-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Olur insallah uzme sakin kendiniEvet cnm ilk denememm geç evlendim cnm o yüzden geç başladık 40 yaşındayım o yüzden endişeliyim birwz cnm
Yok cnm 2 taneydi zaten ikisini de transfer olmuştum yaştan dolayı. Sil baştan başlayacağımOlur insallah uzme sakin kendinivarmi dondurulmus embriyon onlari denersin
Hayırlısı olsun sıkma canini umudunu kaybetmeBugün negatif olduğunu ogrendim cnm transfer imin 13. Günü 0 çıktı deger
Canım numara i yazarmisinNasil gelecegiz :))
Benim de doktorum gonca hocaBenimde Gonca hoca
Aaa siz kaçıncı gününüzdesinizBenim de doktorum gonca hoca
Umudunuzu kaybetmeyin en kısa sürede toparlanıp devam edin inşallah sonunda olacakYok cnm 2 taneydi zaten ikisini de transfer olmuştum yaştan dolayı. Sil baştan başlayacağım
Bugün negatif olduğunu ogrendim cnm transfer imin 13. Günü 0 çıktı deger
11. Gün dün 179 çıktı 2 kat artmış yarın bi daha kan vereceğimCanım bugün 9. Gün kan verdim 83 çıktı
Ben dün transfer oldum.Aaa siz kaçıncı gününüzdesiniz
Canım bende sinir krizi geçirdim kabız oldum diye günlerce ağladım meğerse pozitifmiş ama düzgün değil değerlerim lütfen morelini yüksek tutmerhaba kızlar bende bu ay 21 ekimde transfer oldum beklemedeyim yorumlarınızı okuyorum belirtiler neler diye
Ben çok duygusallaştım 2 gündür böyle herşeye ağlıyorum ve kasık ağrılarımda sıklaştı diyebilirim
Bazen adet olacakmış gibi geliyor çok korkuyorum
Bu ikinci denemem iki embriyo transfer edildi
İnşallah hepimiz güzel sonuç alırız
Hayırlısı olsun cnm 3. Gün embriyosumuydu11. Gün dün 179 çıktı 2 kat artmış yarın bi daha kan vereceğim
Yok 5. Gün 5aa embriyosuHayırlısı olsun cnm 3. Gün embriyosumuydu
Geç tutunma olmuş belli ki cnm inşallah annesine sıkı sıkı tutunurYok 5. Gün 5aa embriyosu
Selamlar bugün 13. Gün 486 çıktıGeç tutunma olmuş belli ki cnm inşallah annesine sıkı sıkı tutunur
Ohh maşallah cnm benimSelamlar bugün 13. Gün 486 çıktı
Yani transferden sonra
9. Gün 83
11. Gün 179
13. Gün 486 bu şekilde arttı