Transfer sonrası belirtileriniz nelerdi

Maalesef 2.89 a düştü kimyasal bile olmayabilir. O derece düşük çıkmıştı 10. Gün 8 çıkmıştı. Embriyo kaliteleri 5aa idi iyiydi yani doktorda şaşırdı neden olmadı ben çok umutluydum her şey yolunda gitti demişti

Sonraki transferde Tutunması için ne yapabilirim acaba? Yaşım 40 ayrı bir ilaç falan kullandınız mı takviye başka bişey tecrübesini paylaşmak isteyen olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden

Maalesef 2.89 a düştü kimyasal bile olmayabilir. O derece düşük çıkmıştı 10. Gün 8 çıkmıştı. Embriyo kaliteleri 5aa idi iyiydi yani doktorda şaşırdı neden olmadı ben çok umutluydum her şey yolunda gitti demişti

Lütfen modunu düşürme bu 3. Denemem umudunu kaybetme neler var belki rabbim daha güzellerine hazırlıyordur seni

Geçen sene dış gebelik oldu tüpün biri alındı. Sonrasında diğer tüpünde çoğunun kapalı olduğu görüldü. Tekrar dış gebelik olmasın diye doktor o tüpü almamız gerekli dedi. Tüp alındı. Yumurta rezervim düşüktü yaştan dolayı. Tüpler olmayınca mecbur tüp bebek tedavisi oldum

Benim 3-4gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı.adet olacak gibi.. test falan yapmadım kan testi yaptırdım onda hamile olduğumu öğrendim.yaş 37.bence kan testi en mantıklısı diğer teste gerek yok,moral bozar.
Sizin adınıza çok sevindim, benim de dün transferim gerceklesti. Kasik agrisi cok cok hafif var ama o bir belirti degil galiba herkeste oluyor. İnşallah ben de sizin gibi pozitif sonucunu alirim. Benim yaşım 43 biraz endiseliyim

Bende pozitif oldum. Belli belirsiz bir ağrım transferin 8.günü oluştu. İlk günler hiç belirtim olmadı. Hatta adet günüm yaklastifi için adet belirtisi sandım. Herkes belirti aramayın diyor ama illa kendini dinliyorsun çok iyi anlıyorum. Ama gerçekten de dedikleri dogruymuş. Tek fark camasirimda sürekli bir akıntı görüyordum. Ama bu belirti midir progestandan dolayımiydi kesin konuşamam. Önceki transferimde lekelenme yaşamıştım ama negatif olmuştu. Yani çok göreceli kişiye göre de değişiyor demekki . Bu arada evde test yapmayın ben kan testinden sonra sırf zevkine erken gebelik testi aldım o kadar silik bir çizgi çıktı ki. Dedim iyiki erkenden evde test yapmamişim moralim bozulabilirmiş . Beta arttıkça çizgi koyulasti .

Bende pozitif oldum. Belli belirsiz bir ağrım transferin 8.günü oluştu. İlk günler hiç belirtim olmadı. Hatta adet günüm yaklastifi için adet belirtisi sandım. Herkes belirti aramayın diyor ama illa kendini dinliyorsun çok iyi anlıyorum. Ama gerçekten de dedikleri dogruymuş. Tek fark camasirimda sürekli bir akıntı görüyordum. Ama bu belirti midir progestandan dolayımiydi kesin konuşamam. Önceki transferimde lekelenme yaşamıştım ama negatif olmuştu. Yani çok göreceli kişiye göre de değişiyor demekki . Bu arada evde test yapmayın ben kan testinden sonra sırf zevkine erken gebelik testi aldım o kadar silik bir çizgi çıktı ki. Dedim iyiki erkenden evde test yapmamişim moralim bozulabilirmiş . Beta arttıkça çizgi koyulasti .
Merhaba kacıncı gününde silik cizgi cıktı benim bugün 6. Günüm sadece sol kasıgımda batma birde akıntı var sarı test yaptım negatif

Benim kuyruk sokumumdan baslayan yukari dogru giden sanki ikiye ayriliyomus gibi bi agri oluyo, bugun transferin 3.gunu. sizde durum nedir?
Pozitif oldu benm çok şükür. Doğru düzgün bir belirti de yaşamadım herşey çok muallakti . İlaçlarinda yaptığı seyler vardı. Transferin 7.8. günü hafif bel ağrım oldu

Selam kızlar. Bugün transferimin 3. günü transfer günü hariç . 5.gün tek embriyo transfer edildi.
Belirti yaşayan erken test yapan var mı ?
4 Kasım pazartesi 2 adet transfer yapıldı. Dün gece tansiyonum yükseldi. Gece uykudan uyanıp kustum. Bugün hala baş ağrım ve mide bulantım var. Estrofem coraspin duphaston ve vitamin kullanıyorum.bi de 3 günde 1 promester iğne. Ama şu tansiyonu nasıl halledicem bilmiyorum

4 Kasım pazartesi 2 adet transfer yapıldı. Dün gece tansiyonum yükseldi. Gece uykudan uyanıp kustum. Bugün hala baş ağrım ve mide bulantım var. Estrofem coraspin duphaston ve vitamin kullanıyorum.bi de 3 günde 1 promester iğne. Ama şu tansiyonu nasıl halledicem bilmiyorum
Bende 4 kasimda transfer oldum adet sancisi gibi sancim var. bugun 3. Gun normal mi bilmiyorum sizin var mi?

Sizin adınıza çok sevindim, benim de dün transferim gerceklesti. Kasik agrisi cok cok hafif var ama o bir belirti degil galiba herkeste oluyor. İnşallah ben de sizin gibi pozitif sonucunu alirim. Benim yaşım 43 biraz endiseliyim
Ben aldıysam siz de pozitif sonuç alırsınız.yalnız pozitif sonuç almak da yetmiyo,sonra da düşecek mi kalacak mı diye endişe ediyosunuz.iki tane embriyo transfer edildi 7.hafta da birinin kalbi durdu.diğeriyle 4.aya kadar geldim hala bile endişeliyim.öyle de bir durum...allah yardımcımız olsun

X