-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Ben yedim bile sanırımDeğerlendirmelere devam sabirslizkla 3 ekimi bekliyorm hersyein hayırlsi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumyakında kafa yiycegz sanirim
Bezen oluyor sanırım ustttim şortla uyudumOoo neden ki ilk defa mı böyleben sanki seni başka gruptada görüşmüş olabilir miyim
Bendeki olan belirtiler yok oldu sabah anlamadım gitti yaBenimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorumdaha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum
Hahahhareglcılar saldırın hatuna ay az mı kaldı kuzu
Ben oldjm ya ekim ayına kaldık
Ayyy inşallahİns teyzesine suprız yapar benım ki
Evet ya çıldırcam zaman geçmiyo test aldım onlarda cumartesi gelir inşallahİnşallah canım
Evet ya en zor kısım o zaten regl sonrası değerlendirme yumurtlama derken bir şekilde gelip geçiyor ama beklemeye geçme kısmı işkence
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırızbeklemedeyım ben :)
3ekım bat..
dıs gebelık sonrası ılk degerlendırme bakalım
BatdaşımBitti beklemedim canm son 9 gün sıfır belirti
Hahaha sorma bende aynı durumdayımDeğerlendirmelere devam sabirslizkla 3 ekimi bekliyorm hersyein hayırlsi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumyakında kafa yiycegz sanirim
Sarı akıntı belirtiyse sadece sarı akıntı oldu 2 kere sadece başka olmadı dün de ara ara kasık batması yaşadım başka da olmadı ben de bu ay klomen kıllandımCanlar aranızda klomen kullanan var mı? Bide bata 10 gün kalanlar belirtileriniz var mı?
Benim hiç bi belirtim yok
O tadı bilirim bende yaşadım ve betam yükselmişti sonrası kimyasal oldu ama ay hadi inşallah vardır bence var gibiBenimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorumdaha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum
Bir umuttur yaşamak inşallahO tadı bilirim bende yaşadım ve betam yükselmişti sonrası kimyasal oldu ama ay hadi inşallah vardır bence var gibi
Sarı akıntı dediğin nasıldı gebelik nişanı olabilir miBir şey soracağım bende sarı akıntı oldu neden olur biliyor musunuz acaba
Ayy yok ben de bu ay almadım geçen aydan yaptığım stokları bitiririm en fazlaBen bu ay erken gebelik testi bile almadım nasıl ama?Günüm geçmeden test yapmama konusunda aşırı aşırı kararlıyım. Geçen ay tonlarca belirti yaşadım o yüzden dayanamadım test yaptım artık o belirtilerin hiçbiri beni kandıramayacak nasılsa o yüzden gerek yok almaya dedim ve cidden kendimi tutup almadım.
Artık günüm gelip de testte çift çizgiyi hatta kan testinde yüksek betayı görmeden kimse beni hamile olduğuma inandıramaz
Ayyy nasıl bir hayal kırıklığı yaşadıysam testlere belirtilere küstüm resmen kfkfkkkdmdk
Bakalım bu kararlılığım ne kadar sürecek?
Bak ben 1 saattir evimde kedi çişi kokusu alıyorum nasıl yoğun burnuma geliyo anlatamam ama evimde kedi beslemiyorum inşallah belirtidirBenimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorumdaha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum
Nasıl anladın canım fitilden olduğunuBat 1 Ekim canım ama bende ki bu ıslanma fitilden dolayıymış
Hiç bilmiyorum ki herhangi enfeksiyonum yok mantar da yok tam sarı değil sarımsı yapışkan ama sıvı gibi belirti mi değil mi bilmiyorum bendeSarı akıntı dediğin nasıldı gebelik nişanı olabilir mi
Google dan gebelik nişanı görsellerine bak bakıyım kuzum eğer benziyosa o gelen nişandırHiç bilmiyorum ki herhangi enfeksiyonum yok mantar da yok tam sarı değil sarımsı yapışkan ama sıvı gibi belirti mi değil mi bilmiyorum bende
Görseldekilerin bir kaç tanesine benziyordu ama nişan doğuma yakın olurmuş. Ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyor sonraGoogle dan gebelik nişanı görsellerine bak bakıyım kuzum eğer benziyosa o gelen nişandır
Ayy yok ben de bu ay almadım geçen aydan yaptığım stokları bitiririm en fazladereyi görmeden paçaları sıvamayayım gerçi ama bu ay da fazla test yapıp kafayı bozmak istemiyorum.
Ammaann be canımız isterse yapayız, şimdiden kasmaya gerek yok daha vaktimiz çok
Olumlama yapıyorum ben artık. “Ekim ayında bu listenin çoğu hamile.Bu ay hamileyimx40” şu anda ve buradayım istediğim hayatı yaşıyorum hamile kalmak benim için zor değil, eşim ve ben sağlıklıyız, sağlıklı bir bebek sahibi oluruz. Oldu, oldu, oldu
O da oluyo evet ama gebeliğin başlangıcındada oluyo bende olmuştu önceki gebeliğimdeGörseldekilerin bir kaç tanesine benziyordu ama nişan doğuma yakın olurmuş. Ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyor sonra
Netten araştırdım canm bide bugün son günü zaten çok isterdim düşündüğün gibi olsun ama böyle işteNasıl anladın canım fitilden olduğunu
Kesinlikle bu sefer bat’ı beklicem en azından gereksiz stres yaşamıcam bi de böyle denemek istiyorum. Hamile değilsem zaten tüplerime bakılacak sonra aşılama o yüzden olsun istiyorum ama olmazsada hayırlısı diyeceğimO da oluyo evet ama gebeliğin başlangıcındada oluyo bende olmuştu önceki gebeliğimdeama tabiki batı beklemek en garantisi
Nasıl son günün bat 1 ekim değil miydi seninNetten araştırdım canm bide bugün son günü zaten çok isterdim düşündüğün gibi olsun ama böyle işte