- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 37
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.741
Ah bi de ikna olsa valla çok mutlu olurum ama yok daha ikna olmadı maalesefBen görmemişm hiç o zaman. Neden dr gitmeye karşıki bir şekilde ikna etmek gerekiyor sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bi de ikna olsa valla çok mutlu olurum ama yok daha ikna olmadı maalesefBen görmemişm hiç o zaman. Neden dr gitmeye karşıki bir şekilde ikna etmek gerekiyor sanki.
Aynen canım hiçbirşey yapmadı sadece losyon. Evet soğan ve soğanlı birşey yediğim zaman hemen alerji oluyor yine soğanı çıkardım hayatımdan mecbur.Allah Allah.. Anlattığın tam alerji belirtileri hatta tip-2 belirtiler. Direk ilaç vermesi gerekirdi. Acil gitseydin hemen prednol vururlardı.
Tekrardan kullanmamaya çalış. Normal yemeklerde de etki oluşuyorsa kullanma hiç..
Dahiliyeye randevu alıp gidebilirsiniz ve sizi alerji bölümüne sevkedip direk testte yapabilirsiniz... Bir de soğanın zarı mı kendisimi alerji yapıyor diye de bakabilirsiniz. Eğer zarı ise soğan yerken şeffaf kısmını çıkarıp eklersiniz yemeğe..Aynen canım hiçbirşey yapmadı sadece losyon. Evet soğan ve soğanlı birşey yediğim zaman hemen alerji oluyor yine soğanı çıkardım hayatımdan mecbur.
Tamam canim en kisa zamanda gidecegim İnşaAllah. Çok teşekkür ederim.Dahiliyeye randevu alıp gidebilirsiniz ve sizi alerji bölümüne sevkedip direk testte yapabilirsiniz... Bir de soğanın zarı mı kendisimi alerji yapıyor diye de bakabilirsiniz. Eğer zarı ise soğan yerken şeffaf kısmını çıkarıp eklersiniz yemeğe..
Kızlar bu ay da regl olunca 3. gününe kadın doğumdan randevu aldım. Hormon testi üçüncü gün yapıldığı için tek seferde hallederim dedim. Sabah randevumuza gittik. Düşündüğüm gibi oldu 3. günü olduğu için adetimin hormon ve kan testleri verdim. Ancak genital muayene yapamadı doğal olarak, onu da sonuçları göstermeye gittiğimde yapacak doktor. Eşimden de sperm testi istedi. Somut olarak gebelik için sonunda cesaret edip adım attım bakalım... Gelişmeleri benim gibi merak edenler olur diye yazacağım. :) Sonuçlarda bir terslik çıkacak diye ödüm kopuyor bir yandan da... Hadi bakalım hayırlısıSelamlar
Kadın doğuma gidip durumunuzu anlatabilirsiniz, kaç aydır korunmuyorsunuz ne gibi vitaminler kullanıyorsunuz vb..
Gönlünüze göre olsun her şey
Dün gece şöyle bir şeye denk geldim. Polikistik over için yapıldığını biliyordum ama aynı zamanda hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş.Soğan kürünü hangi günlerde kullandınız şuan benim adetim yeni bitti
Hıhı denedim evet denemez olaydım. Bende alerji yaptı canım ters etki yani.Dün gece şöyle bir şeye denk geldim. Polikistik over için yapıldığını biliyordum ama aynı zamanda hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş.
Geçmiş olsun canım diğer sayfada mesajını okumuştum. Denemeden önce alerji testi falan yapılabilir belki.Hıhı denedim evet denemez olaydım. Bende alerji yaptı canım ters etki yani.
Yapılabilir mi hiç bilmiyorum canım da benim aklıma o hiç gelmedi. Keşke yaptırsaydım yada hiç denemeseydim çünkü mah verdi beni. Artık hiçbir kürü korkumdan yaklaşamıyorum.Geçmiş olsun canım diğer sayfada mesajını okumuştum. Denemeden önce alerji testi falan yapılabilir belki.
