Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirmelere devam sabirslizkla 3 ekimi bekliyorm hersyein hayırlsi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum yakında kafa yiycegz sanirim
Ben yedim bile sanırım Ya kendime gülüyorum birde korundum 5 ay hemen hamile kalıcam gibi hissedip korkuyodum ama öyle birşey yokmuş

Bendeki olan belirtiler yok oldu sabah anlamadım gitti ya ama sende demir tadı beni şuan pozitir olduğuna dair düşündürdü ilk gebeliğimde demir tadı geliyodu banada sonra evde olmadığı halde keçi peyniri kokmaya başlamıştı
reglcılar saldırın hatuna ay az mı kaldı kuzu
Ben oldjm ya ekim ayına kaldık
Hahahha geç olsun güç olmasın canım yaa
İns teyzesine suprız yapar benım ki
Ayyy inşallah
İnşallah canım
Evet ya en zor kısım o zaten regl sonrası değerlendirme yumurtlama derken bir şekilde gelip geçiyor ama beklemeye geçme kısmı işkence
Evet ya çıldırcam zaman geçmiyo test aldım onlarda cumartesi gelir inşallah
beklemedeyım ben :)
3ekım bat..
dıs gebelık sonrası ılk degerlendırme bakalım
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız
Bitti beklemedim canm son 9 gün sıfır belirti
Batdaşım aynı gün test yapalım kız uğurlu gelsin ikimizde
Değerlendirmelere devam sabirslizkla 3 ekimi bekliyorm hersyein hayırlsi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum yakında kafa yiycegz sanirim
Hahaha sorma bende aynı durumdayım çıldırayrum

Canlar aranızda klomen kullanan var mı? Bide bata 10 gün kalanlar belirtileriniz var mı?
Benim hiç bi belirtim yok
Sarı akıntı belirtiyse sadece sarı akıntı oldu 2 kere sadece başka olmadı dün de ara ara kasık batması yaşadım başka da olmadı ben de bu ay klomen kıllandım

O tadı bilirim bende yaşadım ve betam yükselmişti sonrası kimyasal oldu ama ay hadi inşallah vardır bence var gibi

Ayy yok ben de bu ay almadım geçen aydan yaptığım stokları bitiririm en fazla dereyi görmeden paçaları sıvamayayım gerçi ama bu ay da fazla test yapıp kafayı bozmak istemiyorum.
Ammaann be canımız isterse yapayız, şimdiden kasmaya gerek yok daha vaktimiz çok

Olumlama yapıyorum ben artık. “Ekim ayında bu listenin çoğu hamile. Bu ay hamileyimx40” şu anda ve buradayım istediğim hayatı yaşıyorum hamile kalmak benim için zor değil, eşim ve ben sağlıklıyız, sağlıklı bir bebek sahibi oluruz. Oldu, oldu, oldu

Bak ben 1 saattir evimde kedi çişi kokusu alıyorum nasıl yoğun burnuma geliyo anlatamam ama evimde kedi beslemiyorum inşallah belirtidir

En mantıklı strateji test almamak böyle deyip nöbetçi eczane kapısında yatmam inş haha
Yaaa harika ben çok inanırım olumlama ve enerji seylerine, hatta ben de varsayım yasasına taktım bu ara, onu deniyorum ama tam hisler filan havaya giricem eşimin tahmini yumurtlama günlerimde evde olamayacağını öğrendim şehir dışına çıkacak iki günlüğüne pazar ve pazartesi yok. Bana sen de gel beraber gidelim diyor ama benim de pazartesi önemli bir toplantıya katılmam gerek asla izin alamam. Şimdi olumlamayı salı günü yumurtlama görmek için yapıyorum

Görseldekilerin bir kaç tanesine benziyordu ama nişan doğuma yakın olurmuş. Ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyor sonra
O da oluyo evet ama gebeliğin başlangıcındada oluyo bende olmuştu önceki gebeliğimde ama tabiki batı beklemek en garantisi

O da oluyo evet ama gebeliğin başlangıcındada oluyo bende olmuştu önceki gebeliğimde ama tabiki batı beklemek en garantisi
Kesinlikle bu sefer bat’ı beklicem en azından gereksiz stres yaşamıcam bi de böyle denemek istiyorum. Hamile değilsem zaten tüplerime bakılacak sonra aşılama o yüzden olsun istiyorum ama olmazsada hayırlısı diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…