-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah dua edin bize deYaptım yaptım pozitif çok şükür
Dualarım sizinle kizlarGözünüz aydın darısı başımıza inşallah dua edin bize de
Evet gonca hocam birtanedirÇok iyi bir hoca ben çok memnunum bugun kan verdim beta değerim çıktı şuan için pozitif çok şükür 2 gün sonrakbirdaha kan vericem siz transsfer oldunuz mu
İnşallah bizimde pozitif gelir bugün transfer hariç 6.günümDualarım sizinle kizlar
Sizi öyle iyi anlıyorum ki aynı duyguları bende yaşıyorum rabbim yardımcımız olsun güzel haberi almak nasip olsun emeklerimizin karşılığını alalım inşallahPtesi cnm bugün 11. Gün aslında çıkabilir ama ptesi yapacağım diye söz verdim kendime içim içimi yiyor. Eşim kalk gidelim acile baktiralim.madem.diyor bana kiyamadigindan ama cesaret edemiyorum hem gidemiyom diye sinir oluyorum hemde gideceğim diye sinir oluyorum. Bu arada çok üşüme var bende ateş 36 üstte çıkmıyor. Adet olacak gibi üşüyorum
Dua edeceğiz bol bol canım benim gerisi takdirBenimde 6. Gün. Üzülme moral bozmayalım zor ama ..
Kizlar bende plan belirtileri soyleyeyim size
1. Cokca uyku
2.istahim acildi
3.goguslerde regl oncesi gibi dokununca agri
4.kasiklarda ara ara batma ve sonra kaybolma
5. Bel agrisi
6. Test yapmadan son 2 gun gece mide bulanmasi
Hic belirtim olmadi diyordum kendime ama baya varmis. Size yardimci olur belki
Ben birebir regl skintisi yasadim diyebilirim. Ha oldum ha olacagim diyordum
Kizlar wp gelirimisinizÇok iyi bir hoca ben çok memnunum bugun kan verdim beta değerim çıktı şuan için pozitif çok şükür 2 gün sonrakbirdaha kan vericem siz transsfer oldunuz mu
AminnDua edeceğiz bol bol canım benim gerisi takdir
Yazılan ne ise onu göreceğiz üzülsekte üzülmesekte Allah hayırlı olanı nasip etsin gönlümüzü razı eylesin
Biz seninle aynı gün transfer olmuşuz. Benimde sabahtan beri vücudumda garip şeyler oluyo ama test negatif. Sen yaptın mı hiç?Evet gonca hocam birtanedirbende 19 ekimde transfer oldum pazartesi test günüm şuan sanki adet olacak gibi karnım bir garip
Gayet iyi bir değer neden artmasın kiBenimde 8.gundegerim 32.07 geldi. 5.gun dondurulmuş ben pek sevinemedim sizce artar mı ya da iyi mi gününe göre değer hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Bence değerin gayet iyi erken test verdin sonuçta iki gün sonra da güzel bir şekilde artar inşallah.Benimde 8.gundegerim 32.07 geldi. 5.gun dondurulmuş ben pek sevinemedim sizce artar mı ya da iyi mi gününe göre değer hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Genelde daha yüksek değerler gördüm okudum benimki düşük geldi. Bir de kimyasal olmuştum daha önce. O yüzden korku sardı beni sevinç yerine....Gayet iyi bir değer neden artmasın ki
İnşallah çok iyi artar pazartesiye 2 sene varBence değerin gayet iyi erken test verdin sonuçta iki gün sonra da güzel bir şekilde artar inşallah.
Bak ben daha bekliyorum günümü kan bile vermedim bir de o açıdan bak bu daha stresliİnşallah çok iyi artar pazartesiye 2 sene var
Yapalım tabi :)Aminnyarın sabah ilk çişle test yapalım mı beraber
Genelde daha yüksek değerler gördüm okudum benimki düşük geldi. Bir de kimyasal olmuştum daha önce. O yüzden korku sardı beni sevinç yerine....
Yapalım tabi :)
Bir şeyi merak ediyorum ilk idrar olması şart mıAminnyarın sabah ilk çişle test yapalım mı beraber
Hiç bilmiyorum bende. Öyle diyolar diye ilk idrarla yaptım bu sabah negatif. Dün yaptığım kim bilir kaçıncı idrardı pozitif çıktıBir şeyi merak ediyorum ilk idrar olması şart mı