Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Genelde daha yüksek değerler gördüm okudum benimki düşük geldi. Bir de kimyasal olmuştum daha önce. O yüzden korku sardı beni sevinç yerine....
Değerler kişiden kişiye değişiklik gosterirmis da ktorum öyle söyledi kiminin değeri 300 çıkar kimi in 50 çıkar önemli olan sonuçların 2 kat artarak devam etmesi

Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah ben bugün tekrar vereceğim doktorum yükselişe bakacağım dedi🙏🏻Hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Merhaba, buraya ilk defa bir yorum gireceğim. Belki benim gibi kaygılı bekleyenlere bir faydam olur. 17 ekimde dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim gerçekleşti. Estrofem ve prolutex iğne kullandım ilaç olarak. Hiç bir belirtim olmadı. Son 2 3 günde adet benzeri hissiyat oldu sadece. Ne kasık ne bel ağrısı yaşadım. Bir kaç kere kasıklarımda batma gibi bir his oldu ama çok hafif anlıktı. Gerçekten ama gerçekten belirti aramayın. Bu benim 3. denemem 2 başarısız denememde de benzer şeyler olmuştu. Muhtemelen sadece ilaç yan etkisi hissediyoruz ve kullandığımız ilaçlar da farklı olunca etkileri farklı oluyor. Tabi bünyesel farklılıklar da var. Bugün evdeki testte silik gördüm, kan testim de pozitif geldi çok şükür. Allah isteyen herkesi sağlıkla bebeğine kavuştursun. Stres yapmamak mümkün değil ama kendinize eziyet etmemeye çalışın, sevgiler..

Kizlar merhaba ayin 23. De dondurulmus embriyo transferi oldum. Dün akşam anlık bi mide bulantısı yaşadım sizce tutma belirtisi olabilir mi

X