Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay İnşaAllah 🤲 kizzz valla bı acayip hallerde yım 🤣🤣🤣🤣ne bilem bı tuhaf o sarı akıntı devam ediyo ama ıslak gene hani bu ay sadece 4 kez şey oldu maça çıktık 🤣🤣🤣🤣ne bilem tuttu mu ki aceba hani kokuda yok sarı sulu akıntı geliyore🤪umutlanmakta istemiyorum amaaaa ya tuttuysaaa,hayırlısı ya ara ara sancı var ama okadarcik başkada belirti vs yohhhhhhk
Benim beyaz akıntım çok fazlalasti bu ay ve bel ağrım çok ama bilemiyorum yine de

Canım bence senin belirtilerin hamiş olduğunu söylüyor 🙏😍 sarı sulu akıntı özellikle 🤗 erken test yapmayı düşünüyor musun
Benimde akıntım fazlalaştı bide çok enterasan ama burnum o kadar kuru ki nefes alırken ağrıyor resmen ne alaka bilmiyorum ama bi batma hissediyorum rahmimde sürekli ama yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 😢

@Papatyamveben-Mavi K kubrahanm kızlar ben dokuz senelik evliyim benim yaşadığım mahalle baskısını düşünün artık 😄😄 bir yerden sonra sallamamayı öğreniyor insan. Çocuğumuz daha önceden olup da hiç hazır değilmişim demektense ya da hayırsız evlat olmasındansa varsın bekleyelim geç olsun ama temiz olsun benim duam hep odur.
🙏😇💙
Valla bende o sallama devresine geçmek istiyorum yoksa kendimi dahada çok hasta edicem canım rabbim en yakın zamanda sanada bizede hepimize nasip etsin inşaAllah tontiş bi bebek
Aynen kuzum💓
Üzme kendini kocaman sarılıyorum sana
Sağol canım bende sana sarılıyorum kader ortağı olduk resmen 😊

Benimde akıntım fazlalaştı bide çok enterasan ama burnum o kadar kuru ki nefes alırken ağrıyor resmen ne alaka bilmiyorum ama bi batma hissediyorum rahmimde sürekli ama yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 😢
Sarı mı canım seninki de. İnşallah belirtilerin gebeliktendir canım 🙏 göğüs ağrısı falan var mı

Acaba normal hamilelik testien erken ne zaman sonuc vermeye baslar silikte olsa bende delirdim galiba
Acaba normal hamilelik testien erken ne zaman sonuc vermeye baslar silikte olsa bende delirdim galiba
Valla ben 10 gün önceden erken gebelik testi yapmaya başlıyorum ama sen bana bakma ben normal değilim normal insanlar 3-4 gün kala yapıyorlar 😂😂😂

Hmm inşallah canım 🙏❤️ Aslında kafamızı takmasak daha çabuk gelecek bebekler ama 🙄 benim hiç belirti yok galiba gelesi yok minnakımın😒😍
Aslında o kadar çok önemli ki psikoloji. Biz çok kafamıza takıyoruz. Biraz rahat olsak kendiliğinden olacak aslında. Gelesi vardır öyle düşünme olacak inşallah 🥰

BatDurum
🍀 M mucizeOldu 1 Ekim
🍀 @Nur s1 Ekim
🍀 @kahvelihatunn1 Ekim
🍀 @izmirlibjkkartal1 Ekim
🍀 @Elif_edanur_61_612 Ekim
🍀 D dunya162 3 Ekim
🍀 Mervenur277 Mervenur277 3 Ekim
🍀 @sessizlikkk3 Ekim
🍀 @lckystr3 Ekim
🍀 @Papatyamveben-Mavi3 Ekim
🍀 Mavi070707 Mavi070707 3 Ekim
🍀 @Sevm574 Ekim
🍀 @ayzelll5 Ekim
🍀 M merve_eymen 5 Ekim
🍀 @LeucotheaThemis6 Ekim
🍀 @Lavinya587 Ekim
🍀 @gulhatun417 Ekim
🍀 @fatsek8 Ekim
🍀 @pozitifbiri9 Ekim
🍀 @Bearhug10 Ekim
🍀 @Tugbacnr10 Ekim
🍀 @hzl0010 Ekim
🍀 @asunny🌟
🍀 @Minicikfzt11 Ekim
🍀 @Kaktushane11 Ekim
🍀 C cudo 11 Ekim
🍀 @cerenay00012 Ekim
🍀 K kubrahanm 12 Ekim
🍀 @marythebaby14 Ekim
🍀 @fnd_50🌟
🍀 @Wanda Maximoff14 Ekim
🍀 @Feyzacim15 Ekim
🍀 @SakuraSP15 Ekim
🍀 @Devakus15 Ekim
🍀 @nazende33315 Ekim
🍀 @Merve355316 Ekim
🍀 @BurcuYener17 Ekim
🍀 @freejourney17 Ekim
🍀 @Nutz18 Ekim
🍀Bat
Benide eklermisin 3 Ekim 🙄

Ateş takibim devam ediyor kızlar. bugün adetimin 10. günü.
Ovulasyon öncesini ekliyorum, sonra ovulasyon dönemi ve ovulasyon sonrasını da eklerim.
Bakalım yumurtlama olacak mı? Progesteronla da 3 ekim de teyit edicem.

Eklentiler

• bbt.jpg
    bbt.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
X