Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde
Benimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorum daha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum

Ahhahaha hadi inşallah güzel şeyler görelim ben beklemedeyşm batı bekliyorum zaman geçmiyor yaaa
İnşallah canım
Evet ya en zor kısım o zaten regl sonrası değerlendirme yumurtlama derken bir şekilde gelip geçiyor ama beklemeye geçme kısmı işkence

Benimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorum daha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum kahvelihatunn

Bende bu ay kullandım canım 2. Ayım klomende ilk ay günde 1 defa kullandım 2. Ayda günde 2 defaya çıkardı 2 gün önce bitti ilacım şuanlık bi belirti yok akıntı falan hiç bişey yok yani
Ben 5 gün kullandım bi hafta sonrasına kadar kasık ağrım vardı yani en son geçen cuma ağrım vardı

Kızlar şu an adet döneminde olanlar, bu ay için var mı hazırlıklarınız neler yapacaksınız birbirimize tavsiye de verelim.
Benim adetimin 3. Günü bugün.
Dün ilk kez bal- tarçın -çörekotu kürüne başladım 10 gün boyunca yapacağım.Ovulasyon testleri stokladım bi de :) başka var mı tavsiyeleri hazırlıkları olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…