Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Arkadaşlar benim de bugün transfer harici 5.günüm 5.gün embriyosu transfer oldum. Bu 2.denemem. aman aman bir belirtim yok idrar testi falan da hiç yapmadım ama beklemesi çok zor bazen ruhsal bunalıma giriyorum. Duygularım çok karışık tüp bebek sürecinin en zor kısmı sanırım transfer sonrası beklemek 😞 her aşaması ayrı zor ayrı emek istiyor ama transfer sonrası beklemek sanırım en zoru…

Evet hormon ilaçları duygularımı uçlarda yaşamamıza sebep oluyor :KK43:

Elim hep karnımda sabah ezaninda uyanıyorum hep dua ediyorum. Sanki güzel haberi almışım gibi hayaller kuruyorum. İşlem anın da bende izledim tam transfer anin da hosgeldin diyerek karşıladım 😊. İnşallah hosgelmistir🤲 belirtilerin oldu mu hiç.
Benim arada kaşık batmalarim var bazen sızı seklin de. Dün biran da ayağa kalkarken sol kasigima ok saplandi sanki. Uykulu olmaya basladim.
Merhaba test yaptınız mı

Merhaba test yaptınız mı
Evet canim dun 8. Gündü artimed kaset test yaptım saat 3 gibi ilk idrar değildi silik çizgi çıktı. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptim onda da silik çizgi çıktı. Erken testte bir tık daha koyu beklerdim ama anlamadim kan vericem 1 saat sonra. Testi Erkenden yapmayacaktın ama kahverengi akıntı oldu bir kaç kez çok üzüldüm. Normalde 3 gün sonra verecektim.

Beta normal mi ilerliyor doktorunuz yorumu nedir insallah herşey yolunda gider canım o minik kalbi duyarsın 🤲

Beta normal mi ilerliyor doktorunuz yorumu nedir insallah herşey yolunda gider canım o minik kalbi duyarsın 🤲
Aminn cok tesekkur ederim. Doktor 2 katina cikmasini bekliyoruz cikmazsa 3 gun sonra bir daha test vereceksin dedi. Tam 2 katina cikmis cok sukur. 2 hafta sonra kese ve kalp atisi icin randevu verdiler 💕 hepimiz ayni sevinci yasariz insallah 🙏

Evet canim dun 8. Gündü artimed kaset test yaptım saat 3 gibi ilk idrar değildi silik çizgi çıktı. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptim onda da silik çizgi çıktı. Erken testte bir tık daha koyu beklerdim ama anlamadim kan vericem 1 saat sonra. Testi Erkenden yapmayacaktın ama kahverengi akıntı oldu bir kaç kez çok üzüldüm. Normalde 3 gün sonra verecektim.
Bence cizgi varsa vardir 💕 Kahverengi akinti olabilir demisti hemsireler 🙏 insallah guzel sonuclar gelecek

Kizlar bende plan belirtileri soyleyeyim size 😍
1. Cokca uyku
2.istahim acildi
3.goguslerde regl oncesi gibi dokununca agri
4.kasiklarda ara ara batma ve sonra kaybolma 😁
5. Bel agrisi
6. Test yapmadan son 2 gun gece mide bulanmasi

Hic belirtim olmadi diyordum kendime ama baya varmis. Size yardimci olur belki 🙏
Ben birebir regl skintisi yasadim diyebilirim. Ha oldum ha olacagim diyordum

X