- 20 Ağustos 2022
- 3.904
- 3.321
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Kendim gördüm gibi sevindim valla ayy hadi darısı bizim başımıza inşallahZır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
Evet canım bata kadar testle takip edicem çünkü erken daha ya bat günü de kan verirmAyyyyy heyecandan kalbim tekledi valla çift çizgi görünce kendimde görmüş gibi oluyorumayyy ne yapacaksın canım? Koyulaşmayı testle mi takip edeceksin yoksa hemen kan mı? Yaaa grup daha Ekim gelmeden açılışı yaptı valla
Evet erken yaptım yaAy erken mi yaptkn ne çıktı
Amin canım inşallahKendim gördüm gibi sevindim valla ayy hadi darısı bizim başımıza inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsunEvet canım bata kadar testle takip edicem çünkü erken daha ya bat günü de kan verirm
Evet erken yaptım yaaşağıya bırakıyorum canım görselini
Amin canım inşallah
Hayırlı olsun çok erken yakalamışsın gerçektenEvet canım bata kadar testle takip edicem çünkü erken daha ya bat günü de kan verirm
Amin canım inşallah
Amin canım darısı başınıza inşallahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Teşekkür ediyorumHayırlı olsun çok erken yakalamışsın gerçekten
Harika haber tebrik ederimTeşekkür ediyorumtestler geldi sabah tutamadım kendimi bide kaset test ya erken test de değil
Ay çok sevindimmZır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
Amin canım inşallahAy çok sevindimmdarısı bize inş. Peki klomen ovitrelle falan kullandın mı
Yaa çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bize de dua et hamişlerin duası kabul olurAmin canım inşallahYok hiç bişey kullanmadım ben sadece önceki düşükten dolayı tedbir amaçlı coraspin başlattı dr um sabah bilgilendirdim kendisini folik asit zaten kullanıyodum
Amin canım sağolasın dualarımdasınız inşallahYaa çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bize de dua et hamişlerin duası kabul olur
Hangi folik asit’i kullanıyorsunAmin canım inşallahYok hiç bişey kullanmadım ben sadece önceki düşükten dolayı tedbir amaçlı coraspin başlattı dr um sabah bilgilendirdim kendisini folik asit zaten kullanıyodum
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah darısı da bize olsun :)))Zır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
Kız masallllah yaaaa hamilesinnnnnnnEvet canım bata kadar testle takip edicem çünkü erken daha ya bat günü de kan verirm
Amin canım inşallah
Merhaba benim de 2 Ekim ekler misin :)
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim N Nur s 1 Ekim kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim D dunya162 3 Ekim @Mervenur277 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @Papatyamveben-Mavi 3 Ekim @Mavi070707 3 Ekim @Bebisee 3 Ekim @Nypmha 4 Ekim @Sevm57 4 Ekim @ayzelll 5 Ekim @merve_eymen 5 Ekim LeucotheaThemis 6 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @gulhatun41 7 Ekim @fatsek 8 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim @Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim @asunny @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @loveprayeat 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim M marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @nazende333 15 Ekim Merve3553 16 Ekim @BurcuYener 17 Ekim @freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim A Aden2023 18 Ekim @melek076 18 Ekim @keug03 19 Ekim iyilikperisi92 21 Ekim
Ayyy çok güzelll hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahZır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
Hoşgeldin canım bu ay uğur getirsinMerhaba benim de 2 Ekim ekler misin :)
Mantık konusu şöyle aslında benim açımdan. Ben olumlamanın doğaüstü bir gücü olduğuna inanmıyorum ama bir şeyin olacağına gerçekten inandığında onun düşündüğün şekilde olmasını sağlıyorsun. Kötü olacağına inanıyorsan farkında olmadan sonucu kötüye hazırlıyorsun gibi gibi… yani senin yumurtlama gününü öne ya da ileri atamayız çünkü onun için süreç başladı ama o yumurtanın bu ay dölleneceğine inanmak bizim elimizdeEvet evet yeterince inanırsak kesin olur bence
Aynen kuzum olumlamayı zaten inanarak yapmak gerekiyor ben hep o kısımda takılıyorum. İnanamıyorum bir türlü mantığın sesi asla devre dışı kalmıyor. Yoksa yürekten inandiğim şeylerde bu yöntem cidden hep ise yaradı. Ama kalbinde hiçbir şüphe tohumu olmaması gerekiyor onu da her zaman yapamıyorum
Bakalım artık zaten öncesi sonrası komple değerlendireceğiz dediğin gibi koca kafalar yaşıyorsa ve olacağı da varsa olur heralde
Yaaa akşama kadar bakacak fırsatım olmadı Allah’ım ne güzel bir başlangıç olduZır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş