- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.401
bata 3-4 gün kala ov testim kuzum ben ovulasyondan öğrendim daha koyuydu sonra gebelikte çıkmaya başladıKızlar bat günü ovulasyon testi böyle çıkar mı,mümkün mü? Gebelik testim kalmamış ovu ile bakayım dedim,kafamda deli sorular
Gebelik testi yaptım biraz önce,var dimi hamilelik kan vermeye gidecem şimdibata 3-4 gün kala ov testim kuzum ben ovulasyondan öğrendim daha koyuydu sonra gebelikte çıkmaya başladı
çok üzücü bi durum ya önceden müdahale edilmedi miAynen yapacak bisey yok ic kanamam basladigi icin acilen ameliyata aldilar tupu de kurtaramamislar
daha nolsun kız doğuracan nerdeyse maşşallahhhGebelik testi yaptım biraz önce,var dimi hamilelik kan vermeye gidecem şimdi
Ir kere Ilac verildi bhcg takibi yapiliyorduçok üzücü bi durum ya önceden müdahale edilmedi mi
Ayyyy canım benim daha eşime Bile demedim,kan verip emin olmak istiyorum,bayadır beklediğimiz için emin olamıyorum işte,zaten senle batlarımız aynı sayılır benim 19 ekimdi,Allahım uğraşan bütün arkadaşlara şifa versin tez ve hayırlı zamanda nasip etsin,bize de sağlıkla kucağımıza almayıdaha nolsun kız doğuracan nerdeyse maşşallahhh
Ayyyy canım benim daha eşime Bile demedim,kan verip emin olmak istiyorum,bayadır beklediğimiz için emin olamıyorum işte,zaten senle batlarımız aynı sayılır benim 19 ekimdi,Allahım uğraşan bütün arkadaşlara şifa versin tez ve hayırlı zamanda nasip etsin,bize de sağlıkla kucağımıza almayı
Süpersin ya ,valla Benim olan aklın yarısı gittiAmin kuzum amin kanda görmeden bişey deme ozaman bugün kan ver sonucu banada haber et beraber delirelim
Oy maşallah kuzma belirtilerini yaz :))Kızlar dün ovu testi yapmıştım bugün de hamilelik testi ile denedim,inşallah doğrudur,8 ay sonra ancak çift çizgiyi görebildim delirmiş vaziyetteyim birazdan kan vermeye gidecem,Allah hepimizin gönlündekini versin
Dur daha bekle yolun başı güzel haberlerini bekliyorum
Süpersin ya ,valla Benim olan aklın yarısı gitti
Yaaa söylemeee bunuuuuuuuu neden seni kontrol altına almadılar senin değerin dümüyordu zaten offSag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
İnanır mısın hiç belirtim olmadı canım,normal adetim geliyor gibi göğüs sızlamalarım,kasık ağrılarım var...sadece başım dönüyor,bir de yorgunluk,uyku hali ekstradanOy maşallah kuzma belirtilerini yaz :))
Ay cok gecmis olaun cnm nasılsın peki iyi misinSag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
ALLAHIM daim etsn kuzmİnanır mısın hiç belirtim olmadı canım,normal adetim geliyor gibi göğüs sızlamalarım,kasık ağrılarım var...sadece başım dönüyor,bir de yorgunluk,uyku hali ekstradan
Maşallah canım, çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip alsın
Süpersin ya ,valla Benim olan aklın yarısı gitti
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bi daha böyle şeyler yaşatmasın, tez zamanda şifa versin.Ir kere Ilac verildi bhcg takibi yapiliyordu
Az az dusuyordu bi anda cok yukselmisYaaa söylemeee bunuuuuuuuu neden seni kontrol altına almadılar senin değerin dümüyordu zaten off
Iyiyim hastanede yatiyorumAy cok gecmis olaun cnm nasılsın peki iyi misin
Çok geçmiş olsun kuzumIyiyim hastanede yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?