Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Bugün transfer günü ile beraber 9. Günüm kaset test yapmamak için savaşıyorum :)
Bende aynı senin gibi 3-4 günden savaşmaya başladım merağımla 4. Gün akşamı amaaann negatif çıksa bile daha zaman var diyerek yaptım ve silik çizgi çıkmıştı 8. Gün kanda da pozitifi gördüm çok şükür. Yapacaksanızda her iki sonuca da hazır olmalısınız negatif çıksa bile 12. Gününüz herşeyi değiştirebilir inşallah güzel haberler alırsınız

Bugün transfer günü ile beraber 9. Günüm kaset test yapmamak için savaşıyorum :)
Günaydın cnm benim bende senin gibi savaş veriyorum3. Gün embriyosu bugün 11. Gün kan da öğreneceğim diye totem yaptım ama dayanamıyorum bazen sonra vazgeçiyorum. Bütün belirtilerim geçti bugün tedirgin oldum

Ben dayanamadım bugün yine yaptım ve negatif çıktı 7. Gün. Erken mi bilmem ama moralim bozuldu. Annem zorladı biraz da yap diye. Keşke yapmasaydım

Ben dayanamadım bugün yine yaptım ve negatif çıktı 7. Gün. Erken mi bilmem ama moralim bozuldu. Annem zorladı biraz da yap diye. Keşke yapmasaydım
Neden yaptın ki cnm ya. Çok erken daha 7. Gün 5. Gün embriyosu için bile bazen erkn oluyor geç tutunma ya bagli. Üzülme erken daha. Ben negatif çıkar.diye korkuyorum artık cnm çünkü belli olmuştur benim

Neden yaptın ki cnm ya. Çok erken daha 7. Gün 5. Gün embriyosu için bile bazen erkn oluyor geç tutunma ya bagli. Üzülme erken daha. Ben negatif çıkar.diye korkuyorum artık cnm çünkü belli olmuştur benim
İnşallah çıkmaz ama bazı kaset testler sağlıklı sonuç vermiyor. Boşuna moraliniz bozulacak. Zor biliyorum ama dayanmaya çalışın

İnşallah çıkmaz ama bazı kaset testler sağlıklı sonuç vermiyor. Boşuna moraliniz bozulacak. Zor biliyorum ama dayanmaya çalışın
İnşallah cnm ptesyi bekliyorum kan testi için zaman geçmek bilmiyor geçer de negatif olur diye de korkuyorum biliyor musun değişik bir his

İnşallah cnm ptesyi bekliyorum kan testi için zaman geçmek bilmiyor geçer de negatif olur diye de korkuyorum biliyor musun değişik bir his
Çıkmaz inşallah çıkmaz. İnsan korkuyor ben de çok korkuyorum. Hadi kaset neyse diyorum ama kanda çıkmazsa çok üzülürüm o kadar emek. Yine de hayırlısı diyelim elden bir şey gelmiyor.

Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım varrrr Transfer günü hariç bugün 6. Günüm. Dün akşam rastgele erken gebelik testi yaptım silik çıktı. Aynı marka testle sabah ilk idrarla yaptım çizgi mizgi yok o kadar canım sıkıldı ki anlatamam testlerde mi sıkıntı var yoksa kimyasal mı oldu anlamadım. Ama akşam yaptığım testle sabah yaptığım test arasında 10-11 saat var belki de yok bile. Bi akıl verin ben napcam

Yaaa çok sevindim maşallah maşallah benimde test günüm yarın çok heyecanlıyım :

Aynı duygular içindeyiz bende sizin gibiyim ne zor bir durum Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin cuma saatinin hürmetine

Acaba kan testi mi verseniz

Aynı duygular içindeyiz bende sizin gibiyim ne zor bir durum Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin cuma saatinin hürmetine
İnşallah cnm bugün nedense içimde bı burukluk var biran da oldu ve ümidim kayboldu. Hâlbuki sin 2 gündür çok iyiydim. Her belirtim.bitti hiç bir şey kalmadı sadece göğüs ağrım kaldi

İnşallah cnm bugün nedense içimde bı burukluk var biran da oldu ve ümidim kayboldu. Hâlbuki sin 2 gündür çok iyiydim. Her belirtim.bitti hiç bir şey kalmadı sadece göğüs ağrım kaldi
Hiç moralinizi bozmayın benim de belirtilerim yok gibi belirtiye takılmayın hiç göğüs hassasiyetim falan yok benimde bu arada 3.gün embriyosu olduğu için 11.günde test vermeniz gerekmiyor muydu ? Neden pazartesi geçen transferim 3.gündü benimde 11.gün test vermiştim

Doktor ptesi ye. Verdi neden bilmiyorum cnm ki. Aslında versem olur du ama ne bilim eşim de doktor un vardır bı bildiği diyor. Bide yapsam bile negatif çıksa bile doktor demeden ilaçları birakamyiyorsun. Nasıl olsa kullanacaksın ilaçları diyo boşu boşuna sters etme diyor ama gel de bana sor bide değişik duygular içerisindeyim rüyalar görüyorum kafam allak bullak. Çok üşüyorum o korkutuyor beni. Ayakalrim hiç ısınmıyor dünden beri sıtma tuttu dunn akşam. Genelde sıcak basması olur diyorlar bende tam tersi üşüyorum çok ateşimi olcuyorum hep çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…