- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Benimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorumKızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde
Hehehehbenim bat ay başına denk geliyo ya heyecan yaptım nebileyim hehehhe
İns teyzesine suprız yapar benım kiErtesi gün doğum günüm
İnşallah canımAhhahaha hadi inşallah güzel şeyler görelimben beklemedeyşm batı bekliyorum zaman geçmiyor yaaa
HosgeldiinBenı de yazın kızlar
Bat 21 ekim
Ben 5 gün kullandım bi hafta sonrasına kadar kasık ağrım vardı yani en son geçen cuma ağrım vardıBende bu ay kullandım canım 2. Ayım klomende ilk ay günde 1 defa kullandım 2. Ayda günde 2 defaya çıkardı 2 gün önce bitti ilacım şuanlık bi belirti yok akıntı falan hiç bişey yok yani
Hoşgeldin canım
beklemedeyım ben :)Kızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde
Benı de yazın kızlar
Bat 21 ekim
Hoşgeldiniz kızlarbenide ekler misin 19 ekim
Bitti beklemedim canm son 9 gün sıfır belirtiKızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde
Değerlendirmelere devam sabirslizkla 3 ekimi bekliyorm hersyein hayırlsi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumKızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde
Bende hiç bi belirti yok valla akıntı var mı sendeBen 5 gün kullandım bi hafta sonrasına kadar kasık ağrım vardı yani en son geçen cuma ağrım vardı
İns kuzum ins kaşık ağrılı regl geçiriyorumHoşgeldiniz kızlarbu ay uğur getirsin
Sarı krem gibi var hep oluyor ama birde fitil kullanıyorum ondandırBende hiç bi belirti yok valla akıntı var mı sende
Ooo neden ki ilk defa mı böyleİns kuzum ins kaşık ağrılı regl geçiriyorum