Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi folik asit’i kullanıyorsun
Folidoce canım
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah darısı da bize olsun :)))

Kız masallllah yaaaa hamilesinnnnnnn

Ayyy çok güzelll hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin kızlar sizleride bekliyorum peşimden M mucizeOldu batlarımız yakın ben çatlamadan 10 gün sonra gördüm senin çaylamadan kaç gün geçti acaba ya sende mi yapsan

Yaaa akşama kadar bakacak fırsatım olmadı Allah’ım ne güzel bir başlangıç oldu
Evet ya ama ben dün belirtilerim kaybolunca bugün de testlerim gelince yaptım valla şüphelendim belirti devam etseydi yapmıcaktım kan için gittim onuda sabah 10 a kadar kan vermem gerekiyomuş oda kaldı neyse elimde birsürü gebelik testi var her gğn yapar koyuluğu takip ederim

Belirtilerin neydi nasıl kayboldu merak ettim

Folidoce canım

Amin kızlar sizleride bekliyorum peşimden M mucizeOldu batlarımız yakın ben çatlamadan 10 gün sonra gördüm senin çaylamadan kaç gün geçti acaba ya sende mi yapsan
Canısim ne zaman çatladı bilmiyorum ben sabah yaptım ya
Amaaaaa topiğimizin ilk hamişi Hadi ayağını sürüt kuzum da gelelim peşinden

Ayy pazartesi kanda da görürsün inşallah kuzum
Ahahah iyi fikir testler de değerlendirilmiş olur

Evet canım bata kadar testle takip edicem çünkü erken daha ya bat günü de kan verirm

Evet erken yaptım ya aşağıya bırakıyorum canım görselini

Amin canım inşallah
Darısı başımıza artık canım sağlıkla ilerlesin çok rahat ve güzel bir hamilelik olsun

Aynen öyle kuzum
Biz elimizden geleni yapacağız artık gerisi akışta...
Evet ya maalesef bir de ben bu konularda eğitim falan da aldım Reiki, theta vs bir sürü enerji eğitimi ve hepsinde hocalarımız hep negatifin çekim gücü daha yoğun bu yüzden oraya hiç girmeyin derdi ama insanoğlu olarak oraya daha fazla meyilliyiz onca eğitime rağmen hep en kötüsünü düşünme huyundan hiç vazgeçemedim inşallah çocuğum olduktan sonra başarırım şöyle pozitif biri olmayı benim gibi bir gamlı baykuş daha yetiştirmek istemiyorum çünkü haha

sanırım klomen kullanmıştın dr’la yumurta takibi daha iyi fikir boyutunu söyleyince en azından çatlamayı tahmin edebiliyorsun
Yok ben bir şey kullanmadım daha kendi kendimize denemedeyiz adetim de çok düzenli günü gününe olur sadece son ay bı gecikme yaşadım oda ilkti

Kızlar merhaba benimde henüz yumurtam çatlamadı ovülasyon testim hala negatif pcoslu olmanın kanunu bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…