Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirmelere devam sabirslizkla 3 ekimi bekliyorm hersyein hayırlsi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😁😁yakında kafa yiycegz sanirim🤔🤔
Ben yedim bile sanırım :KK70: Ya kendime gülüyorum birde korundum 5 ay hemen hamile kalıcam gibi hissedip korkuyodum ama öyle birşey yokmuş

Benimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorum 😂 daha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum 😂😂😂😂
Bendeki olan belirtiler yok oldu sabah anlamadım gitti ya 🥴 ama sende demir tadı beni şuan pozitir olduğuna dair düşündürdü ilk gebeliğimde demir tadı geliyodu banada sonra evde olmadığı halde keçi peyniri kokmaya başlamıştı😂😂😂
😂😂 reglcılar saldırın hatuna ay az mı kaldı kuzu
Ben oldjm ya ekim ayına kaldık
Hahahha 😂😂😂 geç olsun güç olmasın canım yaa 😍
İns teyzesine suprız yapar benım ki😂😂😂😂
Ayyy inşallah 😍😍
İnşallah canım 🙏
Evet ya en zor kısım o zaten regl sonrası değerlendirme yumurtlama derken bir şekilde gelip geçiyor ama beklemeye geçme kısmı işkence 🤦
Evet ya çıldırcam zaman geçmiyo test aldım onlarda cumartesi gelir inşallah 😇😇
beklemedeyım ben :)
3ekım bat..
dıs gebelık sonrası ılk degerlendırme bakalım
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız 😍
Bitti beklemedim canm son 9 gün sıfır belirti 🙈🙈🙈
Batdaşım 😇 aynı gün test yapalım kız uğurlu gelsin ikimizde 😇
Değerlendirmelere devam sabirslizkla 3 ekimi bekliyorm hersyein hayırlsi yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😁😁yakında kafa yiycegz sanirim🤔🤔
Hahaha sorma bende aynı durumdayım 😂 çıldırayrum 🤣🤣🤣

Canlar aranızda klomen kullanan var mı? Bide bata 10 gün kalanlar belirtileriniz var mı?
Benim hiç bi belirtim yok 🤷🏻‍♀️
Sarı akıntı belirtiyse sadece sarı akıntı oldu 2 kere sadece başka olmadı dün de ara ara kasık batması yaşadım başka da olmadı ben de bu ay klomen kıllandım

Benimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorum 😂 daha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum 😂😂😂😂
O tadı bilirim bende yaşadım ve betam yükselmişti sonrası kimyasal oldu ama ay hadi inşallah vardır bence var gibi 🥰🥰🥰

Ben bu ay erken gebelik testi bile almadım nasıl ama? 😆😆😆 Günüm geçmeden test yapmama konusunda aşırı aşırı kararlıyım. Geçen ay tonlarca belirti yaşadım o yüzden dayanamadım test yaptım artık o belirtilerin hiçbiri beni kandıramayacak nasılsa o yüzden gerek yok almaya dedim ve cidden kendimi tutup almadım.
Artık günüm gelip de testte çift çizgiyi hatta kan testinde yüksek betayı görmeden kimse beni hamile olduğuma inandıramaz 😆😆
Ayyy nasıl bir hayal kırıklığı yaşadıysam testlere belirtilere küstüm resmen kfkfkkkdmdk
Bakalım bu kararlılığım ne kadar sürecek?😌😌😌😌
Ayy yok ben de bu ay almadım geçen aydan yaptığım stokları bitiririm en fazla😂😂 dereyi görmeden paçaları sıvamayayım gerçi ama bu ay da fazla test yapıp kafayı bozmak istemiyorum.🤨🤨🤨
Ammaann be canımız isterse yapayız, şimdiden kasmaya gerek yok daha vaktimiz çok🥳🥳🥳

Olumlama yapıyorum ben artık. “Ekim ayında bu listenin çoğu hamile. 🙏🏻Bu ay hamileyimx40”🤪🤪 şu anda ve buradayım istediğim hayatı yaşıyorum hamile kalmak benim için zor değil, eşim ve ben sağlıklıyız, sağlıklı bir bebek sahibi oluruz. Oldu, oldu, oldu🙏🏻🙏🏻

Bak ben 1 saattir evimde kedi çişi kokusu alıyorum nasıl yoğun burnuma geliyo anlatamam ama evimde kedi beslemiyorum inşallah belirtidir

Ayy yok ben de bu ay almadım geçen aydan yaptığım stokları bitiririm en fazla😂😂 dereyi görmeden paçaları sıvamayayım gerçi ama bu ay da fazla test yapıp kafayı bozmak istemiyorum.🤨🤨🤨
Ammaann be canımız isterse yapayız, şimdiden kasmaya gerek yok daha vaktimiz çok🥳🥳🥳

Olumlama yapıyorum ben artık. “Ekim ayında bu listenin çoğu hamile. 🙏🏻Bu ay hamileyimx40”🤪🤪 şu anda ve buradayım istediğim hayatı yaşıyorum hamile kalmak benim için zor değil, eşim ve ben sağlıklıyız, sağlıklı bir bebek sahibi oluruz. Oldu, oldu, oldu🙏🏻🙏🏻

En mantıklı strateji test almamak 😆 böyle deyip nöbetçi eczane kapısında yatmam inş haha 🤣🤣🤣
Yaaa harika 😍 ben çok inanırım olumlama ve enerji seylerine, hatta ben de varsayım yasasına taktım bu ara, onu deniyorum ama tam hisler filan havaya giricem eşimin tahmini yumurtlama günlerimde evde olamayacağını öğrendim 🤦🤦 şehir dışına çıkacak iki günlüğüne pazar ve pazartesi yok. Bana sen de gel beraber gidelim diyor ama benim de pazartesi önemli bir toplantıya katılmam gerek asla izin alamam. Şimdi olumlamayı salı günü yumurtlama görmek için yapıyorum 🤣🤣🤣🤣

Görseldekilerin bir kaç tanesine benziyordu ama nişan doğuma yakın olurmuş. Ümitlenmek istemiyorum sonu hüsran oluyor sonra 😞
O da oluyo evet ama gebeliğin başlangıcındada oluyo bende olmuştu önceki gebeliğimde 😇 ama tabiki batı beklemek en garantisi

O da oluyo evet ama gebeliğin başlangıcındada oluyo bende olmuştu önceki gebeliğimde 😇 ama tabiki batı beklemek en garantisi
Kesinlikle bu sefer bat’ı beklicem en azından gereksiz stres yaşamıcam bi de böyle denemek istiyorum. Hamile değilsem zaten tüplerime bakılacak sonra aşılama o yüzden olsun istiyorum ama olmazsada hayırlısı diyeceğim 🥹

X