- 7 Temmuz 2013
- 1.351
- 1.472
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.381
amin canim bende bayagi kaptirmistim kendimi ama sonuc husran oldune yapalım nasip,kısa sürelide olsa kendimizi avutuyoruz işte,rabiim hayırlısını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim bende bayagi kaptirmistim kendimi ama sonuc husran oldune yapalım nasip,kısa sürelide olsa kendimizi avutuyoruz işte,rabiim hayırlısını versin
Ben geçen ay çok çok üzüldüm ama hemen toparladim kendimi. Allah büyüktürben cesaret edemiyorum test yapmaya soyle adete 3 4 gun kala belki yaparim negatif cikarsa uzulurum
Valla öğrenen var bu şekilde. Ama ben pek anlamıyorumKızlar bat günü ovulasyon testi böyle çıkar mı,mümkün mü? Gebelik testim kalmamış ovu ile bakayım dedim,kafamda deli sorular
oyle tabi canim allah buyuk deyip beklicezBen geçen ay çok çok üzüldüm ama hemen toparladim kendimi. Allah büyüktür
Merhaba canim. Sıkıntı yoktur büyük ihtimalle. Bende geçen ay uykudan uyandıracak kadar agrili ve pihtili geçirdim adetimi. Hani derler ya hamile kalmadan önceki aylar adetler düzensizlesiyor diye,belki o yüzdendirİyi geceler kızlar bişey danışcam bugun adetimin 3. Günü normalde ilk günü karın ve bel ağrım olur geçerdi kasık ağrısı pek olmazdı adet olduktan sonra ikinci güne birşey kalmazdı ama bu sefer hala devam ediyor karın ve kasık ağrılarım korkmaya başladım acaba kötü birşey olabilir mi ya doktora gitsem mi bilemedim ilk kez böyle oluyor çok ta halsizlik var ya kendimi çok mutsuz hissediyorum bu agrilardan düşünmemeye çalışıyorum ama var yani ağrım niye böyle oldu ki bi sıkıntı var gibime geliyor
Ne bilim Vala çok tedirginim hiç böyle birşey olmazdı benim bu yaşıma kadar... kaç aydır korunmuyoruz su an böyle olmasi tuhaf geldi adetimin bitmesini beklicem bklm gecmezse gidicem snrm..Merhaba canim. Sıkıntı yoktur büyük ihtimalle. Bende geçen ay uykudan uyandıracak kadar agrili ve pihtili geçirdim adetimi. Hani derler ya hamile kalmadan önceki aylar adetler düzensizlesiyor diye,belki o yüzdendir
E canım ne kadar erken adet olursan demek ki o kadar erken yumurtlamışsınNe bilim Vala çok tedirginim hiç böyle birşey olmazdı benim bu yaşıma kadar... kaç aydır korunmuyoruz su an böyle olmasi tuhaf geldi adetimin bitmesini beklicem bklm gecmezse gidicem snrm..
Acaba bu ay erken yumurtladim 4 gün erken geldi adetim ondan kaynaklı olur mu ki normalde 21 ekimdi bnm tarihim
Selam benimde bat 26 ekim. Dayanamadım test yaptım. Negatif. Ne bilim ya. Yine de umudumu koruyorum. Ay sonuna kadar umut kaldığı yerden devam . Yoksa dediğin gibi bir dahaki ay için sayfanın ilk üyeleri olmaya hazırızCanlar.. Ben bugün dayanamadım ve bat 28 Ekim olmasına rağmen, erken gebelik testi yaptım. Sonuç tabiki koca bir negatif :) sonucun çok değişeceğine de inancım yok. Hayırlısı olsun, Ümitler diğer aya kaldı artık. Yeni sayfa açarsanız ilk beni ekleyin :)
Ben hemen söylemiştim valla ama keşke demeseydim,erken değil mi diye sordular. Zaten 11 haftalikken kalbi durdu. Ailenin çok sevineceğini düşünüyorsan söyleGünaydinnn herkese.
Kizlar size bisey danismak istiyorum.
Ailenize nezaman ve nasil hamile oldugunuzu acikladiniz?
Bekleyelim bakalım canım. Benim düşük yaptığım gebelikte bat tarihine 2 gün kala çok silik çizgiyle öğrenmiştim Beta Hcg 17 çıkmıştı. Doktor geç Döllenme demişti. Bakalım bekleyelim nasipte varsa olur yoksa diğer aylarda inşallah diyelim Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinSelam benimde bat 26 ekim. Dayanamadım test yaptım. Negatif. Ne bilim ya. Yine de umudumu koruyorum. Ay sonuna kadar umut kaldığı yerden devam . Yoksa dediğin gibi bir dahaki ay için sayfanın ilk üyeleri olmaya hazırız
Ben sana demiştim ama pik yapmış diye bak bugün çatlamış sakalım yokki llafım dinlensin dinlensin kuzumwiha02 @nehirnil111
kızlar dün ve bugünü paylaşıyorum
dün çift çizgiyi gördüm ama bugün 2. çizgi silik neden???
dün kü tam da kopkoyu kırmızı olmadan bugün hemen silik oldu
kafam çok karıştıııı artık ama yaaa
Çok çok üzüldüm allah tezinden şifa,sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin bi kaç kere konuşmuştuk ov testi hakkında reglden sonra sipariş edicem demiştin hamile olmana sevinmiştim hatta senin için girip bakmıştım nasip işte bende kürtaj oldum kalbi durmuştu bazen rabbim hakkımızda hayırlısını veriyo elimizden bişey gelmiyo ne yazıkki..Sag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Aynen yapacak bisey yok ic kanamam basladigi icin acilen ameliyata aldilar tupu de kurtaramamislarÇok çok üzüldüm allah tezinden şifa,sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin bi kaç kere konuşmuştuk ov testi hakkında reglden sonra sipariş edicem demiştin hamile olmana sevinmiştim hatta senin için girip bakmıştım nasip işte bende kürtaj oldum kalbi durmuştu bazen rabbim hakkımızda hayırlısını veriyo elimizden bişey gelmiyo ne yazıkki..