- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Vawww çok iyiymiş gerçektenBak canım ben 5 testi 60 liraya aldım normal testle aynı fiyat
Şimdi 4 tane 46 tl alıyorum hemenİndirim var şuan 6 tanesi 72 tl
internette predictor yani bildiğim en pahalı olanı bile 3lü ya da 4lü olarak eczanede satılanın nerdeyse yarı fiyatına denk geliyo ben netten aldım o yüzden. Aklında bulunsun@Mavi070707 valla erken gebelik testleri de çok pahalı içim acıyor onlarada
Evet çok iyiymiş ben internetten satıldığını bilmiyordum çok öncesinde almıştım 110 tl 1 tane fiyatıydı aldım zaten inşallah erkenden gelir bana dainternette predictor yani bildiğim en pahalı olanı bile 3lü ya da 4lü olarak eczanede satılanın nerdeyse yarı fiyatına denk geliyo ben netten aldım o yüzden. Aklında bulunsun
merkezi bi yerdeysen hemen gelir canım. Ben geçen ay Bata 10 günden fazla varken aldım geç gelir belki vs diye 2 gün sonra elimdeydiEvet çok iyiymiş ben internetten satıldığını bilmiyordum çok öncesinde almıştım 110 tl 1 tane fiyatıydı aldım zaten inşallah erkenden gelir bana da
Dr da öyle demiş kafasında herşey yoksa herşey kan değerleri falan çok iyi . Bekliyorum bakalım bi aklımdan çıksaAslında o kadar çok önemli ki psikoloji. Biz çok kafamıza takıyoruz. Biraz rahat olsak kendiliğinden olacak aslında. Gelesi vardır öyle düşünme olacak inşallah
İnşallah canımOlmazki canım daha belirti çok erken daha yoldadırinsallah
Hadi inşallahmerkezi bi yerdeysen hemen gelir canım. Ben geçen ay Bata 10 günden fazla varken aldım geç gelir belki vs diye 2 gün sonra elimdeydi
Ben bu ay erken gebelik testi bile almadım nasıl ama?internette predictor yani bildiğim en pahalı olanı bile 3lü ya da 4lü olarak eczanede satılanın nerdeyse yarı fiyatına denk geliyo ben netten aldım o yüzden. Aklında bulunsun
Bende bu ay kullandım canım 2. Ayım klomende ilk ay günde 1 defa kullandım 2. Ayda günde 2 defaya çıkardı 2 gün önce bitti ilacım şuanlık bi belirti yok akıntı falan hiç bişey yok yaniCanlar aranızda klomen kullanan var mı? Bide bata 10 gün kalanlar belirtileriniz var mı?
Benim hiç bi belirtim yok
Bismillah kız regl olduk geldik burayaKızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde
HehehehBismillah kız regl olduk geldik buraya
Ertesi gün doğum günümBenı de yazın kızlar
Bat 21 ekim
Regl yeni bitti daha canım ovulasyon testlerine başladım ben de daha yeni, yumurtlama dönemini bekliyoruz heyecanlanmak içinKızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde
Ahhahaha hadi inşallah güzel şeyler görelimRegl yeni bitti daha canım ovulasyon testlerine başladım ben de daha yeni, yumurtlama dönemini bekliyoruz heyecanlanmak içinpazar ya da pazartesi günü er meydanına çıkarız heralde ahahahhahah