-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Hiç moralinizi bozmayın önemli olan artarak devam etmesi bence düşük bir değer de değil bu anların tadını çıkartın sağlıcakla devam etsin inşallahBiraz düşük gibi geldi değerim
Kac olmasi gerekiyormus peki hangi hastaneye gidiyorsunuz16. günüm beta 286 artış var ama çok yavaş ilerliyoriyice umudum kırıldı
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimHiç moralinizi bozmayın önemli olan artarak devam etmesi bence düşük bir değer de değil bu anların tadını çıkartın sağlıcakla devam etsin inşallah
Arkadaşlar benim de bugün transfer harici 5.günüm 5.gün embriyosu transfer oldum. Bu 2.denemem. aman aman bir belirtim yok idrar testi falan da hiç yapmadım ama beklemesi çok zor bazen ruhsal bunalıma giriyorum. Duygularım çok karışık tüp bebek sürecinin en zor kısmı sanırım transfer sonrası beklemekher aşaması ayrı zor ayrı emek istiyor ama transfer sonrası beklemek sanırım en zoru…
Henüz doktorla görüşemiyorum sadece kan takibi yapıyorum doktorum Ankarada, muayne için 1500 üzeri olması lazım diyor amaKac olmasi gerekiyormus peki hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ankarada kime gidiyorsunuzHenüz doktorla görüşemiyorum sadece kan takibi yapıyorum doktorum Ankarada, muayne için 1500 üzeri olması lazım diyor ama
A life. Osman hoca yaptı transferiAnkarada kime gidiyorsunuz
Kasıkta ağrı ve batma birde goguslerim çok şişti doktorum gonca yetkin yıldırım sizin doktorunuz kimNe gibi belirtileriniz var acaba ? Doktorunuz kimdi bende Medipol megada tedavi görüyorum
Merhaba sonucunuZ neMerhabalar, ben de 12 Ekim'de transfer oldum. 24 Ekim'de kan vereceğim. Gebelik olursa inşaAllah tecrübelerimi paylaşabilirim. Şafak 4
Merhaba test yaptınız mıElim hep karnımda sabah ezaninda uyanıyorum hep dua ediyorum. Sanki güzel haberi almışım gibi hayaller kuruyorum. İşlem anın da bende izledim tam transfer anin da hosgeldin diyerek karşıladım. İnşallah hosgelmistir belirtilerin oldu mu hiç.
Benim arada kaşık batmalarim var bazen sızı seklin de. Dün biran da ayağa kalkarken sol kasigima ok saplandi sanki. Uykulu olmaya basladim.
Beta normal mi ilerliyor doktorunuz yorumu nedir insallah herşey yolunda gider canım o minik kalbi duyarsınKizlar 9. Gun 218 olan test sonucum 12.gun 450 olmusUsg randevusu alacagim onumuzdeki hafta icin. Dualarim sizle sizde dua edin bana olur mu kalp atisini duyalim insallah
Evet bende merak ettim sonucunuz nedir inşaallah pozitif olmuşturMerhaba sonucunuZ ne
Amin cnm beta hiç baktırmadım ben dokuzuncu gün idrar negatif bugün dokuzBeta normal mi ilerliyor doktorunuz yorumu nedir insallah herşey yolunda gider canım o minik kalbi duyarsın
Evet canim dun 8. Gündü artimed kaset test yaptım saat 3 gibi ilk idrar değildi silik çizgi çıktı. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptim onda da silik çizgi çıktı. Erken testte bir tık daha koyu beklerdim ama anlamadim kan vericem 1 saat sonra. Testi Erkenden yapmayacaktın ama kahverengi akıntı oldu bir kaç kez çok üzüldüm. Normalde 3 gün sonra verecektim.Merhaba test yaptınız mı
Beta normal mi ilerliyor doktorunuz yorumu nedir insallah herşey yolunda gider canım o minik kalbi duyarsın
Aminn cok tesekkur ederim. Doktor 2 katina cikmasini bekliyoruz cikmazsa 3 gun sonra bir daha test vereceksin dedi. Tam 2 katina cikmis cok sukur. 2 hafta sonra kese ve kalp atisi icin randevu verdilerBeta normal mi ilerliyor doktorunuz yorumu nedir insallah herşey yolunda gider canım o minik kalbi duyarsın
Bence cizgi varsa vardirEvet canim dun 8. Gündü artimed kaset test yaptım saat 3 gibi ilk idrar değildi silik çizgi çıktı. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptim onda da silik çizgi çıktı. Erken testte bir tık daha koyu beklerdim ama anlamadim kan vericem 1 saat sonra. Testi Erkenden yapmayacaktın ama kahverengi akıntı oldu bir kaç kez çok üzüldüm. Normalde 3 gün sonra verecektim.
Benimde Gonca hocaKasıkta ağrı ve batma birde goguslerim çok şişti doktorum gonca yetkin yıldırım sizin doktorunuz kim