- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Yok ben test yapmadımBiz seninle aynı gün transfer olmuşuz. Benimde sabahtan beri vücudumda garip şeyler oluyo ama test negatif. Sen yaptın mı hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben test yapmadımBiz seninle aynı gün transfer olmuşuz. Benimde sabahtan beri vücudumda garip şeyler oluyo ama test negatif. Sen yaptın mı hiç?
He ya kim kime ne yazıyor kaçırıyorum hepKızlar wp grubuna gelecek yok mu yahu
Değerler kişiden kişiye değişiklik gosterirmis da ktorum öyle söyledi kiminin değeri 300 çıkar kimi in 50 çıkar önemli olan sonuçların 2 kat artarak devam etmesiGenelde daha yüksek değerler gördüm okudum benimki düşük geldi. Bir de kimyasal olmuştum daha önce. O yüzden korku sardı beni sevinç yerine....
Özelden yazdım size bakar mısınızKizlar wp gelirimisiniz
Oluşturuyorum grubu gördüm şimdiÖzelden yazdım size bakar mısınız
ver kötüyü değil iyiyi çağır canım. Bak ne güzel pozitifi görmüşsün devamıda gelir inşallahGenelde daha yüksek değerler gördüm okudum benimki düşük geldi. Bir de kimyasal olmuştum daha önce. O yüzden korku sardı beni sevinç yerine....
Yarın sabah beraber yapalım mıYok ben test yapmadım
Nasil gelecegiz :))Kizlar wp gelirimisiniz
Gamzeye özelden numara yazcaksınız :)Nasil gelecegiz :))
Wp ne cnm WhatsApp miKizlar wp gelirimisiniz
EvetWp ne cnm WhatsApp mi
Bende 22 sinde oldum sanmıyorum camım ilaçlardandır bu kadar erken bulantı olmazKizlar merhaba ayin 23. De dondurulmus embriyo transferi oldum. Dün akşam anlık bi mide bulantısı yaşadım sizce tutma belirtisi olabilir mi
Evet canım grup kurduk burda mesajları takip edemiyoruz özelden telefon yazabilirsinWp ne cnm WhatsApp mi
( ilk denemen miydi . Insallah bir sonrskinde allahim saglikla nasip ederBugün negatif olduğunu ogrendim cnm transfer imin 13. Günü 0 çıktı deger
Evet cnm ilk denememm geç evlendim cnm o yüzden geç başladık 40 yaşındayım o yüzden endişeliyim birwz cnm( ilk denemen miydi . Insallah bir sonrskinde allahim saglikla nasip eder