- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
Tebrik ederim canımCanim ben hamileyim 6 haftalik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canımCanim ben hamileyim 6 haftalik
Aynen canım bence de bir ara ver kafanı boşalt bakalım gece gündüz bunu düşünmekten bedenimiz de kafamız da yoruluyor rabbim hepimize nasip etsinÜzülme canım Allah'ın bir bildiği var demek ki, böyle teselli ediyoruz kendimizi.
Benim adetim de gecikmedi tedavi süresince doktor bana yumurta çatladıktan sonra progestan veya tarlusal verdi 3 ay boyunca, döllenme olsa bebeğin tutunmasına yardımcı olacaktı, olmayınca da adeti söktürüyor. Bu ay ister dinlenin ister aşılama yapalım dedi, ben en azından bir ay ara vermeye karar verdim, ilaçlar yordu beni.
öncelikle belirteyim hamile değilim ama sadece belki uğur getirir diye ekledim hayırlı olsun darısı başımıza inşallah aminnnCanim ben hamileyim 6 haftalik
Belki motive eder iyi yapmışsın :)öncelikle belirteyim hamile değilim ama sadece belki uğur getirir diye ekledim hayırlı olsun darısı başımıza inşallah aminnn
inşallah canımBelki motive eder iyi yapmışsın :)
Yeni gordum cnm peki adetin gelemdi mi halaBugün test yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi
Gelmedi canım en sevmediğim durum adet gecikmesiYeni gordum cnm peki adetin gelemdi mi hala
Nebilim hayrkisikuzum bende devmiyorumGelmedi canım en sevmediğim durum adet gecikmesi
Geç döllenmedir inşallah öle olması için dua ediyorum yeni yıl annelik getirsinGelmedi canım en sevmediğim durum adet gecikmesi
Ayy canım çok tşk ederim duan için allah razı olsun ama sanmıyorum gecikme oldu bence tekrar test sen yapmadım haftaya drrandevum var gidecem sanki bi sorun var gibi hissediyorumGeç döllenmedir inşallah öle olması için dua ediyorum yeni yıl annelik getirsin
Ayyy olmadin mi hala sennnn, iiiiiinsallah hayirli haberi ennn kisa zamanda verirsin canim!!Ayy canım çok tşk ederim duan için allah razı olsun ama sanmıyorum gecikme oldu bence tekrar test sen yapmadım haftaya drrandevum var gidecem sanki bi sorun var gibi hissediyorum
seninle batlarımız aynıydı sen daha olmadın mıııııı?Ayy canım çok tşk ederim duan için allah razı olsun ama sanmıyorum gecikme oldu bence tekrar test sen yapmadım haftaya drrandevum var gidecem sanki bi sorun var gibi hissediyorum
Olmadım canım ama umudum da yok gecikti bence zaten hiç belirtim yok geçen hafta vardı onlar da geçti .. geç döllenme olsa bile adet geçince ne zaman belli olur ki zaten bi test yaptım Pazar günü negatifi görünce tekrArlamadımAyyy olmadin mi hala sennnn, iiiiiinsallah hayirli haberi ennn kisa zamanda verirsin canim!!
Sorma canım adet gecikmesi gibi geliyor banaseninle batlarımız aynıydı sen daha olmadın mıııııı?
benim reglim erken geldi ama bitti bile olman lazımdı bu zamana. test yaptın mı?
ay bilmemki, keske bilsem! iyi dayaniyosun valla sabah aksam test yapardim ben herhalde haha! belli olmaz belki belirtisiz hamilelerdensindir??Olmadım canım ama umudum da yok gecikti bence zaten hiç belirtim yok geçen hafta vardı onlar da geçti .. geç döllenme olsa bile adet geçince ne zaman belli olur ki zaten bi test yaptım Pazar günü negatifi görünce tekrArlamadım
Ben sen öyleydim canım artık tek çizgi göre göre umut filan kalmadı haftaya de randevumu aldım bile..ay bilmemki, keske bilsem! iyi dayaniyosun valla sabah aksam test yapardim ben herhalde haha! belli olmaz belki belirtisiz hamilelerdensindir??
tekrarlasana testi. en ummadığın anda görürsün çift çizgiyi belki yaparsan test etiketle beni de mutlaka canım. insallah hamilesindirSorma canım adet gecikmesi gibi geliyor bana
hahaha patlat bi çift çizgi hadiValla kızlar siz demeseniz umrumda değil test falan haftaya randevuya odaklandım ben :) sizleriçin yarın bi test yapacam. Sıradaki testim sizler için
hahah haydi insallah!!Valla kızlar siz demeseniz umrumda değil test falan haftaya randevuya odaklandım ben :) sizleriçin yarın bi test yapacam. Sıradaki testim sizler için