Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde 😍😍😍
Benimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorum 😂 daha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum 😂😂😂😂

Ahhahaha hadi inşallah güzel şeyler görelim 😂😂 ben beklemedeyşm batı bekliyorum 🥴 zaman geçmiyor yaaa
İnşallah canım 🙏
Evet ya en zor kısım o zaten regl sonrası değerlendirme yumurtlama derken bir şekilde gelip geçiyor ama beklemeye geçme kısmı işkence 🤦

Benimde aybaşında regl bel ağrısı kaşık ağrısı birde saçma bir şekilde yediklerimde sanki Demir tadı var en garibi bu Demir tadı ne alaka bilmiyorum 😂 daha 10 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum muhtemelen istediğim için bunları belirtiye yoruyorum 😂😂😂😂 kahvelihatunn kahvelihatunn

Bende bu ay kullandım canım 2. Ayım klomende ilk ay günde 1 defa kullandım 2. Ayda günde 2 defaya çıkardı 2 gün önce bitti ilacım şuanlık bi belirti yok akıntı falan hiç bişey yok yani
Ben 5 gün kullandım bi hafta sonrasına kadar kasık ağrım vardı yani en son geçen cuma ağrım vardı 🤷🏻‍♀️

Kızlar şu an adet döneminde olanlar, bu ay için var mı hazırlıklarınız neler yapacaksınız birbirimize tavsiye de verelim.
Benim adetimin 3. Günü bugün.
Dün ilk kez bal- tarçın -çörekotu kürüne başladım 10 gün boyunca yapacağım.Ovulasyon testleri stokladım bi de :) başka var mı tavsiyeleri hazırlıkları olan?

X