- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
İnşallah hepimize Uğur getirsin balım benim. Senin desteğin önemli benim için lütfen beni bu topikte yanlız birakma :)15 ekim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Uğur getirsin burası iyi yapmışsın kızum :)
Canım umarım sorun yoktur. Verdiği ilaçta umarım işe yarar ve hamile kalirsin bu ay inşallahhhhYOk kuzum buralardayım ben merak etme :) bende kaç gündür doktor doktor geziyom valla bugün sonuçlanacak inşallah ne olduğu bu işler gerçekten çok zormuş rabbim aratmasın kuzum
Hosgeldin canim inşallah Uğur getirir :)8 Ekim canım benim de :) İnşallah uğur getirir de hayırlı haberler veririz.
Hosgeldiniz canım ekledim sizi de :) ugur getirsinnBizim de 4 ekim E EslemKenan
İnşallah canım bugün son bi doktora daha gidicem sonucunu yazarım umarım sağlıklı bi şekilde bi an önce meleklerimize kavuşuruz :) sen naptın kuzum adet oldun mu ?Canım umarım sorun yoktur. Verdiği ilaçta umarım işe yarar ve hamile kalirsin bu ay inşallahhhh
Evet canım bugün adet oldum normalde cumartesi olmam gerekiyordu aman neyse iyi oldu :) yaz sonucunu mutlaka emin ol herşey normaldirİnşallah canım bugün son bi doktora daha gidicem sonucunu yazarım umarım sağlıklı bi şekilde bi an önce meleklerimize kavuşuruz :) sen naptın kuzum adet oldun mu ?
Aşk olsunnn tabi ki gelll hosgeldin :) bat ne zaman?Bende gelebilirmiyimmm canisi bende topik açtım çoktan ama seni yanlız bırakmak istemedimKurumus-Maskara
Tabi seve seve. Hosgeldin :)Ekler mısın canım 24 ekim
H.b tatlimmm insallah uğurlu gelir bize bu topik.Aşk olsunnn tabi ki gelll hosgeldin :) bat ne zaman?
Hoş bulduk :) Uğur getirsin inşallah topigin hayırlı olsunTabi seve seve. Hosgeldin :)
İnşallah canım ablam İnşallah:) allahin izniyle güzel haberler alacağızH.b tatlimmm insallah uğurlu gelir bize bu topik.bat 17ekim
Çok teşekkür ederim hepimize Uğur getirsin bebisler gelsinnn :)Hoş bulduk :) Uğur getirsin inşallah topigin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?