Hayir malesef degilimBende yumurtlama gününde sonra şu an"a kadar kremsi akıntı geliyor acaba bu bir belirtimi bilemedim
Kızlar Test sonuçlarım çıktı ve muayeneye gittim. Görünürde bir sorun olmadığını öğrendik. Şimdi eşim sperm testi verecek ve doktoru birkaç tahlil vermiş onları salı günü yaptıracağız.Kızlar bu ay da regl olunca 3. gününe kadın doğumdan randevu aldım. Hormon testi üçüncü gün yapıldığı için tek seferde hallederim dedim. Sabah randevumuza gittik. Düşündüğüm gibi oldu 3. günü olduğu için adetimin hormon ve kan testleri verdim. Ancak genital muayene yapamadı doğal olarak, onu da sonuçları göstermeye gittiğimde yapacak doktor. Eşimden de sperm testi istedi. Somut olarak gebelik için sonunda cesaret edip adım attım bakalım... Gelişmeleri benim gibi merak edenler olur diye yazacağım. :) Sonuçlarda bir terslik çıkacak diye ödüm kopuyor bir yandan da... Hadi bakalım hayırlısı
İyiyim canım sağol, bebeklerden biri sonlandırıldı çarşamba günü diğeri için bir sıkıntı yok şimdilik bakalım inşallah her şey yolunda giderminiminikbirkus canım sen nasılsın naptın? Sağlıklı ilerliyor mu herşey?
Hayırlısı böyleymiş canım. Evet üzücü bir durum ama şükür ki diğeri seninle. Rabbim onun sağlıklı bir şekilde gelişip dünyaya kucağınıza gelmesini nasip etsin. Kendine dikkat et canım allah'a emanet ol.İyiyim canım sağol, bebeklerden biri sonlandırıldı çarşamba günü diğeri için bir sıkıntı yok şimdilik bakalım inşallah her şey yolunda gider
Çok sağol canım inşallah Allah hepimize sağlıkla en yakın zamanda kucağımıza almayı hepimize nasip etsinHayırlısı böyleymiş canım. Evet üzücü bir durum ama şükür ki diğeri seninle. Rabbim onun sağlıklı bir şekilde gelişip dünyaya kucağınıza gelmesini nasip etsin. Kendine dikkat et canım allah'a emanet ol.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Diğeri şeninle inş sana teselli olur Amniyon sıvısından aldılar dimi? İlerleyen zmnlarda tekrardan bakılacak mı?İyiyim canım sağol, bebeklerden biri sonlandırıldı çarşamba günü diğeri için bir sıkıntı yok şimdilik bakalım inşallah her şey yolunda gider
Amin inşaallah canım benim.Çok sağol canım inşallah Allah hepimize sağlıkla en yakın zamanda kucağımıza almayı hepimize nasip etsin
Plasentadan örnek aldılar canım benim, cvs yapıldı bana. Tekrar bakılmayacak şimdilik durum takibi yapılacakHakkında hayırlısı olsun inşallah Diğeri şeninle inş sana teselli olur Amniyon sıvısından aldılar dimi? İlerleyen zmnlarda tekrardan bakılacak mı?
Üzüldüm canım benim ama inşallah Rabbim diğer kuzuna sağlık sıhhat versin de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim. Dua et canım bende dualarıma seni de katacagim inşallah herşey yolunda gider sağ salim doğum yaparsın kuzum benimİyiyim canım sağol, bebeklerden biri sonlandırıldı çarşamba günü diğeri için bir sıkıntı yok şimdilik bakalım inşallah her şey yolunda gider
çok sağol canım inşallah, sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın inşallahÜzüldüm canım benim ama inşallah Rabbim diğer kuzuna sağlık sıhhat versin de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim. Dua et canım bende dualarıma seni de katacagim inşallah herşey yolunda gider sağ salim doğum yaparsın kuzum benim