Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Aminn cok tesekkur ederim. Doktor 2 katina cikmasini bekliyoruz cikmazsa 3 gun sonra bir daha test vereceksin dedi. Tam 2 katina cikmis cok sukur. 2 hafta sonra kese ve kalp atisi icin randevu verdiler hepimiz ayni sevinci yasariz insallah
Çoook şükürr canım benim Ayy bende bugün test verdim beta 79 çıktı doktor çok iyi 2 gün sonra birdaha kan ver dedi ve bana da 8 Kasım'da kese için randevu verdi beta değerleri kişiden kişiye değişiklik gosterebilirmis bana düşük gelmişti doktorum herkeste aynı oran olmaz önemli olan 2 katı güzel artış olması dedi bakalım hakkimizda hayırlısı olsun

Sakin ol benimde 6.gunde çıkmamıştı 7.gunde erken gebelikte silik çıktı koşa koşa kan verdim beta 19 çıktı bugün tekrar beta yaptim 79 çıktı doktorumla paylaştık şuan için sonuç pozitif çok şükür stres yapma sende lütfen

evet evet banada benımkı fazla gıbı gelmıstı:) farkedıyor demekkı ama 2 katına cıkması onemlı olan
hayırlısı olsun canım benım

İnşallah cnm bugün nedense içimde bı burukluk var biran da oldu ve ümidim kayboldu. Hâlbuki sin 2 gündür çok iyiydim. Her belirtim.bitti hiç bir şey kalmadı sadece göğüs ağrım kaldi
Sakin ol herşey güzel olacak testin ne zaman ?

Kızlar erken gebelik testi yaptım iki tane
İlkinde silik çizgiyi gördüm gazımı alamadım ikinciyi de kullandım onda çizgi mizgi çıkmadı hayırlısı bakalım yüzde 50 yüzde 50

Sakin ol herşey güzel olacak testin ne zaman ?
Ptesi cnm bugün 11. Gün aslında çıkabilir ama ptesi yapacağım diye söz verdim kendime içim içimi yiyor. Eşim kalk gidelim acile baktiralim.madem.diyor bana kiyamadigindan ama cesaret edemiyorum hem gidemiyom diye sinir oluyorum hemde gideceğim diye sinir oluyorum. Bu arada çok üşüme var bende ateş 36 üstte çıkmıyor. Adet olacak gibi üşüyorum

Benim elim ayağım buz gibi hiç ısınmadı halada öyle herkese ateş basacak diye birşey yok lütfen için ferah tut mesela çoğu insanda lekelenme olmuş bende olmadı regl sancisi gibi olan var hiç ağrısı olmayan var lütfen kafana takma herkesin belirtisi farklı sen hep iyi düşün lütfen

Çok sevindim gamzee darısı bizim başımıza insan kendini berbat hissediyormuş

Merhaba hanımlar bende 21 ekimde transfer yaptırdım.. daha test için erken oldugundan beklemem lazım malum.. testleri pozitip cıkan arkadaşlar acaba belirti bişey hissedebildinizmi öncesinden.. kasık agrısı kasılma gibi falan

Çok sevindim gamzee darısı bizim başımıza insan kendini berbat hissediyormuş
Amin canım çok teşekkur ederim evet gerçekten öyle 10 gün sanki 10 yıl gibi geçti bana sürecim devam ediyor inşallah keseyide görürüm ve inşallah senin de sürecin hep mutlu haberlerle devam eder dualarım sizinle kizlaa bı grup mu kursak ya tecrübelerimizi paylaşırız Ekim ayı transferleri

Sağol cnm benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah rabbim Bizim yüzümüze de güler seviniriz. Ptesi yi iple çekiyorum ama gelir diye de korkuyorum

Aminnn hay ağzın bal yesin kız benimde dualarım seninle sizinle hepinizle grubu öyle iyi akıl ettin ki .. hem mesajların takibide daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…