Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aha benim kafadan biri ufak bi düzeltme yapabilir miyim hamile kalmak benim için çok kolay olması gerekiyor olumsuzluk olan hiç bir kelimeyi kullanmamalıyız “zor “ gibi.. o zaman beyin zor kısmını algılıyormuş
Sen eminim biliyorsundur ama okuyan diğer arkadaşlar için söylemek istedim
Evet öylede oldu oldu oldu

Kızlar tüm testleri yaptırdık dan sonra doktor da bende tatile gidince ara vermiştik bi ay
O boş ay da da yanı gecen ay da mfk denedim ve olmadı yarın randevu aldım bakalım doktor ne diyecek, adetlıyken gidiyorum muayeneye

Sorun değil inşallah var mı sende belirti canım
Belirti sayılır mı bilmiyorum olanları yazıyım dün çok fazla gaz oldu resmen patlıcak gibi şiştim göğüslerim hafif hassas ama o iğneden kaynaklı bence arada kasıklarım batıyo ve sarı akıntı oldu onun dışında akıntı olmuyo bende bunlar sayılır mı

Bende adetliyken gitmiştim canm klomen vermişti başlamam için

Ayy yok yok ben de tam bilmiyorum olumlama vb konusunda frekans yükseltici müzikler ve şimdiki zamanda konuşmanın etkili olduğunu biliyordum ama evet düzeltiyorum. “Hamile kalmak ve sağlıklı bir bebek doğurmak benim için kolay

İyi geceler canlar bu ay hepimize Uğur getirsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimde ilk bebişim olucak hayırlısıyla olursa inşallah 1 sene vajinusmusla uğraştım çok şükür yendim rabbim o derdi de vermesin kimseye gerçekten çok zor. Bende ovülasyon testlerini yapıyorum ama henüz pik görmedim 35 gün de bi regl oluyorum bu hafta yumurtlama dönemim galiba ama ben adet bitiminden beri birer gün aralıklarla değerlendirmemi yapıyorum yine hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hadi bakalım burda olanlar bi konu açalım nereliyiz ??
Ben erzurumluyum kocaeline gelin geldim kocaelinde yaşıyorum

Bearhug 27 Ekim 2022 salı günü yumurtlayacak oldu oldu oldu
Varsayım yasasını da araştırayım. Salı günü yumurtluyorsun zaten Bearhug. Olumlama inanmak değil mi? O zaman senin yumurtlaman Salı günü. Gerçi koca kafaların içimizde 3 güne kadar hayatta kalabildiğini düşünürsek cumartesi aksiyonu da tutabilir bence

Günaydın kızlar benim bata 8 gün var testim böyle olsa çıkardı

Eklentiler

• 734F5E6B-E32D-4AB5-90E7-C2169C298968.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…