Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy heyecandan kalbim tekledi valla çift çizgi görünce kendimde görmüş gibi oluyorum 😍😍😍🙏 ayyy ne yapacaksın canım? Koyulaşmayı testle mi takip edeceksin yoksa hemen kan mı? 🙈🙈🙈 Yaaa grup daha Ekim gelmeden açılışı yaptı valla 😍😍😍
Evet canım bata kadar testle takip edicem çünkü erken daha ya bat günü de kan verirm 😂😂😂
Ay erken mi yaptkn ne çıktı
Evet erken yaptım ya 😂 aşağıya bırakıyorum canım görselini
Kendim gördüm gibi sevindim valla ayy hadi darısı bizim başımıza inşallah 😇
Amin canım inşallah 🙏🏻

Eklentiler

• 58637C45-B848-49EA-B160-892B5A4A02BC.jpeg
    58637C45-B848-49EA-B160-892B5A4A02BC.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 7DC9CA11-3B71-465D-B767-85AC5B39BFB3.jpeg
    7DC9CA11-3B71-465D-B767-85AC5B39BFB3.jpeg
    268,7 KB · Görüntüleme: 60
Ay çok sevindimm🥰🥰🥰darısı bize inş.🤲🏻🤲🏻 Peki klomen ovitrelle falan kullandın mı
Amin canım inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Yok hiç bişey kullanmadım ben sadece önceki düşükten dolayı tedbir amaçlı coraspin başlattı dr um sabah bilgilendirdim kendisini folik asit zaten kullanıyodum

Merhaba benim de 2 Ekim ekler misin :)

Yumurtlamamin üstünden 5-6 gün geçti iki gündür aynı adet sancısı gibi sızlama yaşıyorum geçen ay da ilk kez gecikme yaşadım hayatımda aceba gene mi dongum değişti yoksa belirti olabilir mi

Evet evet yeterince inanırsak kesin olur bence 😇😇💙
Aynen kuzum olumlamayı zaten inanarak yapmak gerekiyor ben hep o kısımda takılıyorum. İnanamıyorum bir türlü mantığın sesi asla devre dışı kalmıyor. Yoksa yürekten inandiğim şeylerde bu yöntem cidden hep ise yaradı. Ama kalbinde hiçbir şüphe tohumu olmaması gerekiyor onu da her zaman yapamıyorum 😳😳😳
Bakalım artık zaten öncesi sonrası komple değerlendireceğiz dediğin gibi koca kafalar yaşıyorsa ve olacağı da varsa olur heralde 🤣🤣🤣
Mantık konusu şöyle aslında benim açımdan. Ben olumlamanın doğaüstü bir gücü olduğuna inanmıyorum ama bir şeyin olacağına gerçekten inandığında onun düşündüğün şekilde olmasını sağlıyorsun. Kötü olacağına inanıyorsan farkında olmadan sonucu kötüye hazırlıyorsun gibi gibi… yani senin yumurtlama gününü öne ya da ileri atamayız çünkü onun için süreç başladı ama o yumurtanın bu ay dölleneceğine inanmak bizim elimizde🥰🥰🥰

X