Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim beyaz akıntım çok fazlalasti bu ay ve bel ağrım çok ama bilemiyorum yine de

Canım bence senin belirtilerin hamiş olduğunu söylüyor sarı sulu akıntı özellikle erken test yapmayı düşünüyor musun
Benimde akıntım fazlalaştı bide çok enterasan ama burnum o kadar kuru ki nefes alırken ağrıyor resmen ne alaka bilmiyorum ama bi batma hissediyorum rahmimde sürekli ama yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Valla bende o sallama devresine geçmek istiyorum yoksa kendimi dahada çok hasta edicem canım rabbim en yakın zamanda sanada bizede hepimize nasip etsin inşaAllah tontiş bi bebek
Aynen kuzum
Üzme kendini kocaman sarılıyorum sana
Sağol canım bende sana sarılıyorum kader ortağı olduk resmen

Sarı mı canım seninki de. İnşallah belirtilerin gebeliktendir canım göğüs ağrısı falan var mı

Hmm inşallah canım Aslında kafamızı takmasak daha çabuk gelecek bebekler ama benim hiç belirti yok galiba gelesi yok minnakımın
Aslında o kadar çok önemli ki psikoloji. Biz çok kafamıza takıyoruz. Biraz rahat olsak kendiliğinden olacak aslında. Gelesi vardır öyle düşünme olacak inşallah

Benide eklermisin 3 Ekim

Ateş takibim devam ediyor kızlar. bugün adetimin 10. günü.
Ovulasyon öncesini ekliyorum, sonra ovulasyon dönemi ve ovulasyon sonrasını da eklerim.
Bakalım yumurtlama olacak mı? Progesteronla da 3 ekim de teyit edicem.

Eklentiler

• bbt.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…