- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Ama canım hiç bi belirti de yokKııız bata 8 gün kosssskoca 8 gün varmış bu ne acele dur hele, daha çıkmaz ki çok normal
Beklicem dedim mi8 gün var daha ne yaptın bat beklicektin hani
Tabi ki sayılır özellikle sarı akıntıyı hep duyuyorum canım kasık batmasıBelirti sayılır mı bilmiyorum olanları yazıyım dün çok fazla gaz oldu resmen patlıcak gibi şiştim göğüslerim hafif hassas ama o iğneden kaynaklı bence arada kasıklarım batıyo ve sarı akıntı oldu onun dışında akıntı olmuyo bende bunlar sayılır mı
İki kere oldu sadece akıntı üşüttüm gibi düşünüp çok ümitlenmicemTabi ki sayılır özellikle sarı akıntıyı hep duyuyorum canım kasık batması
Ayyy hadi inşallah canım
Yumurtlama görmüş olabilirsin canımKızlar bişey sorucam bugün sabah lavobaya gittim peçeteye silince benden toplu iğne büyüklüğünde kan geldi adetim biteli 8 gün oldu sizce neden gelmiştir bu
Klomen kullanıyorum zaten canım o yüzden mi oldu acaba daha önce hiç böyle olmamıştıYumurtlama görmüş olabilirsin canım
Olabilir canım erken yumurtlama olmuş olabilir hayırlısı olsun hadi inşallahKlomen kullanıyorum zaten canım o yüzden mi oldu acaba daha önce hiç böyle olmamıştı
Bence sorsaydın neden öyle yaptığınıKızlar yumurtlama döneminde göğüsleri şişen oluyor mu ben galiba yumurtlama aşamasındayım :) ara ara migren vuruyor. Ama eşim son ilişkide geri çekildi, reflex olarak mı yoksa kasten mi yaptı bilmem ama sinirlerim bozuldu , işin kötüsü ben de soğuyacam diye korkuyorum çocuk işinden
İlişki oldu mu canım öncesindeKızlar bişey sorucam bugün sabah lavobaya gittim peçeteye silince benden toplu iğne büyüklüğünde kan geldi adetim biteli 8 gün oldu sizce neden gelmiştir bu
İki kere oldu sadece akıntı üşüttüm gibi düşünüp çok ümitlenmicem
Yumurta takibi yapıyor musunKızlar bişey sorucam bugün sabah lavobaya gittim peçeteye silince benden toplu iğne büyüklüğünde kan geldi adetim biteli 8 gün oldu sizce neden gelmiştir bu
sonuç????
Zır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuşsonuç????
İnşaAllah canım bakalım yarın kontrolüm varOlabilir canım erken yumurtlama olmuş olabilir hayırlısı olsun hadi inşallah
Hayır canım olmadıİlişki oldu mu canım öncesinde
Çarşamba günü yapmıştım ovülasyon testi çok silikti sonra yapmadım bidaha canımYumurta takibi yapıyor musun
Ayyyyy heyecandan kalbim tekledi valla çift çizgi görünce kendimde görmüş gibi oluyorumZır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
bebişim işyerimin gereksiz bir eğitimindeydim, kalabalıktık, dipdibe de oturunca kadınlar kulübü gebelik sayfalarını açamadım doğal olarak :) Ay bana adımla hitap edin ya ben Özlem
Bearhug 27 Ekim 2022 salı günü yumurtlayacak oldu oldu oldu
Varsayım yasasını da araştırayım. Salı günü yumurtluyorsun zaten Bearhug. Olumlama inanmak değil mi? O zaman senin yumurtlaman Salı günü. Gerçi koca kafaların içimizde 3 güne kadar hayatta kalabildiğini düşünürsek cumartesi aksiyonu da tutabilir bence
Ay erken mi yaptkn ne çıktı