- 18 Temmuz 2022
- 107
- 40
- 30
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Aminnnn insallahhhHadi hayırlısı inşallah haftaya bebisinizi de görürsünüz ben de durum aynı bugün keseyi gördük şükür haftaya bebiş için gideceğiz Rabbim hepimizin emeklerini boşa cikarmasin
Merhabalar %65 artmış ama ben sorun olacağını düşünmüyorum sağlıkla gelsin insallahSelam hanımlar öncelikle Allah herkesin bebeğinin sağlıkla tutunması için yardım etsinbenim de 12. Gün hcg 724 , 14. Gün 1131 çıktı. 2 kat yükselmediği için 16. Gün de tekrar kan vereceğim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Bende izmirde yaşıyorum 30 ekimde yeni transfer oldum doktorum çok iyi çok memnun insana çok güven veriyor alsancakta muayenesi ahmet güler ismi tavsiye ederimCnm ben İzmir de yaşıyorum orda çok zor olur sürecim İzmir'de doktor arayisindayim şimdi. Önerileri alıyorum arkadaşlardan
Hayırlısı olsun cnm güzel haberler ver inşallah bize de umut ol cnm. Bende bugün itibariyle irenbe Alper beye başladim 1 ay takviye kullanacağım sonra adetle birlikte yumurta toplama sürecine işlemine geçeceğiz kısmetseBende izmirde yaşıyorum 30 ekimde yeni transfer oldum doktorum çok iyi çok memnun insana çok güven veriyor alsancakta muayenesi ahmet güler ismi tavsiye ederim
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar selam transferimin 17. Günü
Keseyi gördü ultrasonla ama daha çok minnak olduğu için bebiş için haftaya gideceğim
Benim de
Transferim 9. Günü 83 beta
11. Gün 179
13. Gün 486 çıkmıştı bi daha beta vermedim
Sanada hayırlı olsun canım Alper beyi duydum iyi bir doktor özelikle irenbe çok başarılı embriyologları çok iyiHayırlısı olsun cnm güzel haberler ver inşallah bize de umut ol cnm. Bende bugün itibariyle irenbe Alper beye başladim 1 ay takviye kullanacağım sonra adetle birlikte yumurta toplama sürecine işlemine geçeceğiz kısmetse
Bende öyle duydum cnm ümit hanımla Alper bey arasında kalmıştım ümit hanımı çok yoğun dediler oyuzden Alper beyi tercih ettim cnmSanada hayırlı olsun canım Alper beyi duydum iyi bir doktor özelikle irenbe çok başarılı embriyologları çok iyi
Ay inşallahMerhabalar %65 artmış ama ben sorun olacağını düşünmüyorum sağlıkla gelsin insallah
İyi akşamlar hanımlartransfer olanlar hayırlı haberler alır inşallah
Pozitif görenler sağlıkla kucağına alır inşallah
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı göbekte morarma oluyor mu , çok yakıyor ya morartı oluyor bende
Ay inşallahdoktor normalde 48 saatte 2 kat artış bekliyoruz o yüzden tekrar pazar günü verelim örnek sonra da us bakarız dedi umarım artmaya
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar selam 2 gün önce hiç belirtim yok umutsuzum demiştim amaa dün 7 günümdü kan verdim 93 çıktı umutsuz olmayın ben ıkı gündür gribim öksürük hapşırık çok şiddetli zaten tutmadı belirtimde olmadı dedim sigara içtim hatta yani belirti aramayın olacağı varsa oluyomuş Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Selam ben hergün 3 iğne yaptırıyorumİyi akşamlar hanımlartransfer olanlar hayırlı haberler alır inşallah
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı göbekte morarma oluyor mu , çok yakıyor ya morartı oluyor bende
Transferden sonra herkese veriyorlar sanırım. Ben progestan dex'i de göbekten yaptığım için dün sordum, kan sulandiriciyi koldan ve bacaktan da vurabiliyormusuz. Karnımdan çok ağrımiyordu fakat morarma oluyodu. Bu arada az morarmasi için iğneyi yaptıktan hemen sonra pamukla yaptığınız yere bastırın. Ama ovalamadan bastırın. O zaman noktasal morariyor.İyi akşamlar hanımlartransfer olanlar hayırlı haberler alır inşallah
Evet bende göbekten yapıyorum ve noktasal morarma oluyor, morarmayı geçtim çok yakıyorTransferden sonra herkese veriyorlar sanırım. Ben progestan dex'i de göbekten yaptığım için dün sordum, kan sulandiriciyi koldan ve bacaktan da vurabiliyormusuz. Karnımdan çok ağrımiyordu fakat morarma oluyodu. Bu arada az morarmasi için iğneyi yaptıktan hemen sonra pamukla yaptığınız yere bastırın. Ama ovalamadan bastırın. O zaman noktasal morariyor.
Dun ilk kez kolumdan yaptım, çok agri yaptı korktum. Ama bi süre sonra geçti ve minik morarma oldu. Dönüşümlü olarak kollarımdan vurmayı planlıyorum şu an.
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımHayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin neler acaba ne zaman başladı benim 3.gün