Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki sayılır özellikle sarı akıntıyı hep duyuyorum canım kasık batması
Ayyy hadi inşallah canım

Kızlar yumurtlama döneminde göğüsleri şişen oluyor mu ben galiba yumurtlama aşamasındayım :) ara ara migren vuruyor. Ama eşim son ilişkide geri çekildi, reflex olarak mı yoksa kasten mi yaptı bilmem ama sinirlerim bozuldu , işin kötüsü ben de soğuyacam diye korkuyorum çocuk işinden

Kızlar bişey sorucam bugün sabah lavobaya gittim peçeteye silince benden toplu iğne büyüklüğünde kan geldi adetim biteli 8 gün oldu sizce neden gelmiştir bu

Bence sorsaydın neden öyle yaptığınıanca konuşarak anlayabilirsin nedenini hemen fikirden neden vazgeçesin ki. bende adete yakın göğüslerim ağrıyor canım.

Zır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
Ayyyyy heyecandan kalbim tekledi valla çift çizgi görünce kendimde görmüş gibi oluyorum ayyy ne yapacaksın canım? Koyulaşmayı testle mi takip edeceksin yoksa hemen kan mı? Yaaa grup daha Ekim gelmeden açılışı yaptı valla

bebişim işyerimin gereksiz bir eğitimindeydim, kalabalıktık, dipdibe de oturunca kadınlar kulübü gebelik sayfalarını açamadım doğal olarak :) Ay bana adımla hitap edin ya ben Özlem
Ayy ismin çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi ne güzel.
Ben de diyorum bu hatun nerelere gitti. Aramıza yeniden hoş geldin o zaman

Evet evet yeterince inanırsak kesin olur bence
Aynen kuzum olumlamayı zaten inanarak yapmak gerekiyor ben hep o kısımda takılıyorum. İnanamıyorum bir türlü mantığın sesi asla devre dışı kalmıyor. Yoksa yürekten inandiğim şeylerde bu yöntem cidden hep ise yaradı. Ama kalbinde hiçbir şüphe tohumu olmaması gerekiyor onu da her zaman yapamıyorum
Bakalım artık zaten öncesi sonrası komple değerlendireceğiz dediğin gibi koca kafalar yaşıyorsa ve olacağı da varsa olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…