Transfer sonrası belirtileriniz nelerdi

Bende de en ufak bir belirti bile yoktu ve bende cok uzulmustum inanin hic olmasi gerekmiyor o zaman doktorumda belirti olmasi sart degil takilma demisti ama icime soz gecirememistim , gercekten olmasi gerekmiyormus bizzat ben yasadim o yuzden bunu stres yapmayin kendinize… guzel haberler alirsiniz umarim
Bilmiyorum zaman azaldıkça çok korkuyorum. İki aşılama daki negatifler bile beni çok üzmüştü. Ki tüp bebek daha zor ve meşakkatli. Bilmiyorum kötüyü düşünmek istemiyorum ama gözlerim kendiliğinden dopdolu oluyor

Tup bebek ilaçlarını kullandığımız sürece adet göremiyoruz dimi hanimlar. Dondurulmuş 5.gun transferinin 8.gunundeyim tamda adet günüm peçeteye minik minik 3 5 tane kahve leke geldi ama nokta nokt. Adet mi olucam yerleşmemidir acaba içim cekildi görünce içim bi tuhaf oldu çok kötü hissediyorum kan gününe kadar da test yapmayacaktim test gününden önce adet olunur mu ilaçlara devam ederken.😔

Bilmiyorum zaman azaldıkça çok korkuyorum. İki aşılama daki negatifler bile beni çok üzmüştü. Ki tüp bebek daha zor ve meşakkatli. Bilmiyorum kötüyü düşünmek istemiyorum ama gözlerim kendiliğinden dopdolu oluyor
Aynen maddi manevi cok mesekkatli bir yol ama olsun yolun sonu guzellik olur da hepsini unutursunuz umarim

Tup bebek ilaçlarını kullandığımız sürece adet göremiyoruz dimi hanimlar. Dondurulmuş 5.gun transferinin 8.gunundeyim tamda adet günüm peçeteye minik minik 3 5 tane kahve leke geldi ama nokta nokt. Adet mi olucam yerleşmemidir acaba içim cekildi görünce içim bi tuhaf oldu çok kötü hissediyorum kan gününe kadar da test yapmayacaktim test gününden önce adet olunur mu ilaçlara devam ederken.😔
Ilac aldiginiz surece adet olmazsiniz korkmayin

Hayırlı olsun umarım artar. 🙏☺️Benim transfer hariç 7. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı acaba çok mu erken kan versem mi bilemedim

Merhaba benim dün 8. Günümdü kan verdim ve negatifti. 5. Gün embriyosuydu, doktorum bizim için 9. Günden öncesi geçerli değil dedi bugün tekrar kan vermemi ve ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi. Çok inancım yok ama geç tutunmuş olması durumuna karşılık bunu istedi sanırım. Bende ve eşimde bir sorun yok. Dış gebelik sonucu 2 tüpüm alındığı için tüp bebek yapmaya başladık, doktorum %70 oranla hamile kalırsın demişti. Olmaması çok şaşırttı ve üzdü. Bu şekilde negatif görüp sonra pozitife dönen kimse var mı ?

Merhaba benim dün 8. Günümdü kan verdim ve negatifti. 5. Gün embriyosuydu, doktorum bizim için 9. Günden öncesi geçerli değil dedi bugün tekrar kan vermemi ve ilaçlara devam etmem gerektiğini söyledi. Çok inancım yok ama geç tutunmuş olması durumuna karşılık bunu istedi sanırım. Bende ve eşimde bir sorun yok. Dış gebelik sonucu 2 tüpüm alındığı için tüp bebek yapmaya başladık, doktorum %70 oranla hamile kalırsın demişti. Olmaması çok şaşırttı ve üzdü. Bu şekilde negatif görüp sonra pozitife dönen kimse var mı ?
Merhaba, senin gibi tüplerim alındığından dolayı tüp bebek yapıyoruz. Benim ilk tüp bebek denemem negatifti. Herşey çok iyiydi ama sonuç negatif sonuçlanmıştı. Olabilir belki vücudumuz o ilaçlara hormonlara karşı bebeğide kabul etmedi .
2. Sinde dondurulmuş olarak 2 embriyo yaptık ve ikiside tuttu 🥰 şans işi rabbim bilir zamanını 🙏🏼

Merhaba, senin gibi tüplerim alındığından dolayı tüp bebek yapıyoruz. Benim ilk tüp bebek denemem negatifti. Herşey çok iyiydi ama sonuç negatif sonuçlanmıştı. Olabilir belki vücudumuz o ilaçlara hormonlara karşı bebeğide kabul etmedi .
2. Sinde dondurulmuş olarak 2 embriyo yaptık ve ikiside tuttu 🥰 şans işi rabbim bilir zamanını 🙏🏼
İnşallah bu seferde tutmuş olur tabii hala umudum var Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ama olmazsa eğer bana umut oldunuz Allah razı olsun. 3 tane embriyo var dondurulmuş. İnşallah bu tutmuştur ama en azından tutmazsa da bu kadar uzun bir süreç olmayacak

İnşallah bu seferde tutmuş olur tabii hala umudum var Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Ama olmazsa eğer bana umut oldunuz Allah razı olsun. 3 tane embriyo var dondurulmuş. İnşallah bu tutmuştur ama en azından tutmazsa da bu kadar uzun bir süreç olmayacak
Evet güzel düşünün olumlu düşünün stresten uzak kalın bol bol da dua edin inşallah rabbim gönlünüze göre verir sağlıkla sıhhatle 🤲🏼🥰🙏🏼🌸

Bir önceki transferim tutmamıştı 6. Günde regl ağrısı yaşamıştım. Bu seferki transferimde 5. Günde regl ağrısı yaşadım ama çok kısa süreli, 6, 7, 8. Günlerde de devam etti. Diğer aydan farklı olarak regl ağrısı çok kısa sürüyordu, sancılar için saniye saydım 10 sn hiç geçmedi, birde 7. Günden sonra göğüslerimde şişlik ve batmalar oldu, ben sabrettim ve kan testiyle öğrendim çok şükür bu defa oldu:) çarşamba günü güzel sonucu aldım, Allah hepinizin tedavisini başarılı etsin, çok zorlu bir süreç yaşamayan bilmez. Bu arada ben transferin ertesi gün grip oldum, hapşırmaktan uyku uyuyamıyordum çok yoğun grip atlattım. İyi olmaya uğraşırken transferi unutuyordum aklımdan gidiyordu gün içinde hatta hapşırdım diye olmaz diyordum, diğer ay tranferim sonrası işe gitmedim evde yattım dinlendim bu defa rahat geçirdim. Sanırım takmamak gerekiyor çok zor biliyorum ama, benim sürecimden böyle geçti, inş sağlıkla ilerler..

X