Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti sayılır mı bilmiyorum olanları yazıyım dün çok fazla gaz oldu resmen patlıcak gibi şiştim göğüslerim hafif hassas ama o iğneden kaynaklı bence arada kasıklarım batıyo ve sarı akıntı oldu onun dışında akıntı olmuyo bende bunlar sayılır mı🫢
Tabi ki sayılır özellikle sarı akıntıyı hep duyuyorum canım kasık batması
Ayyy hadi inşallah canım 🙏🙏❤️❤️❤️

Kızlar yumurtlama döneminde göğüsleri şişen oluyor mu ben galiba yumurtlama aşamasındayım :) ara ara migren vuruyor. Ama eşim son ilişkide geri çekildi, reflex olarak mı yoksa kasten mi yaptı bilmem ama sinirlerim bozuldu , işin kötüsü ben de soğuyacam diye korkuyorum çocuk işinden :KK43:

Kızlar bişey sorucam bugün sabah lavobaya gittim peçeteye silince benden toplu iğne büyüklüğünde kan geldi adetim biteli 8 gün oldu sizce neden gelmiştir bu

Kızlar yumurtlama döneminde göğüsleri şişen oluyor mu ben galiba yumurtlama aşamasındayım :) ara ara migren vuruyor. Ama eşim son ilişkide geri çekildi, reflex olarak mı yoksa kasten mi yaptı bilmem ama sinirlerim bozuldu , işin kötüsü ben de soğuyacam diye korkuyorum çocuk işinden :KK43:
Bence sorsaydın neden öyle yaptığını🤔anca konuşarak anlayabilirsin nedenini hemen fikirden neden vazgeçesin ki. bende adete yakın göğüslerim ağrıyor canım.

Eklentiler

• 86F563A5-ACB3-45F5-AAB2-F9A02429554B.jpeg
    86F563A5-ACB3-45F5-AAB2-F9A02429554B.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 65
Zır zır titriyorum galiba erken döllenme olmuş
Ayyyyy heyecandan kalbim tekledi valla çift çizgi görünce kendimde görmüş gibi oluyorum 😍😍😍🙏 ayyy ne yapacaksın canım? Koyulaşmayı testle mi takip edeceksin yoksa hemen kan mı? 🙈🙈🙈 Yaaa grup daha Ekim gelmeden açılışı yaptı valla 😍😍😍

bebişim işyerimin gereksiz bir eğitimindeydim, kalabalıktık, dipdibe de oturunca kadınlar kulübü gebelik sayfalarını açamadım doğal olarak :) Ay bana adımla hitap edin ya ben Özlem 😂
😌 Ayy ismin çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi ne güzel.
😆😆 Ben de diyorum bu hatun nerelere gitti. Aramıza yeniden hoş geldin o zaman 😌😘😘😘

Bearhug 27 Ekim 2022 salı günü yumurtlayacak oldu oldu oldu🙏🏻🙏🏻

Varsayım yasasını da araştırayım. Salı günü yumurtluyorsun zaten Bearhug. Olumlama inanmak değil mi? O zaman senin yumurtlaman Salı günü. Gerçi koca kafaların içimizde 3 güne kadar hayatta kalabildiğini düşünürsek cumartesi aksiyonu da tutabilir bence

Evet evet yeterince inanırsak kesin olur bence 😇😇💙
Aynen kuzum olumlamayı zaten inanarak yapmak gerekiyor ben hep o kısımda takılıyorum. İnanamıyorum bir türlü mantığın sesi asla devre dışı kalmıyor. Yoksa yürekten inandiğim şeylerde bu yöntem cidden hep ise yaradı. Ama kalbinde hiçbir şüphe tohumu olmaması gerekiyor onu da her zaman yapamıyorum 😳😳😳
Bakalım artık zaten öncesi sonrası komple değerlendireceğiz dediğin gibi koca kafalar yaşıyorsa ve olacağı da varsa olur heralde 🤣🤣🤣

X