- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
Fitilin son günü demek istedim canımNasıl son günün bat 1 ekim değil miydi senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fitilin son günü demek istedim canımNasıl son günün bat 1 ekim değil miydi senin
Aha benim kafadan biri ufak bi düzeltme yapabilir miyim hamile kalmak benim için çok kolay olması gerekiyor olumsuzluk olan hiç bir kelimeyi kullanmamalıyız “zor “ gibi.. o zaman beyin zor kısmını algılıyormuşAyy yok ben de bu ay almadım geçen aydan yaptığım stokları bitiririm en fazla dereyi görmeden paçaları sıvamayayım gerçi ama bu ay da fazla test yapıp kafayı bozmak istemiyorum.
Ammaann be canımız isterse yapayız, şimdiden kasmaya gerek yok daha vaktimiz çok
Olumlama yapıyorum ben artık. “Ekim ayında bu listenin çoğu hamile. Bu ay hamileyimx40” şu anda ve buradayım istediğim hayatı yaşıyorum hamile kalmak benim için zor değil, eşim ve ben sağlıklıyız, sağlıklı bir bebek sahibi oluruz. Oldu, oldu, oldu
Aa anlamamışım canım şifa olmuştur inşallahFitilin son günü demek istedim canım
Sorun değil inşallah var mı sende belirti canımAa anlamamışım canım şifa olmuştur inşallah
Belirti sayılır mı bilmiyorum olanları yazıyım dün çok fazla gaz oldu resmen patlıcak gibi şiştim göğüslerim hafif hassas ama o iğneden kaynaklı bence arada kasıklarım batıyo ve sarı akıntı oldu onun dışında akıntı olmuyo bende bunlar sayılır mıSorun değil inşallah var mı sende belirti canım
Bende adetliyken gitmiştim canm klomen vermişti başlamam içinKızlar tüm testleri yaptırdık dan sonra doktor da bende tatile gidince ara vermiştik bi ay
O boş ay da da yanı gecen ay da mfk denedim ve olmadı yarın randevu aldım bakalım doktor ne diyecek, adetlıyken gidiyorum muayeneye
Ayy yok yok ben de tam bilmiyorum olumlama vb konusunda frekans yükseltici müzikler ve şimdiki zamanda konuşmanın etkili olduğunu biliyordum ama evet düzeltiyorum. “Hamile kalmak ve sağlıklı bir bebek doğurmak benim için kolayAha benim kafadan biri ufak bi düzeltme yapabilir miyim hamile kalmak benim için çok kolay olması gerekiyor olumsuzluk olan hiç bir kelimeyi kullanmamalıyız “zor “ gibi.. o zaman beyin zor kısmını algılıyormuş
Sen eminim biliyorsundur ama okuyan diğer arkadaşlar için söylemek istedim
Evet öylede oldu oldu oldu
Bana ne diyecek görcezBende adetliyken gitmiştim canm klomen vermişti başlamam için
Silmiştim canım ne diyeyim hoşgeldin uğur getirsin bu ayBeni eklemedin mi bat 18 ekim
pozitifbiri kız sen nerelerdesin yaaa?
Bearhug 27 Ekim 2022 salı günü yumurtlayacak oldu oldu olduEn mantıklı strateji test almamak böyle deyip nöbetçi eczane kapısında yatmam inş haha
Yaaa harika ben çok inanırım olumlama ve enerji seylerine, hatta ben de varsayım yasasına taktım bu ara, onu deniyorum ama tam hisler filan havaya giricem eşimin tahmini yumurtlama günlerimde evde olamayacağını öğrendim şehir dışına çıkacak iki günlüğüne pazar ve pazartesi yok. Bana sen de gel beraber gidelim diyor ama benim de pazartesi önemli bir toplantıya katılmam gerek asla izin alamam. Şimdi olumlamayı salı günü yumurtlama görmek için yapıyorum
Varsayım yasasını da araştırayım. Salı günü yumurtluyorsun zaten Bearhug. Olumlama inanmak değil mi? O zaman senin yumurtlaman Salı günü. Gerçi koca kafaların içimizde 3 güne kadar hayatta kalabildiğini düşünürsek cumartesi aksiyonu da tutabilir benceEn mantıklı strateji test almamak böyle deyip nöbetçi eczane kapısında yatmam inş haha
Yaaa harika ben çok inanırım olumlama ve enerji seylerine, hatta ben de varsayım yasasına taktım bu ara, onu deniyorum ama tam hisler filan havaya giricem eşimin tahmini yumurtlama günlerimde evde olamayacağını öğrendim şehir dışına çıkacak iki günlüğüne pazar ve pazartesi yok. Bana sen de gel beraber gidelim diyor ama benim de pazartesi önemli bir toplantıya katılmam gerek asla izin alamam. Şimdi olumlamayı salı günü yumurtlama görmek için yapıyorum
Günaydın kızlar benim bata 8 gün var testim böyle olsa çıkardı
Günaydın kızlar benim bata 8 gün var testim böyle olsa çıkardı