Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
internette predictor yani bildiğim en pahalı olanı bile 3lü ya da 4lü olarak eczanede satılanın nerdeyse yarı fiyatına denk geliyo ben netten aldım o yüzden. Aklında bulunsun
Evet çok iyiymiş ben internetten satıldığını bilmiyordum çok öncesinde almıştım 110 tl 1 tane fiyatıydı aldım zaten inşallah erkenden gelir bana da🤲😇

Evet çok iyiymiş ben internetten satıldığını bilmiyordum çok öncesinde almıştım 110 tl 1 tane fiyatıydı aldım zaten inşallah erkenden gelir bana da🤲😇
merkezi bi yerdeysen hemen gelir canım. Ben geçen ay Bata 10 günden fazla varken aldım geç gelir belki vs diye 2 gün sonra elimdeydi

Aslında o kadar çok önemli ki psikoloji. Biz çok kafamıza takıyoruz. Biraz rahat olsak kendiliğinden olacak aslında. Gelesi vardır öyle düşünme olacak inşallah 🥰
Dr da öyle demiş kafasında herşey yoksa herşey kan değerleri falan çok iyi . Bekliyorum bakalım bi aklımdan çıksa 🙄🙄

Merhaba arkadaşlar, bu gün adetimin 7. Günü bu sefer adetim değişik oldu az az oldu normalde kanamam adetimin 3. Günü yada en fazla 5. Günü kesilir bu sefer adetimin 5. Günü kanamam kesildi ama bu gün sabah şiddetli bel ağrısı ve hafif karın ağrısı yaşadım ağrı kesici iğne vuruldum ve şimdi kanamam oldu neden acaba ? 🤔

internette predictor yani bildiğim en pahalı olanı bile 3lü ya da 4lü olarak eczanede satılanın nerdeyse yarı fiyatına denk geliyo ben netten aldım o yüzden. Aklında bulunsun
Ben bu ay erken gebelik testi bile almadım nasıl ama? 😆😆😆 Günüm geçmeden test yapmama konusunda aşırı aşırı kararlıyım. Geçen ay tonlarca belirti yaşadım o yüzden dayanamadım test yaptım artık o belirtilerin hiçbiri beni kandıramayacak nasılsa o yüzden gerek yok almaya dedim ve cidden kendimi tutup almadım.
Artık günüm gelip de testte çift çizgiyi hatta kan testinde yüksek betayı görmeden kimse beni hamile olduğuma inandıramaz 😆😆
Ayyy nasıl bir hayal kırıklığı yaşadıysam testlere belirtilere küstüm resmen kfkfkkkdmdk
Bakalım bu kararlılığım ne kadar sürecek?😌😌😌😌

Canlar aranızda klomen kullanan var mı? Bide bata 10 gün kalanlar belirtileriniz var mı?
Benim hiç bi belirtim yok 🤷🏻‍♀️
Bende bu ay kullandım canım 2. Ayım klomende ilk ay günde 1 defa kullandım 2. Ayda günde 2 defaya çıkardı 2 gün önce bitti ilacım şuanlık bi belirti yok akıntı falan hiç bişey yok yani

Kızlar ne durumdasınız değerlendirmeler bittimi belirtiler başladımı kimler ne alemde 😍😍😍
Regl yeni bitti daha canım ovulasyon testlerine başladım ben de daha yeni, yumurtlama dönemini bekliyoruz heyecanlanmak için 😆😆😆 pazar ya da pazartesi günü er meydanına çıkarız heralde ahahahhahah🤣🤣🤣

Regl yeni bitti daha canım ovulasyon testlerine başladım ben de daha yeni, yumurtlama dönemini bekliyoruz heyecanlanmak için 😆😆😆 pazar ya da pazartesi günü er meydanına çıkarız heralde ahahahhahah🤣🤣🤣
Ahhahaha hadi inşallah güzel şeyler görelim 😂😂 ben beklemedeyşm batı bekliyorum 🥴 zaman geçmiyor yaaa

X