Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Selam hanımlar öncelikle Allah herkesin bebeğinin sağlıkla tutunması için yardım etsin 🙏🏻 benim de 12. Gün hcg 724 , 14. Gün 1131 çıktı. 2 kat yükselmediği için 16. Gün de tekrar kan vereceğim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 💗

Selam hanımlar öncelikle Allah herkesin bebeğinin sağlıkla tutunması için yardım etsin 🙏🏻 benim de 12. Gün hcg 724 , 14. Gün 1131 çıktı. 2 kat yükselmediği için 16. Gün de tekrar kan vereceğim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 💗
Merhabalar %65 artmış ama ben sorun olacağını düşünmüyorum sağlıkla gelsin insallah 🧿

Merhaba herkese ben ilk mayıs ayında 3. Gün 2 adet taze transfer oldum 1 hafta sonra ha ile oldugumu ögrendim ikiz gebelikti kaşp atışlarını da duydum ama 8. Haftada kalpleri durdu ve kürtaj oldum çok zor süreçti şimdi 30 ekimde transfer oldum suan 2 gün oldu 6 gün dondurulmuş embriyo 2 adet transfer edildi sizde durumlar nedir belirtileriniz varmı?

Bende izmirde yaşıyorum 30 ekimde yeni transfer oldum doktorum çok iyi çok memnun insana çok güven veriyor alsancakta muayenesi ahmet güler ismi tavsiye ederim
Hayırlısı olsun cnm güzel haberler ver inşallah bize de umut ol cnm. Bende bugün itibariyle irenbe Alper beye başladim 1 ay takviye kullanacağım sonra adetle birlikte yumurta toplama sürecine işlemine geçeceğiz kısmetse

Hayırlısı olsun cnm güzel haberler ver inşallah bize de umut ol cnm. Bende bugün itibariyle irenbe Alper beye başladim 1 ay takviye kullanacağım sonra adetle birlikte yumurta toplama sürecine işlemine geçeceğiz kısmetse
Sanada hayırlı olsun canım Alper beyi duydum iyi bir doktor özelikle irenbe çok başarılı embriyologları çok iyi

Ben kullanmıyorum ama yazışmalarda kullanan arkadaşlar yaktığından ve acıttığından bahsetmişti.
İyi akşamlar hanımlar 💐 transfer olanlar hayırlı haberler alır inşallah 🤲
Pozitif görenler sağlıkla kucağına alır inşallah 🤲

Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı göbekte morarma oluyor mu , çok yakıyor ya morartı oluyor bende 🥺

Kızlar selam 2 gün önce hiç belirtim yok umutsuzum demiştim amaa dün 7 günümdü kan verdim 93 çıktı umutsuz olmayın ben ıkı gündür gribim öksürük hapşırık çok şiddetli zaten tutmadı belirtimde olmadı dedim sigara içtim hatta yani belirti aramayın olacağı varsa oluyomuş Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin

Kızlar selam 2 gün önce hiç belirtim yok umutsuzum demiştim amaa dün 7 günümdü kan verdim 93 çıktı umutsuz olmayın ben ıkı gündür gribim öksürük hapşırık çok şiddetli zaten tutmadı belirtimde olmadı dedim sigara içtim hatta yani belirti aramayın olacağı varsa oluyomuş Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 bizlere de dua edin 🤲 ❤️

Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı göbekte morarma oluyor mu , çok yakıyor ya morartı oluyor bende 🥺
Selam ben hergün 3 iğne yaptırıyorum
Oksapar göbek
Progrestan dex göbek
Progestan kalça göbek morardı benimde ve çok yağlı bi iğne olduğu için çok yakıyor

Transferden sonra herkese veriyorlar sanırım. Ben progestan dex'i de göbekten yaptığım için dün sordum, kan sulandiriciyi koldan ve bacaktan da vurabiliyormusuz. Karnımdan çok ağrımiyordu fakat morarma oluyodu. Bu arada az morarmasi için iğneyi yaptıktan hemen sonra pamukla yaptığınız yere bastırın. Ama ovalamadan bastırın. O zaman noktasal morariyor.
Dun ilk kez kolumdan yaptım, çok agri yaptı korktum. Ama bi süre sonra geçti ve minik morarma oldu. Dönüşümlü olarak kollarımdan vurmayı planlıyorum şu an.

Transferden sonra herkese veriyorlar sanırım. Ben progestan dex'i de göbekten yaptığım için dün sordum, kan sulandiriciyi koldan ve bacaktan da vurabiliyormusuz. Karnımdan çok ağrımiyordu fakat morarma oluyodu. Bu arada az morarmasi için iğneyi yaptıktan hemen sonra pamukla yaptığınız yere bastırın. Ama ovalamadan bastırın. O zaman noktasal morariyor.
Dun ilk kez kolumdan yaptım, çok agri yaptı korktum. Ama bi süre sonra geçti ve minik morarma oldu. Dönüşümlü olarak kollarımdan vurmayı planlıyorum şu an.
Evet bende göbekten yapıyorum ve noktasal morarma oluyor, morarmayı geçtim çok yakıyor 🥺 bi progestan kalçadan iğne yaptırıyorum onun ağrısı da ayrı 🥺
Allah emeklerimizi boşa vermesin inşallah 🤲 🤲

X