamıyor 😣
Evkenmekteki amacınız neydi o zaman? Kendinize çeki düzen verin ve gidip tedavi olun, bunlar hiç normal davranışlar değil. Kendi ellerinizle bitirirsiniz bu evliliği, sizin gibi biriyle kimse aynı evde durmak istemez.

X