- 22 Aralık 2011
- 410
- 512
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.421
Bhcg adet günü 312,5 normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayılara aldırma ben 34 ile öğrendim 6 gün kala :) dün yapıldı 2 günüm geçiyodu 1025Bhcg adet günü 312,5 normal mi
Normal di mi ya az Değil senin iyiymiş belki de ikizdirlersayılara aldırma ben 34 ile öğrendim 6 gün kala :) dün yapıldı 2 günüm geçiyodu 1025
yok kız ikiz değildir anne tarafımda yyok bi bi mucize olması lazım ikiz olması için :) ayrıca seninki az değil gayet iyi çıkmış önemli olan 2 günde 2 kat artması lazım o zaman sağlıklı gebelikmişNormal di mi ya az Değil senin iyiymiş belki de ikizdirler
Gözünaydin canımmmm. Tebrikler saglikla al kucağına inşallahKızlar dün ovu testi yapmıştım bugün de hamilelik testi ile denedim,inşallah doğrudur,8 ay sonra ancak çift çizgiyi görebildim delirmiş vaziyetteyim birazdan kan vermeye gidecem,Allah hepimizin gönlündekini versin
Ay deme! Çok çok geçmiş olsun canım. İyisin demi şimdi?Sag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Hastanedeyim hala agrim oluyorAy deme! Çok çok geçmiş olsun canım. İyisin demi şimdi?
Çok iyi bir değer maşallahBhcg adet günü 312,5 normal mi
Çok geçmiş olsun canım benim. Allahtan sana bisey olmamış ya rabbim korumuş seni. Üzülme sakin tek tüplede hamile kalınıyor.Hastanedeyim hala agrim oluyor
2 tuple zor olmustu tek tuple nasil olur bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım benim. Allahtan sana bisey olmamış ya rabbim korumuş seni. Üzülme sakin tek tüplede hamile kalınıyor.
geçmiş olsun canim. ben kaçırmışım önceki mesajları. rabbim şifa versinHastanedeyim hala agrim oluyor
Olur olur sikma sen canını. İyileşmeye bak sen2 tuple zor olmustu tek tuple nasil olur bilmiyorum
Ayy canım çokkk çokk geçmiş olsun. Sıkma canını benim ablam tüp bebek doktoru. Tek tüple çok hamile kalan oluyor diyor. Hatta onun yakın binarkadaşı da tek tüple kaldı ve doğurdu bile.Sag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Bhcg takibi yapiliyordu dusuyordu değer 3 gun icinde tekrar yukselmisAyy canım çokkk çokk geçmiş olsun. Sıkma canını benim ablam tüp bebek doktoru. Tek tüple çok hamile kalan oluyor diyor. Hatta onun yakın binarkadaşı da tek tüple kaldı ve doğurdu bile.
Yalnız aklıma takılan şu: Doktorun bu durumu anlamadı mı?
Amiiin hayırlısı olsun elbet. Bnm 2 düşük olduğu için insan umutlanıyor ister istemez. Hep güzel düşünmek istiyorum. Bir de doktor öğrenir öğrenmez gel progestan falan verceğim demişti. O yüzden de sabırsızlanıyorum. Ay sonuna kadar umut kaldığı yerden devam ediyorBekleyelim bakalım canım. Benim düşük yaptığım gebelikte bat tarihine 2 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim Beta Hcg 17 çıkmıştı. Doktor geç Döllenme demişti. Bakalım bekleyelim nasipte varsa olur yoksa diğer aylarda inşallah diyelim Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ben bu sefer çok geç söylemeyi düşünüyorum. Tabi hamilelik olursa. Düşüklerden sonra insan biraz farklı hareket ediyor mecburen.Günaydinnn herkese.
Kizlar size bisey danismak istiyorum.
Ailenize nezaman ve nasil hamile oldugunuzu acikladiniz?
Ben de düşük yaptığım için o zaman bana da mı progestan takviyesi verilir canım? Arkadaşın birine ilk Gebeliği ve kasık ağrısı var diye progestan vermiş doktor , burdan bir arkadaştı yeni gebeAmiiin hayırlısı olsun elbet. Bnm 2 düşük olduğu için insan umutlanıyor ister istemez. Hep güzel düşünmek istiyorum. Bir de doktor öğrenir öğrenmez gel progestan falan verceğim demişti. O yüzden de sabırsızlanıyorum. Ay sonuna kadar umut kaldığı yerden devam ediyor
Bana doktor öyle demişti. Hamile kaldığını anlar anlamaz gel duruma bakalım. Tedbirimizi önceden alalımBen de düşük yaptığım için o zaman bana da mı progestan takviyesi verilir canım? Arkadaşın birine ilk Gebeliği ve kasık ağrısı var diye progestan vermiş doktor , burdan bir arkadaştı yeni gebe
Saol canım inşallah,Allah isteyen herkese de nasip etsin tez zamandaGözünaydin canımmmm. Tebrikler saglikla al kucağına inşallah
evet evet tatlım, yüreğin temizBen sana demiştim ama pik yapmış diye bak bugün çatlamış sakalım yokki llafım dinlensin dinlensin kuzum