- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.440
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Folidoce canımHangi folik asit’i kullanıyorsun
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah darısı da bize olsun :)))
Kız masallllah yaaaa hamilesinnnnnnn
Amin kızlar sizleride bekliyorum peşimdenAyyy çok güzelll hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet ya ama ben dün belirtilerim kaybolunca bugün de testlerim gelince yaptım valla şüphelendimYaaa akşama kadar bakacak fırsatım olmadı Allah’ım ne güzel bir başlangıç oldu
Belirtilerin neydi nasıl kaybolduEvet ya ama ben dün belirtilerim kaybolunca bugün de testlerim gelince yaptım valla şüphelendimbelirti devam etseydi yapmıcaktım kan için gittim onuda sabah 10 a kadar kan vermem gerekiyomuş oda kaldı neyse elimde birsürü gebelik testi var her gğn yapar koyuluğu takip ederim
Gebelik için henüz erken ama umarım tutunuyordurYumurtlamamin üstünden 5-6 gün geçti iki gündür aynı adet sancısı gibi sızlama yaşıyorum geçen ay da ilk kez gecikme yaşadım hayatımda aceba gene mi dongum değişti yoksa belirti olabilir mi
Dün sol kasık batmalarım yok oldu asıl belirti oyduBelirtilerin neydi nasıl kayboldumerak ettim
Çatlama üzerinden ne kadar geçtiYumurtlamamin üstünden 5-6 gün geçti iki gündür aynı adet sancısı gibi sızlama yaşıyorum geçen ay da ilk kez gecikme yaşadım hayatımda aceba gene mi dongum değişti yoksa belirti olabilir mi
Canısim ne zaman çatladı bilmiyorum ben sabah yaptım yaFolidoce canım
Amin kızlar sizleride bekliyorum peşimdenM mucizeOldu batlarımız yakın ben çatlamadan 10 gün sonra gördüm senin çaylamadan kaç gün geçti acaba ya sende mi yapsan
Ayy pazartesi kanda da görürsün inşallah kuzumEvet ya ama ben dün belirtilerim kaybolunca bugün de testlerim gelince yaptım valla şüphelendimbelirti devam etseydi yapmıcaktım kan için gittim onuda sabah 10 a kadar kan vermem gerekiyomuş oda kaldı neyse elimde birsürü gebelik testi var her gğn yapar koyuluğu takip ederim
İnşallah öyledir bende gebelik diye değil ama hani yumurtlama vs mı değişti dedim umarım dediğiniz gibidirGebelik için henüz erken ama umarım tutunuyordur
Uygulamadan takip ediyorum test yapmadık ama uygulama tutuyor genelde 5 gün geçtiÇatlama üzerinden ne kadar geçti
Hiç bu kadar dinleyemedim kendimiDün sol kasık batmalarım yok oldu asıl belirti oydu
İnşallah öyledir bende gebelik diye değil ama hani yumurtlama vs mı değişti dedim umarım dediğiniz gibidir
Hayırlı olsunZır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
Darısı başımıza artık canım sağlıkla ilerlesin çok rahat ve güzel bir hamilelik olsunEvet canım bata kadar testle takip edicem çünkü erken daha ya bat günü de kan verirm
Evet erken yaptım yaaşağıya bırakıyorum canım görselini
Amin canım inşallah
Mantık konusu şöyle aslında benim açımdan. Ben olumlamanın doğaüstü bir gücü olduğuna inanmıyorum ama bir şeyin olacağına gerçekten inandığında onun düşündüğün şekilde olmasını sağlıyorsun. Kötü olacağına inanıyorsan farkında olmadan sonucu kötüye hazırlıyorsun gibi gibi… yani senin yumurtlama gününü öne ya da ileri atamayız çünkü onun için süreç başladı ama o yumurtanın bu ay dölleneceğine inanmak bizim elimizde
Yok ben bir şey kullanmadım daha kendi kendimize denemedeyiz adetim de çok düzenli günü gününe olur sadece son ay bı gecikme yaşadım oda ilktisanırım klomen kullanmıştın dr’la yumurta takibi daha iyi fikir boyutunu söyleyince en azından çatlamayı tahmin edebiliyorsun
Güzel o zaman yumurtlama gününü rahat bilirsin stres olmazsan adetin ileri tarih atmazYok ben bir şey kullanmadım daha kendi kendimize denemedeyiz adetim de çok düzenli günü gününe olur sadece son ay bı gecikme yaşadım oda ilkti
Pcosluyum bende yumurta tembelliği çok zor dr ilaç verdi mi sanaKızlar merhaba benimde henüz yumurtam çatlamadı ovülasyon testim hala negatifpcoslu olmanın kanunu bu sanırım
Gelceksiniz inanıyorumCanısim ne zaman çatladı bilmiyorum ben sabah yaptım ya
Amaaaaa topiğimizin ilk hamişiHadi ayağını sürüt kuzum da gelelim peşinden