- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Ayy hadi bakalımmmAyyy bugün başlıyorum kuzumm
Tahminimce pozitifi pazar ya da pazartesi falan görürüm. Önümüzdeki hafta Ekim ayının çalışmaları tamamlanır yani sonrasında yine kafamıza göre takılır bat günü bekleriz artık
Sen nasıl yapacaksın? Ovu donemine kadar mı gün aşırı gideceksin yoksa bata kadar durmak yok yola devam mı?
İnşaAllah canım tabiki öyle rabbimden başka sığınacağımız bi liman yok geçiktiriyorsa güzelleştiriyodur bizden istediği sabır onu başarıcaz inşaAllahhaklısın ınsanlar cok bencıl banada soran cok oluyor ,
benden on yas kucukler anne oldu, cocukluklarını bıldıgım kısılerın ıkıncı bebeklerı oldu..
bende cok uzuldum zaman zaamn agladım, sabırsızlandım ..
bakma boyle konusuyorum ama bu da sanırım uzun zaman olmasından kaynaklı, çünkü elımden gelenı yaptım nasıp olmayınca olmuyor.. Rabbıme bıraktım en ıyısını o bılır.
ınsallah hepımıze saglıkla gelsın yavrularımız. uzme kendını canım
Valla bende şu an senin durumundayımKızlar bişe sorcam adete 13 gün mu ne var benim yumurtlama dan sonra sivilce bastı yüzümü sizce bu bı işaret mi çünkü hiç bu kadar erken olmaz
Ayy hadi bakalımmm
Ovü geldi sayılır zaten de 1 hafta daha kesin gün aşırı devam ederim sonrasına bakcaz. Düne kadar bata kadar gün aşırı diyodum da yoruldum galibabana belli olmaz
Aynen kuzumİnşaAllah canım tabiki öyle rabbimden başka sığınacağımız bi liman yok geçiktiriyorsa güzelleştiriyodur bizden istediği sabır onu başarıcaz inşaAllah
Öyle kuzum gerçekten.Papatyamveben-Mavi K kubrahanm kızlar ben dokuz senelik evliyim benim yaşadığım mahalle baskısını düşünün artık bir yerden sonra sallamamayı öğreniyor insan. Çocuğumuz daha önceden olup da hiç hazır değilmişim demektense ya da hayırsız evlat olmasındansa varsın bekleyelim geç olsun ama temiz olsun benim duam hep odur.
Acaba normal hamilelik testien erken ne zaman sonuc vermeye baslar silikte olsa bende delirdim galibaTest yapmak için gün saymaya başladım sanırım delirdim en sonunda 10 gün kala başlarım muhtemelen yine
Kuzum benim bat tarihini 7 ekime çekebilirmisinRabbim hayalini gerçeğe dönüştürsün canım
Olur canımKuzum benim bat tarihini 7 ekime çekebilirmisin
Hoşgeldin canımHerkese merhba kızlar acaba benide ekleyebilir misin bat 5 Ekim inşallah güzel haberler alrız bu ay kızlar
Amin inşallah hepimizin attığı gol olsunOoo haydi bakalım attığınız gol olsun kuzumşurada yeni batlara ne kaldı
Ay İnşaAllahValla bende şu an senin durumundayımeşim yuzune ne oldu senin diyor ağrılı bir de bir tanesi inşallah işaret dir
Anam ben bugün baktimda benim 11 gün kalmış bata 13 sanıyorum meğer öyle değilmiş dedim ya sivilcelenme var o da yumurtlama dan hemen sonra başladı ne bilem hafif akıntı sarı sulu kokusuz ve kasıklarda ara ara batma sancı vs başkada tık yokCanlar aranızda klomen kullanan var mı? Bide bata 10 gün kalanlar belirtileriniz var mı?
Benim hiç bi belirtim yok
Canım bence senin belirtilerin hamiş olduğunu söylüyorAnam ben bugün baktimda benim 11 gün kalmış bata 13 sanıyorum meğer öyle değilmiş dedim ya sivilcelenme var o da yumurtlama dan hemen sonra başladı ne bilem hafif akıntı sarı sulu kokusuz ve kasıklarda ara ara batma sancı vs başkada tık yok